Нашите кухни - 67

• 112 129
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
  • Някъде на път....
Да попитам, някой купувал ли е скоро пералня и да е доволен. Трябва да бъде в кухнята, затова искам да е възможно най-безшумна, естествено и да изпира добре. Предпочитам да е за вграждане, но съм склонна да взема и свободно стояща, стига уредът да е добър. Една съседка ползва Ariston Hotpoint. Супер тиха е в сравнение с моята, но е купувана преди 7-8 години.
Да, аз си купих през януари Ariston Hotpoint - много съм довoлна.  Peace

Ето този е модела

# 451
 На Sise_to и Zlatna_g  - Честита ви кухня!
Завиждам ви най-вече, че вече сте готови и ви е отпаднало като ангажимент и работа с майстори. Wink

# 452
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Здравейте, предстои ни направата на кухненски мебели, вече имаме проект на кухня от Икеа и сега обмисляме вариант за гръбчетата,  харесах  принт на стъкло и гледах в Сън концепт, но там цените ми се видяха високи, също така нямат и монтаж от тяхна страна! Препоръчайте някоя изпитана фирма за стъклените гръбчета или друг вид гръбчета,  без плочки само защото половинката не е съгласен!

# 453
Zlatna_g, честито и от мен, чудесна кухня!  Hug

Би ли споделила какъв размер са плочките на гърба и колко е разстоянието между горните и долните шкафчета?

# 454
  • Plovdiv
Благодаря за предложенията за перални. А някой да препоръча някоя за вграждане? Струва ми се, че в момента няма голям избор на различни от бели перални ( когато не са за вграждане). Ако се вижда искам да е черна или сива.

# 455
  • София
Благодаря на всички! Това е първата ни кухня и наистина много се вълнувах. До използването има още време, но се надявам скоро и това да стане. Благодаря на всички за идеите и съветите!
Ако се чудите какъв е този тъмен рафт на горните шкафове, там ще е телевизора. Wink
Zlatna_g, честито и от мен, чудесна кухня!  Hug

Би ли споделила какъв размер са плочките на гърба и колко е разстоянието между горните и долните шкафчета?
Плочките умишлено ги търсихме с размер 60/20, за да не напасват много (особено на колоната от ляво, в края). Като разстояние е около 58-59 см между долините и горните шефове. Все още не живеем там и не мога точно да кажа, но ако искаш ще премеря скоро.

# 456
  • София
Много сладка кухня Simple Smile. Колко см ти е шкафа вляво на фурната /те са 2 чекмеджета де/ 80 или 90?

# 457
Къде е хладилника, това ми е болния въпрос, че се чудя къде да дяна моя.

# 458
  • София
Чекмеджетата са 80 см, за тенджери и тави.
mileneira,Хладилникът ще е в ляво зад колоната. Там се пада усвоения балкон.
http://prikachi.com/images.php?images/729/9067729b.jpg

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 14:22 от Zlatna_g

# 459
  • Пловдив
Здравейте!
Преди време разпитвах за различните производители на мивки. Успях да разгледам всичко, което се предлага в магазините в Пловдив, но още повече се обърках. Всеки търговец представя като най-добро това, от което вероятно има най-добра печалба.
След обиколката по магазините се спрях на единични мивки на Gorenje, Sanitec и Pyramis. Коя от трите марки да избера?
Сравнително спешно ми е, защото монтажът на кухнята предстои съвсем скоро.

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 15:17 от adoration_

# 460
Здравейте!
Преди време разпитвах за различните производители на мивки. Успях да разгледам всичко, което се предлага в магазините в Пловдив, но още повече се обърках. Всеки търговец представя като най-добро това, от което вероятно има най-добра печалба.
След обиколката по магазините се спрях на единични мивки на Gorenje, Sanitec и Pyramis. Коя от трите марки да избера?
Сравнително спешно ми е, защото монтажът на кухнята предстои съвсем скоро.

Моето проучване също доведе до Gorenje, Pyramis § Schock (до Санитек още не съм стигнала да попрочета).  Т.е. най-вече се колебая между Schock и Gorenje, защото май Пирамис ми идват в повече като за мивка, Ще следя мненията и аз с интерес!

# 461
  • Пловдив
Аз не включвам Schock заради цените. Промоционалните им комплекти са изгодни, но смесителите са китайски (така казаха в магазина) и не ме устройват.

# 462
Аз да се включа с питане за аспиратор. Поръчах го малко на сляпо, като най малко 100 пъти питах колко е шумен, тъй като нямаше информация по този въпрос. От фирмата доставчик така и не можаха да ми отговорят на въпроса. Днес получих аспиратора. И в книжката му пише 71 децибела за първа скорост, 73 за втора и 74 за трета степен  Shocked  Няма ли да е много шумен този аспиратор  newsm78 
Ще дойде един приятел в петък да го сглобим и да го вържем към тока, за да пробваме, но до петък сън няма да ме хване  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 463
  • София
Здравейте, можете ли да ми препоръчате (предполагам на лично съобщение) фирма за кухни в София, която да работи бързо и качествено, но да бъде за по-ниско бюджетна кухня.
Извинявам се, че така рязко нахлувам в темата.

# 464
  • на20 километра от Бургас
          Аз мога да кажа за  мивки SANITEC ,никак не съм доволна.Имам две еднакви,бели,гранит-метал .На едната се появиха първо едни мрежести пукнатини,които се множат ,и се  разрастват и вече изглежда дъното много захабено.Сякаш горния слой го няма.А я почиствам редовно,пазя я и даже горещо не изливам.А, и миялна имам.Мивката е на почти две години.Пукнатините започнаха още миналото лято.Че и с две мивки се набутах,а не са ефтини.  ooooh!толкова си ги харесвах като ги купувах,може пък само при мен да се е случила такава Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт