Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 546
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
gerda1, надявам се бързо да влязат в норма показателите, след спирането/намаляването на лекарствата и приема на Есенциале форте.
Аз също искам вече док да ми каже да спирам дуфастона, това е една от причините да я чакам толкова много тази 12 г.с. Simple Smile

# 181
Здравей, Адри́ Simple Smile Моят пък мъж задава въпроси от рода на 'може ли да се прави секс', 'ама колко често', 'кажете ѝ, че даже е полезно'... Един път даже се скара на АГ, че заради нея и забраните ѝ не правим секс Grinning И за това вече не идва с мен на прегледи.
A коя е фейсбук групата? Там ми е по-лесно да следя....

# 182
Здравейте и лека бременност на всички!
Включвам се за първи път в темата - в 8-ма г.с. от днес и с евентуален термин 27.09. В 5-та г.с. ходих на лекар, видя се сакче, а в четвъртък ще ходя пак за сърчице. Нямам засега никакви оплаквания, освен че много ми се спи и вечер малко ме понаболява корем и кръст, явно като се преуморя. И аз съм на Дуфастон, три месеца ми каза докторката, че вероятно ще го пия.
Имам дъщеричка на 5 г. и половина, още не сме й казали, но тя е много интуитивна и казала на баща си, че ще му каже голяма тайна - че мама е бременна  Laughing ooooh! newsm78
Иначе сега съм лепнала  вирус с хрема и кашлица, ужасно се чувствам. Дано бързо мине и няма негативно отражение.
Не съм изчела още всичко, което сте писали, че нямам никакво време, но ще наваксвам   Hug

# 183
Здравейте .. чета ви но не се включвам.
Е сега ще пиша да ви се оплача бях на преглед исках да се успокоя че с бебче всичко е наред след прекараната настинка. Бебче е 2см в 8 г.с 4 дена съм добре е .. само че имам отлепяне някак под мехура където е бебето.. притесних се  Cry каза няма страшно и нищо притеснително, следващия път ако е повече ще изпише лекарства.. Embarassed не знам било от напъните за повръщане и кашлицата. За себе си занапред ще съм по внимателна ..  Sad

# 184
  • Варна
Здравей, Адри́ Simple Smile Моят пък мъж задава въпроси от рода на 'може ли да се прави секс', 'ама колко често', 'кажете ѝ, че даже е полезно'... Един път даже се скара на АГ, че заради нея и забраните ѝ не правим секс Grinning И за това вече не идва с мен на прегледи.
пиши ми на лично съобщение имейл,по който да ти пратя покана,тъй като групата е тайна Simple Smile

# 185
MoonSun да не ти е забранен и на теб секса... Laughing

# 186
Здравейте, има бъдещи мами в чужбина просто последно време не мога да смогна да ви изчета Simple Smile Както ви бях писала по-рано мен лекар не ме е виждал още и на преглед ще съм за първи път на 7ми март т.е. 13 г.с. и след колебание реших да изчакам спокойно, въпреки че вече търпение не ми е останало  Rolling Eyes
А като симптоми си имам редовното гадене сутрин, но след лека закуска за сега отшумява. От скоро ме боли доста силно кръста и апетита ми е никакъв въпреки че усещам глад, но никоя храна не ми е достатъчно апетитна както преди. Как се справяте вие с тези промени във вкусовите предпочитания, чудя се постоянно какво да ям.
Надявам се скоро да ви пиша с новини от лекаря  Praynig

# 187
MoonSun да не ти е забранен и на теб секса... Laughing

Беше малко... ограничен, че предишния път имах кървене и хиляди притеснения. То тогава АГ направо ми беше забранила и да се возя на автобус - че мн друсало. Питах я с колело ли да ходя на работа - Ти луда ли си?! Какво колело, каква работа?! Отиваш у дома и ще лежиш... И те така  Hug

# 188
  • София
MoonSun, и въпросът за секса зададе  Rolling Eyes А хем миналия път си правехме до края, и сега 100 пъти му повторих, че няма проблем. Докато не му кажела лекарката не вярвал.

# 189
Здравейте  Simple Smile  сега се включвам в новата тема... моля да ми кажете колко са голями вашите бебчета аз съм във 8с и 3д но все още не сме го мерили бебчо. Моя приятелка е със седмица назад и казва че нейното бебче е 4см. Странно ми е защото знам че за тези седмици трябва да е 2 см . Моля пишете .... защото нещо се притесних..

# 190
Здравейте  Simple Smile  сега се включвам в новата тема... моля да ми кажете колко са голями вашите бебчета аз съм във 8с и 3д но все още не сме го мерили бебчо. Моя приятелка е със седмица назад и казва че нейното бебче е 4см. Странно ми е защото знам че за тези седмици трябва да е 2 см . Моля пишете .... защото нещо се притесних..

Абсурдно е за 10г.с в която съм аз е нормално да е 3см. твоята приятелка малко е преувеличила...

# 191
Благодарности към всички, които се грижат за оформлението на темичката ни, благодаря за положените усилия и отделеното време.
Тинкълбел аз останах с впечатлението, че има и други мами, признавам си, че не съм запомнила все още ник имената на всички. Иначе живея в Англия. Ти? Аз си поддържам тезата, че в БГ голяма част от процедурите, изследванията и медикаментите са абсолютно ненужни и създават излишнен стрес на бременните. От друга страна бременните като цяло получават много повече внимание и грижи.
Първият ми преглед ще е на 25 Февруари за биохимичен скрийнинг. Опитвам се да запазя спокойствие и да се насладя на момента. Надявам се критичните 12 седмици за отминат без повече усложнения и притеснения. Терминът ми е 2ри септември, да видим дали ще си имаме Лъвче, Дева или Везничка.
Добре дошли на всички нови мами!

# 192
sne_e, има приложения за телефони, за проследяване на бременност. Там за всяка седмица има информация, включително и колко е голям фетусът. В 8ма седмица съм и приложението ми казва, че е голям колкото малина Simple Smile От главата до трътката - 1,6см. Не се притеснявай за такива неща Simple Smile

# 193
4 см.може да е сака, защото и на моето приложение 4 отговаря чак на 11 седмица. Моето бебче го измериха 1.2 см тази седмица в 7 ма и 3 дни, което отговаря на приложението. Иначе многото прегледи тук в бг не са лошо нещо, само че си е и бизнес. Като отидеш при един лекар направо ти вадят ценоразписа...миналата година ми изписана ей така btw витамини за 80 лв, които били за по-добра фертилност.

# 194
Как се казва приложеието?

Общи условия

Активация на акаунт