Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 511
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Много хубава е станала н. страничка. Мерси много mama4e_didka и на останалите ангажирани с това. Видях се в нея и реших да пиша някои ред.

Аз съм малко по-спокойна. Бебчо се развива добре. Вчера го видяхме сладурчето (правих БХС), много подвижно и вече пораснало, цели 4,89сми отговаря на 11с. и 5 дни. Докторът даже изказа предположение за пола - момиченце, разбира се с уговорката, че си е рано и не е сигурен и т.н. Днес дадох кръв и ще си чакам резултатитре с нетърпение, но док. ме успокоява, че нещата са изглеждали много добре при измерването, та дано всичко е ОК. За съжаление тук ФМ мога да направя най-рано в 16 седмица  Sad

Що се отнася до по-сериозното ми притеснение, то се каса е за мой здравословен проблем, който открихме преди седмици, но той има шанс  да се отрази и на бебето.  Много се моля и надявам всичко с моето сладурче да е наред. И знам, че си го пожелаваме непрекъснато, ама то няма по-хубаво нещо-Лека бременност и здрави бебечета. Heart Eyes

# 526
Момичета,пратих мъжо до аптеката за Магнерот. Тези болки в корема,като пред цикъл,най вероятно са леки контракции.

# 527
Sunsmile много се радвам за бебчето ти и на мен ми предстои БХС на 28 ми и нямам търпение. Тогава мислим за кажем на роднините и просто незнам...вълнувам се и за двете семейства ще е за първи път  Wink За болка в корема аз пих няколко пъти по половин парацетамол и доста ме отпуска, в случай на по-силна болка взимам още половинка след час примерно.

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 07:06 от Lilince123

# 528
Беше ли ти студено.. щом е момиченце Wink

# 529
Здравейте момичета. От днес и аз се включвам към групата на бъдещите септемврийски мамчета. За мен това в втора бременност. Термина ми е на 24.09.2017г. (според калкулатора в нета).Първата ми бременност беше сравнително отдавна. Имам момченце на 5 г. Ще ми е приятно да споделяме опит☺

# 530
Първата страница е страхотна! Заглавието е много готино!
Поздрави за момичетата заели се с темата ни,страхотна е!

# 531
Здравейте момичета, как сте? Страничната много ми харесва, браво Simple Smile Днес изобщо не ми се идваше на работа, нещо ме е хванал мързел, а как ще издържа до 5.30 незнам  Grinning Постоянно си мисля разни неща за бебчето и другите работи са ми някакъв фон  Heart Eyes Сутрин пия по малко кафе 1/3, пакетче 3 в 1 и ММ днес ми вика ееее не го остави това дете да поспи, постоянно ме наблюдава Laughing

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 09:10 от Lilince123

# 532
Будите ли се и стомахът да ви стърже от глад, така че ако не хапнете започва да ви се повръща?

# 533
Будите ли се и стомахът да ви стърже от глад, така че ако не хапнете започва да ви се повръща?

Аз всяка сутрин съм така. Но не е стържене, а направо болка от глад. След това една хапка и всичко минава, понякога даже ми става тежко като изям цял плод, та го разделям на няколко части.
Аз съм с инсулинова резистентност и съм на строга диета, дори и в момента. АГ-то каза да забравя за сладко и тестено Simple Smile

# 534
Аз ставам рано, от няколко дни се събуждам в 5 часа и чакам алармата до 7 Sad но сутрин задължително закусвам стабилно, защото иначе и на мен започва да ми се повдига много. Имам обаче световъртеж по цял ден.

# 535
Ех, че сладка темичка, браво  mam4e_didka и всички момичета, които ни разкрасиха bouquet
Дано новата ни темичка да е изпълнена с много усмивки и положителни вълнения.
Момичета радвам се, че ви има, някак си е имаш някой, който те разбира винаги  Hug

Мен ме е страх още да си кажа термина, а и лекар не ми го е потвърдил и ще споделя след БХС.

# 536
Беше ли ти студено.. щом е момиченце Wink
Аз съм от зиморничевите момичета и преди и по време на бременността (поне за сега), та май потвътждавам това  Grinning. Преди като си хапна хубаво и изпия една студена бира и направо ръцете ми и нослето ледени. ММ се смее, че някой път ще преям и ще умра от измръзване Mr. Green Сега нещата са по-добре, понеже не пия бира и гледам да не преяждам  Joy

# 537
Другата седмица съм на първа ЖК по здравна каса. Понеже имах струпване на други семейни поводи и мм беше свободен само сега, аз се наканих тази седмица (10та гс) и ходих на частно на първи първи преглед ултразвук с мм. + Може да е много рано, но ходихме и на отворени врати на Тина Киркова и сравнено с МД ми се стори по-добре. Минахме и през една частна и два ДКЦ, че на мм ми му трябваше медицинско. Тоалетна хартия иди дойди, но до сега никъде не видях сапун в тоалетните, в нито едно от всичките медицински заведения! Потресаващо е. Щяхме да ходим и на Надежда, но нямаше места в групата. За самия ми преглед, измери ми го 2,1 см, за точен термин дори и не питах. Лекарят беше някакъв много лаконичен, но смешен "Кой те прати при мен?", "Ела еди кога си, ще ти дам един телефон..", както мм каза - като дилърче е Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 538
Добро утро момичета, първо да ви поздравя за облика на темичката ни страхотна е... и второ имам нужда от съвет защото съм много оплашена и притеснена Embarassed Днес сутринта излизайки от банята се подхлъзнах и паднах, паднах на бута и на страни малко на дупето си ако ме разбирате, нищо не ме болеше освен леко бутчето...много се оплаших за бебето и много плаках, вие как мислите дали е опасно... Sad

# 539
Добро утро момичета, първо да ви поздравя за облика на темичката ни страхотна е... и второ имам нужда от съвет защото съм много оплашена и притеснена Embarassed Днес сутринта излизайки от банята се подхлъзнах и паднах, паднах на бута и на страни малко на дупето си ако ме разбирате, нищо не ме болеше освен леко бутчето...много се оплаших за бебето и много плаках, вие как мислите дали е опасно... Sad

Съжалявам да го кажа, но да. Опасно е. Отиди да те видят дали всичко е наред. Моята кума в 3-ти месец падна и 3 дни лежа в болница за да са сигурни, че всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт