Нашите кухни - 67

• 112 099
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
sweet_maniche, кой е магазинът, че ние само обикаляме и разглеждаме, но не сме се спряли на нищо конкретно все още. Снощи сънувах чак, че съм намерила фирмен магазин на Санитек, Пирамис и още една марка, забравих коя.  ooooh!
квартал Тракия, новопостроения комплекс Магнолия, точно пред Акваленд Peace
Магазина не запомних как се казва... Нещо от рода на "Всичко за банята" ми се върти newsm78

# 511
  • По света и у нас
   Шефът Антонио, аз си поръчах от Амазон 3 бр. смесители + душа. Още не сме ги инсталирали, но не се притеснявам, дали ще станат. Смятам, че продуктите в Амазон съответстват на европейските стандарти и няма да имаме проблем при инсталирането им.

# 512
Благодаря за отговорите  bouquet Отивам тогава да си набелязвам за Великденските промоции смесители  Laughing

# 513
Привет!
Извинявам се, че така нахлувам. Имам нужда от бърз съвет. Simple Smile
Искам да си сменя масата и дивана в кухнята и да си взема една нова маса и два-три стола,защото пространството е малко и дивана ме спъва буквално, дразни ме и ми се струва, че мястото му не е там.
Кухнята е дъб сонома плюс венге, щорите-тъмнокафяви,паркета е също тъмно кафяв. Чудя се каква маса, в какъв стил и цвят ще е подходяща? Много се колебая. Стените са чисто бели. Иска ми се да е стъклена, не дървена, а нещо по-съвременно, да не е голяма.Дали мога да разчупя цветовете малко или да се придържам към тъмно кафявата и бежовата гама?

# 514
  • Русе
Моля, да ме насочите, ако вече е обсъждано- СКОСЕН или ПРАВОЪГЪЛЕН ъглов шкаф

ЗА И ПРОТИВ

или

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 01:04 от didib

# 515
Стъклените маси са отвратителни. Винаги са замазани и на пръсти. Бих заложил на интересна основа и плот от гранит. Това съм си нагласил за основа, стар, крачен Сингер https://auction.bg/uploaded/1/001001/1001129/1001129_0_1470603601.jpg

# 516
  • Северозапада
Миналата година видях тези маси в магазин . Визуално много ми харесаха, но някой дали има впечатление за качеството?

# 517
Да и аз си мисля,че много се цапат стъклените.В хола масичката вечно е на пръсти.Може би няма да е много удачно наистина.

# 518
Ооо, благодаря за споделеното, тъкмо се бях насочила към малка стъклена масичка за хола. След вашите коментари, я отписвам веднага  Hug

Иначе, маса с по-модерен вид е нещо такова според мен... Има ги и по други сайтове, но не ми е много удобно да рова през телефона. За съжаление обаче са доста големички... Повечето са с размер 120/80, а на мен ми се иска са е поне с десетина см по-малка
https://videnov.bg/трапезни-маси/трапезна-маса-клариса-черна

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 08:32 от Мишелин

# 519
Ние преди година и половина си взехме за офиса 2 маси с комбинация на масив и дърво. Нещо подобно, но в друг цвят и разположение на стъклото. Не можах да намеря същите като нашите. Първоначално бях скептично настроена към стъклените елементи, точно заради поддръжката. Но стъклото е мат, и се оказа че не си личат по него следите от пръсти. Така че за любителите на стъклените маси варианта е може би матирано стъкло.

# 520
  • Раковски
Моля, да ме насочите, ако вече е обсъждано- СКОСЕН или ПРАВОЪГЪЛЕН ъглов шкаф

ЗА И ПРОТИВ

Скосените под 45 градуса събират повече неща, но пък шкафа на буквата Г изглежда по-добре. За да се направи долен скосен и над него плот се правят много компромиси със самия плат и затова се прави много рядко.

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 09:41 от shadowman

# 521
  • Русе
Благодаря за отговора.

Аз засега май съм се насочила към гранитен плот, защото искам мивка под плот, но не е решено на 100 %  Simple Smile. Струва ми се, че гранитния плот няма ограниченията за форма /ширина/ в сравнение с готовите плотове /които май са по 60 см.  newsm78/

Бих се навила и на дървен плот, като разглеждам и за нестандартни решения...
Засега виждам, че се предлагат в Икеа. Предполагам, че има и в други магазини.

Смятам, да проуча какво може да бъде предложено от фирми, предлагащи мебели /маси/ от масивно дърво, тъй като съм си поръчвала маса по размер, защо не- да си поръчам кухненски плот. Разбира се- ще са необходими специални обработки- импрегнация  newsm78.

Някой правил ли е подобни проучвания и експерименти  Grinning ?

# 522
Диди, аз също искам мивка под плот, но не обичам камъните. Много студени ми идват. Достатъчен ми е пода от гранитогрес. Насочила съм се към масивен плот. Има доста фирми, които предлагат такива, включително и по твои размери. При мен за сега се очертава единия плот да е с широчина 75 см, а другия 130см - за остров е втория. Като правих проекта звънях на 2 фирми, за да съм 100% сигурна, че ще мога да осигуря плотове с такава широчина като дойде времето за изработване на кухнята. Така че с широчината няма проблем ако е дървен плота. За обработката - омасляване. Също могат да ти го омаслят от фирмата, която ще го изработва плота, но аз лично мисля да си го омасля сама след монтажа. Така ще мога да си избера сама маслото. Възможно е при самия монтаж или при транспорта да се драсне тук там. Та ще може да се шкурне надрасканото и да се омасли след това.

# 523
Кажете къде освен в Салекс мога да потърся плот и гръб в един и същи цвят?

# 524
Кажете къде освен в Салекс мога да потърся плот и гръб в един и същи цвят?
Роси  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт