Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли стандартна височина за горните шкафове в кухнята?
Как се монтират вградени диспенсъри за сапун?
Как се поддържат вратички с естествен фурнир?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли стандартна височина за горните шкафове в кухнята?
-
Как се монтират вградени диспенсъри за сапун?
-
Как се поддържат вратички с естествен фурнир?
-
Какво е минималното разстояние, което трябва да се остави между хладилника и стените, с които е облицован?
-
Какво е качеството на материала на мивките Shock?

, той иска мивката-алпака, а аз - лята, той иска трапезна маса, аз - остров... Абе сложно ще е 

Хората с останали такива "съкровища" от време оно ги сменят, ти тепърва ще си го причиняваш, че и отдели уреди, които освен, че ще са + още 1 цвят, ще изпъкват напред, ще се чистят по-трудно и ще имаш едни гадни фуги които на дали ще се почистват редовно, защото применро ще ти се налага да вадиш цтялата печка за да изчистиш около нея. Това си мое мнение де, все пак парите са си ваши и кухнята вие с мъжа ти ще си я гледате, не аз, но не виждам смисъл да правиш нещо, било е модерно /до някъде от липса на разнообразие и вградени уреди/ преди 30-50, че и повече години.