Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 541
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
И аз вече се боядисвах, защото съм с бели коси. С безамонячна боя. Предната бременност се боядисвах също и подстригвах.

# 436
  • София
През миналата бременност не само се боядисвах, ами дори се изрусявах до бяло. Сега съм си с естествения цвят, но планирам в момента, в който напредна и спра да ходя по официални служебни срещи, да си направя сиво или люляково омбре  Crazy
За лакове за нокти и козметика нямам никакво намерение да се ограничавам. Единствено после, докато кърмя, ще мина на щадящи ролон дезодоранти и ще огранича парфюмите.

# 437
Момичета, аз днес бях на преглед за сърчице. Доктора неможа да го чуе и каза, че е малко и не отговаря на седмиците.  noИзпрати ме в св. петка при д-р Стратиева. Видяхме срчице, но и тя каза, че е по мъничко. Каза, че има и малко кървене - изписа ми хапчета ( не ги запомних ). След 10 дена пак - да видим дали се развива....

# 438
В коя седмица трябва да си smurfcho ? Момичета да ви питам аспирин протекта до коя седмица се пие ?

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 17:18 от Lilince123

# 439
  • София
smurf4o, не се отчайвай. Знам през какво минаваш, и на мен ми казваха същото, в 8ма седмица нямаше даже ембрион, само сакче. Лекарката ми каза, че му дава още една седмица, но най-вероятно ще трябва да се прекрати бременността. Една седмица по-късно имаше ембрионче със сърчице, и сега още 2 седмици по-късно всичко си върви по график, просто 2 седмици по-назад. Според лекарката най-вероятно имам мноооого късна овулация и затова. Първото дете пак вървеше назад, но 10 дни, а сега 14. Така че, не се отчайвай, стискам палци и вярвам, че всичко и при теб ще се окаже наред Hug

# 440
Здравейте, да се запиша и аз. 38 години, втора бременност, термин 29.09.Седма седмица на ехографа се видя сак с ембрион и пулсации. Лека бременност и живи и здрави бебчета на всички!

# 441
Здравейте, искам да попитам за БХС с вагинален ехограф ли се гледа или коремен? И също така до края на бременността ли прегледите са с вагинален? Имам час утре при Чавеева, ще споделя като мине Hug
За това че на някои бебетата вървят назад мисля че не е пробелем. Аз по ПРМ трябваше да съмв 14 седмица, но съм в 11. Следих си овулацията и тя беше на 34 ден, даже ми смениха датата на последния цикъл за да не се водя, че изоставам.

# 442
smurf4o, не се отчайвай, мисли си само хубави неща за бебето. На много момичета са им казвали, че бебетата изостават, а след това всичко е било наред. На мен това винаги ми е било много странно за всички да са едни стандартите в размерите. Всяка бременна си е различна, дори две бременности при една и съща жена не си приличат ( последното от опит го казвам).
След 10 дни ще чуете силно сърчице и ще се успокоиш.
Лекарката как е видяла кървене? Ти имаше ли преди това? В коя седмица си?

Lili16, БХС е кръвно изследване. В някои медицински центрове го комбинират с ултразвуково изследване за вродени аномалии на плода в ранна бременност 11-13 г.с. Така е във Фемина, предполагам по същия начин е и в Щерев. Гледат те с ултразвук (докторът ще прецени дали само през корема или и вагинално) и след това ще ти вземат кръв за БХС, която изпращат в МД.

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 18:16 от mladamama

# 443
  • София
Аз да попитам тези, на които не им е първо дете - казахте ли вече на по-големите деца? Нашият е на 5г и мислим да изчакаме до ФМ, за да сме по-сигурни, че всичко е ок преди да му кажем. Но покрай това гадене и повръщане вече 1 месец той е решил, че съм много болна и даже ме попита дали ще умра Shocked. Обяснихме му, че всичко е ок, ще ми мине скоро, но детето се притеснява...

# 444
  • София
Здравейте и от мен.
Аз нещо съм се притеснила доста - имам силни болки в кръста, което се дължи на залежаването ми в последно време, обаче много ми се гади и хич не ми се става. Имам дископатия, остеохондроза и гръбначно изкривяване, което в общия случай не ми пречи, обаче съм почти сигурна, че ще става по-зле до края на бремеността. Та, с какво мога да се мажа - позволено ли е унгвент с активна съставка ибупрофен или трябва да е нещо по-слабо? И също - мога ли да си взема колан-коректор за стойка, за да ми държи гърба изправен?

# 445
Ние сме казали на децата и те много се зарадваха. Обаче трудно пазят тайната.  Laughing
Поне знаят защо повръщам и не се притесняват. А аз повръщам много....
Тези дни съм и с възпален гастрит и болките и подуването са ужасни.

# 446
  • София
Момичета, като стана въпрос за козметични процедури, как процедирате с обезкосмяването? Четох, че не се препоръчва кола маска и епилатор, аз бръсненето хич не го уважавам и се чудя..

# 447
Относно БХС в Щерев, на мен ми казаха кръвните изследвания да ги пусне преди прегледа, за да са готови и Чавеева да излезе с финален резултат.
Lili16 успех утре и чакаме резултат.
За разкрасителните процедури, аз си ходя на кола маска и за сега не мисля да прилагам други методи, освен ако нямам някакъв проблем.

# 448
  • София
Моят син (на 7 години) беше първият, който научи. Той отнесе положителния тест на татко си. Детето, откакто си поръча бебе преди 4 месеца, почти всеки ден питаше какво толкова му правим на това бебе, че още не е готово  hahaha Как да не му кажа.
Много сериозно обаче пазеше тайната и пред никого не се изпусна, освен пред баба си и то защото тя случайно дочула от другата стая как казва на братовчедка си да не му киха в лицето, защото може да ме зарази и да му стане нещо на бебенцето.

За обезкосмяването - доскоро правих лазерна и домашна фотоепилация и вече почти нямам косми. Разни заблудени единични екземпляри ще моря с епилатор.

# 449
Здравейте Simple Smile аз леко се губя от фронта но ви следя Simple Smile
И ние казахме на каката (2,8) че ще имаме бебе тя толкова е грижлива че казва че ще носи биберонката и шишето когато плаче..  Laughing ох да мине и тоя трети месец че да започна да се наслаждавам на бременноста Flutter
За козметични процедури не съм привърженик не обичам да ме боли или да ме щавят Laughing с бикчето ми е най-лесно..а с миналата бременност в последните месеци какви пози съм правила за да се обезкосмя  Laughing цирк голям... за косата не мисля да я подстригвам някак след раждане да направя драстична промяна някак ми по-върви тъкмо да си почеша и егото  Crazy като след пълна промяна визуална и духовна..
Желая усмивки на всички ви Heart Eyes вярвам че всичко ще е наред!!!! Ще видите накрая какви бебоци ще си гушкаме bouquet с Господ напред само...

Общи условия

Активация на акаунт