Нашите кухни - 67

• 112 183
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Да се похваля и аз - днес започнаха да монтират кухнята, ще видим кога ще свършат Wink
Искам да попитам майсторите в темата - тъй като ще слагам принт стъкло за гръб и се колебая между 5-6 картини, има ли вариант фирмите, които печатат върху стъкло да ми визуализират върху проекта или готовата кухня как би изглеждало стъклото? Защото от това кое как стои , ще реша какво да сложа като цвят и картина.
Това не се прави от фирмите които печатат върху стъклото, а от дизайнерите които правят визуализациите.  Peace

Имате предвид проектантът на кухнята ли? Защото той в случая е изпълнителя (дърводелец) и не можел, поне не с неговата програма Sad 
Бихте ли ми дали съвет към кого да се обърна?

# 437
  • Раковски
http://sunconceptbg.com/

Аз съм правил тук.

# 438
# 439
  • Sofia
И моите идеи за новата кухня се доближават много до прекрасната кухня на sise_to.
Би ли ми  отговорила на някои въпросчета ? Simple Smile  Какъв цвят се води ПДЧ то ? И изглежда ми гланцирано -лак ли се води ? Не съм съвсем в час с термините ,съжалявам  Embarassed
 Плота и гърба са еднакви,нали ? На коя фирма са?

# 440
Като говорите за аспиратори да попитам. Искам да взема такъв, че отгоре да има шкаф (тъй като кухнята ще е малка, не ми се хаби място). Нищо не разбирам от аспиратори...

Аз съм с такъв, не мисли, че в шкафа над него можеш да сложиш кой знае какво.  Peace
Здравейте, когато живях с едно гадже ни предложиха телескопичен на тека сс два мотора по 100. Мога да кажа че е най - лошото решение. Зае цял шкаф, като и на рафта правихме дупка за алуминиевата тръба. Само две три кутии празни може да се сложат;)
Сисето, кухнята ти е една, да не кажа единствена, която ми харесва, че не е цялата бяла!
На жената която иска да слага остров, не и спирайте желанията, просто да намали шкафовете или да избере острова за маса и така ще се увеличи мястото. В моя профил снимка.бг имах хубави идейки за острови, отстрани като витрина със федички за книги и др.

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 23:17 от Blagoslovena

# 441
  • София
Благодаря ви за коментарите!  bouquet
Сегашната ми кухня е зебрано венге с бежаво и много трудно се поддържа. В новата заложих на бялото, да видим тя как ще е откъм поддръжка.
Сега съм в търсене на маса и столове, но моят мъж не харесва това, което аз харесвам. Все му се струват не достатъчно стабилни за неговите скромни стотина килограми. Та май ще заложим на класическите дървени столове и маса.  newsm78

# 442
  • Plovdiv
Да попитам, някой купувал ли е скоро пералня и да е доволен. Трябва да бъде в кухнята, затова искам да е възможно най-безшумна, естествено и да изпира добре. Предпочитам да е за вграждане, но съм склонна да взема и свободно стояща, стига уредът да е добър. Една съседка ползва Ariston Hotpoint. Супер тиха е в сравнение с моята, но е купувана преди 7-8 години.

# 443
Да попитам, някой купувал ли е скоро пералня и да е доволен. Трябва да бъде в кухнята, затова искам да е възможно най-безшумна, естествено и да изпира добре. Предпочитам да е за вграждане, но съм склонна да взема и свободно стояща, стига уредът да е добър. Една съседка ползва Ariston Hotpoint. Супер тиха е в сравнение с моята, но е купувана преди 7-8 години.

Трябва да е с инверторен мотор! Нашата е на Miele и е много тиха, нищо общо с моделите с обикновени мотори.

Sise_to честита кухня! Имате мнооого шкафове Simple Smile Много хубаво и светло е при вас. Със здраве да си я ползваш!

# 444
Една съседка ползва Ariston Hotpoint. Супер тиха е в сравнение с моята, но е купувана преди 7-8 години.
Скрит текст:
Моята пералня е Ariston Hotpoint,на 7 години,и е всичко друго,но не и тиха  ooooh! .Държах на механичен програматор,и за съжаление само тази се вписваше в бюджета .Но въпреки,че много я тормозя,за сега сериозни проблеми не съм имала с нея

# 445
# 446
Чудесна е, както и малката ръчичка в дясно!

# 447
  • Под Сините камъни
Златна,честито със здраве да си я ползваш  Heart Eyes

# 448
Zlatna_g честита нова кухня, да си я ползвате със здраве.

# 449
  • Някъде на път....
Да се похваля и аз - днес започнаха да монтират кухнята, ще видим кога ще свършат Wink
Искам да попитам майсторите в темата - тъй като ще слагам принт стъкло за гръб и се колебая между 5-6 картини, има ли вариант фирмите, които печатат върху стъкло да ми визуализират върху проекта или готовата кухня как би изглеждало стъклото? Защото от това кое как стои , ще реша какво да сложа като цвят и картина.
Това не се прави от фирмите които печатат върху стъклото, а от дизайнерите които правят визуализациите.  Peace

Имате предвид проектантът на кухнята ли? Защото той в случая е изпълнителя (дърводелец) и не можел, поне не с неговата програма Sad 
Бихте ли ми дали съвет към кого да се обърна?

Ами в случая бих препоръчала дизайнерката на тази фирма - Деси - контакти

Общи условия

Активация на акаунт