Място за боси стоножки - 14

• 119 416
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • от Луната
Бижу, хиляди благодарности  bouquet, обаче са само големи номера. Трябва ни 38 да е
Намерихме ги и тук www.schuhe-rabatt.com/adidas-nmd-r1-schuh-weiss-orange , където са на доста по-ниска цена, но този сайт не съм го чувала и не знам сигурен ли. Някой да го е пробвал?

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 21:47 от Виктоалиа T

# 151
  • гр. София
Сега последно Art умалени или уголемени са? Доколкото си спомням бяха умалени....  Thinking

# 152
Сега последно Art умалени или уголемени са? Доколкото си спомням бяха умалени....  Thinking

Аз получих този модел : https://www.amazon.co.uk/dp/B01ECHGR1W/ref=twister_B01ECHLIE8?_e … ng=UTF8&psc=1 номер 7 UK (40 EU) и са ми съвсем леко малки,но достатъчно ,за да ми е некомфортно . А по английската номерация си поръчвам винаги 7. За други модели не знам.

# 153
  • Варна

Leila Hug Според мен си отговарят . Peace
Водейки се от коментарите ,че са умалени взех един номер по-голям ,https://www.amazon.fr/Art-Travel-390-Bottes-Classiques/dp/B01G8N … &keywords=art
ами хлопат ми малко ,но си ги нося . Имам обувки моя номер, точни са, дори малко се поотпусна кожата .

El Naturalista  Размер: 40 EU / 30.67 EUR https://www.amazon.de/El-Naturalista-NC08-OCTOPUS-Black-Porto/dp … 8672&sr=1-113

Последна редакция: нд, 12 фев 2017, 07:54 от PyK

# 154
Имам такива Арт, които са 8UK и са ми точни до милиметър. Стъпалото ми е 26,2 см размер 40,5. За широко стъпало са. Другите ми Арт са тези, които също са 8UK и въпреки че са отворени, също са ми точни до мм.
Ботите, които вчера друга дама от стоножките взе, определено отговарят на 9UK според мен, защото ми бяха доста големи.
Виждам, че ev55 е получила обувки със същата подметка като ботите, само че размер 40 EU, за което не е уточнила на кой размер по UK е отбелязано на кутията, че съответстват и не е казала тя кой размер носи(извинете ме, че не помня размерите на отделни хора, но много народ пише тук и аз затова винаги описвам своите размери подробно, защото никой не е длъжен да помни), но казва, че са и малки.
Не очаквах, че са толкова уголемени, защото другите два чифта, които имам, стоят еднакво на крака ми и за мен са леко умалени. Смело поръчах боти 8UK предвид това, но ето че ми бяха огромни! Стелката им е между 27,5 и 28 см.

# 155
  • гр. София
Питам за  Art, защото съм си харесала едни ботуши 4UK, аз нося 36 номер. Чудя се дали ще ми станат или ще са ми големи.  newsm78 Уж 36 отговарят на 3UK.....

# 156
Имам такива ботуши Арт номер 37, нося 36 и са ми перфектни като размер, но много се пързалят дори и на мокро.

# 157
Имам такива Арт, които са 8UK и са ми точни до милиметър. Стъпалото ми е 26,2 см размер 40,5. За широко стъпало са. Другите ми Арт са тези, които също са 8UK и въпреки че са отворени, също са ми точни до мм.
Ботите, които вчера друга дама от стоножките взе, определено отговарят на 9UK според мен, защото ми бяха доста големи.
Виждам, че ev55 е получила обувки със същата подметка като ботите, само че размер 40 EU, за което не е уточнила на кой размер по UK е отбелязано на кутията, че съответстват и не е казала тя кой размер носи(извинете ме, че не помня размерите на отделни хора, но много народ пише тук и аз затова винаги описвам своите размери подробно, защото никой не е длъжен да помни), но казва, че са и малки.
Не очаквах, че са толкова уголемени, защото другите два чифта, които имам, стоят еднакво на крака ми и за мен са леко умалени. Смело поръчах боти 8UK предвид това, но ето че ми бяха огромни! Стелката им е между 27,5 и 28 см.

Обувките,за които писах са 7 UK.Купувам си винаги 7 на Кларкс,Габор и са ми точни,дори по-заострените! Не мога да кажа кой номер съм,зависи от модела-40 или 40,5. А пък сандали даже 40 понякога са ми широки. Стъпалото ми е тясно и дълго,а тези Арт изглеждат широки,затова се учудвам,че ми стискат отпред и ми опират пръстите  доста некомфортно. Иска ми се да си купя и боти,но след твоят случай,няма да посмея.А тези май отиват в размените.

# 158
# 159
Ами явно моделът е странен. Rolling Eyes С еднакви на размер стъпала сме(моето е по-широко при пръстите) и 8UK за мен е огромно, 7UK на теб ти е късо на дължина, а подметките видимо са еднакви. Значи разликата е голяма в поредните размери или има нещо сбъркано. Да ти кажа и аз не знам ще посмея ли да пробвам с друг модел. Rolling Eyes Явно първите ми две покупки са били на късмет.
Сега се сещам, че не съм разглеждала кутията и самите боти какви номера пише на тях. Thinking Пробвах, бяха ми големи и го съобщих. А дали някъде няма грешка в номерацията и наистина моите боти бяха 8UK, колкото поръчах... newsm78

Jane2013, би ли погледнала ботите дали са наистина 8UK, че взех да се чудя?!

# 160
Скрит текст:
Ами явно моделът е странен. Rolling Eyes С еднакви на размер стъпала сме(моето е по-широко при пръстите) и 8UK за мен е огромно, 7UK на теб ти е късо на дължина, а подметките видимо са еднакви. Значи разликата е голяма в поредните размери или има нещо сбъркано. Да ти кажа и аз не знам ще посмея ли да пробвам с друг модел. Rolling Eyes Явно първите ми две покупки са били на късмет.
Сега се сещам, че не съм разглеждала кутията и самите боти какви номера пише на тях. Thinking Пробвах, бяха ми големи и го съобщих. А дали някъде няма грешка в номерацията и наистина моите боти бяха 8UK, колкото поръчах... newsm78

Jane2013, би ли погледнала ботите дали са наистина 8UK, че взех да се чудя?!
Бижу, благодаря, прекрасни са bouquet
На кутията е UK9, EU42, вътре в обувките не намерих изписана номерация.
Скрит текст:

# 161
Да! Значи те са ми изпратили грешен размер!!! ooooh! #Cussing out Мистерията е разгадана, но никога не ми се е случвало да ми изпратят грешен размер! Случайно ми хрумна това и се оказа вярно.
Ето, ордерът е за 8УК  https://s18.postimg.org/obmmg3bnd/image.jpg
Ще ползвам твоята снимка и ще си потърся правата пък сега! Crossing Arms Добре че се сетих да погледнем, иначе щях да заблуждавам всички, че са уголемени! ooooh! Търговецът не е Амазон и явно от други може да очакваме всичко!
Благодаря ти за снимката. Hug

# 162
  • гр. София
Имам такива ботуши Арт номер 37, нося 36 и са ми перфектни като размер, но много се пързалят дори и на мокро.
Благодаря ти много, MiaRia.  bouquet

# 163
Дали някой има отзиви за тези ботушки BULLBOXER ? Или като цяло за марката.

# 164
Загледах тези обувки, някой беше пуснал линк в Амазон-ската тема:

https://www.amazon.de/art-1030-Damen-Bonn-Oxford/dp/B01G8O5Z8I/r … 7DD67Q9Q&th=1

Амазон пише, че ми препоръчват 41 номер, явно защото досега съм поръчвала няколко обувки 40 номер. Но в английския Амазон има 3 отзива и единият е, че жената носи 5 номер, но от тези е трябвало да си поръча 4, защото петицата ѝ е била голяма. И сега абсолютно не знам кой номер да поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт