Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли стандартна височина за горните шкафове в кухнята?
Как се монтират вградени диспенсъри за сапун?
Как се поддържат вратички с естествен фурнир?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли стандартна височина за горните шкафове в кухнята?
-
Как се монтират вградени диспенсъри за сапун?
-
Как се поддържат вратички с естествен фурнир?
-
Какво е минималното разстояние, което трябва да се остави между хладилника и стените, с които е облицован?
-
Какво е качеството на материала на мивките Shock?
Наистина е голяма и много, много хубава!
..омръзна ми да чувам бученето на абсорбатора и много бях доволна, че имам възможност за затворена кухня, в която да се влиза от дневната. Обаче, ако остане затворена, се притеснявам, че при масата в трапезарията ще е тъмно, освен ако не се сложи до прозореца. Ако обаче масата е до прозореца, диванът остава веднага след влизане в хола и не остава подходящо място за ТВ - трябва да се забие както е показано на схемата - до екс-камината. Освен това не е удачно през зоната за релакс да се минава за трапезарията, но айде да кажем, че това не ме тревожи колкото мястото за ТВ. Имате ли някакви съвети?

Не че ще изолираме съвсем миризмите с плъзгането, но поне няма да ми бучи абсорбатор. А всеки си бучи каквото и да си говорим. И двата ми досегашни са били хубави, добр вързани, без илизпни вибрирания, ама си ме дразнеха.... И затова сега съм толкова изкушена да запазя затварянето