Нашите кухни - 67

• 112 119
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
  • Burgas
Аз да се включа с питане за аспиратор. Поръчах го малко на сляпо, като най малко 100 пъти питах колко е шумен, тъй като нямаше информация по този въпрос. От фирмата доставчик така и не можаха да ми отговорят на въпроса. Днес получих аспиратора. И в книжката му пише 71 децибела за първа скорост, 73 за втора и 74 за трета степен  Shocked  Няма ли да е много шумен този аспиратор  newsm78  
Ще дойде един приятел в петък да го сглобим и да го вържем към тока, за да пробваме, но до петък сън няма да ме хване  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Да ти кажа много са тия децибели Rolling EyesИ аз се оглеждам за аспиратор и понеже искам да е мощен-обикновено до 70-71 дб са на трета степен чак.За сравнение на пералня ниво на шум при пране/центрофуга: 51/75 dB.

# 466
Аз да се включа с питане за аспиратор. Поръчах го малко на сляпо, като най малко 100 пъти питах колко е шумен, тъй като нямаше информация по този въпрос. От фирмата доставчик така и не можаха да ми отговорят на въпроса. Днес получих аспиратора. И в книжката му пише 71 децибела за първа скорост, 73 за втора и 74 за трета степен  Shocked  Няма ли да е много шумен този аспиратор  newsm78 
Ще дойде един приятел в петък да го сглобим и да го вържем към тока, за да пробваме, но до петък сън няма да ме хване  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

http://dice.bg/blog78

# 467
  • Раковски
Здравейте, можете ли да ми препоръчате (предполагам на лично съобщение) фирма за кухни в София, която да работи бързо и качествено, но да бъде за по-ниско бюджетна кухня.
Извинявам се, че така рязко нахлувам в темата.

Има една приказка, бързо, евтино и качествено няма, все нещо ще липсва от трите.

# 468
  • Раковски
          Аз мога да кажа за  мивки SANITEC ,никак не съм доволна.Имам две еднакви,бели,гранит-метал .На едната се появиха първо едни мрежести пукнатини,които се множат ,и се  разрастват и вече изглежда дъното много захабено.Сякаш горния слой го няма.А я почиствам редовно,пазя я и даже горещо не изливам.А, и миялна имам.Мивката е на почти две години.Пукнатините започнаха още миналото лято.Че и с две мивки се набутах,а не са ефтини.  ooooh!толкова си ги харесвах като ги купувах,може пък само при мен да се е случила такава Rolling Eyes

Вероятно мивката ви е от полиестер и горния ви слой нещо му е станало. Аз съм монтирал доста мивки на санитек и до сега не съм имал оплаквания. Като казвам полиестер значи, че не е гранитна.

# 469
  • Раковски
Аз да се включа с питане за аспиратор. Поръчах го малко на сляпо, като най малко 100 пъти питах колко е шумен, тъй като нямаше информация по този въпрос. От фирмата доставчик така и не можаха да ми отговорят на въпроса. Днес получих аспиратора. И в книжката му пише 71 децибела за първа скорост, 73 за втора и 74 за трета степен  Shocked  Няма ли да е много шумен този аспиратор  newsm78 
Ще дойде един приятел в петък да го сглобим и да го вържем към тока, за да пробваме, но до петък сън няма да ме хване  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Вчера направих измерване на машините в цеха в действие (кантираща, циркуляр и накрая се включи компресора) и достигнаха около 80 децибела а си бе доста шумно, понякога слагам слушалки.

# 470
Ще трябва да изчакам търпеливо до петък. А след това ако чуете, че има взривен магазин за техника, да знаете че съм аз  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Дано не се окаже наистина толкова шумен, защото иначе е готин аспиратора  Rolling Eyes  В противен случай ще правя рекламация и ще връщам. И без това не ми е спешен, не знам защо се вързах на акъла на ММ. Много е неприятно това с аспираторите. В магазините около нас няма налични островни аспиратори. Навсякъде само по поръчка. И си поставен пред свършен факт.   

# 471
  • на20 километра от Бургас
 shadowman,нашата е гранит-метал,това  също полиестерна ли е,защото  имаше гранит-полиестер,гранит-метал и гранит.Ние избрахме гранит-метал.Дори да е полиестер,нормално ли е за малко повече от година да се напука така Thinking.Имам снимка,но не знам как да качвам.

# 472
  • Раковски
 Санитек имат гранитни и полиестерни мивки, като полиестерните се боядисват с боя за да придобият някакъв цвят и са ги кръстили гранит-полистер, гранит и гранит метал. Имат и гранитни мивки (в нас сме с такава). Ако сега си избирам мивка ще взема на евролукс.

# 473
  • на20 километра от Бургас
Благодаря  shadowman,за съжаление вече се чувствам разочарована.Само един въпрос още,вашата като е гранитна има ли някакви поражения по нея от употребата,оцветявания ,или е по-добро качество.

# 474
Драго, като не можеш да дадеш инфо за производителя на кухнята ти поне ни кажи колко ти излезе? С каква боя са? Събирам инфо за кухнята ми с мм, а относно майстор, Шадоумен е супер разбирач, разгледах снимки на кухни, правени от него. Wink

Добре, кажете къде могат да се видят снимките с кухните на Shadowman? Дайте линк...

# 475
И Тека имат гранитни мивки, познати ми ги хвалят доста. Но още не мога да взема решение и аз. Имам и още време де  newsm78

# 476
За гранитните на Бланко какво ще кажете? От инокса им съм доволна.

http://www.evroset.bg/products/mivki/silgmetra.html

# 477
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Аз не включвам Schock заради цените. Промоционалните им комплекти са изгодни, но смесителите са китайски (така казаха в магазина) и не ме устройват.
Аз си взех мивка на Шок (Nemo N100) на съвсем прилична цена,но без да е в комплект със смесител Peace

# 478
Аз изпилзвам мивка на Тека в квартирата. Вече 2 години, а е използвана още толкова преди нас( предишните наематели са решили, че като са на квартира могат да правят, каквото си искат например вместо да използват дъска за рязане директно върху плота). Искам да кажа, че никак не е пазена мивката, а е в отлично състояние. Няма напуквания нито си е сменила цвета.

# 479
  • Раковски
Трябва да правите разлики между гранитни и полиестерни, полимермраморни. Едните се боядисват а другите са от еднороден материал.

Общи условия

Активация на акаунт