Място за боси стоножки - 14

• 119 412
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Момчешки боти Richter, не съм ровила кои номера са намалени обаче 1, 2, 3. За момичета.

# 166
Започнахте ли да купувате вече за другата зима или чакаме по големи намаления? Ще ми трябват 28, 33, 37 боти момчешки.

# 167
Започнахте ли да купувате вече за другата зима или чакаме по големи намаления? Ще ми трябват 28, 33, 37 боти момчешки.
Ами има доста намалени цени и сега. Божа работа е дали и кога ще има по-големи намаления. На мен нищо не ми трябва,но има доста изкушаващи цени.

# 168
Ми то аз не съм спирала, имаме обувки за 2 години напред.  Blush

# 169
Направих върховна глупост. Сложих в кошницата едни ботушки, за да ги покажа на съпруга ми и съм забравила за тях. Аман си е дръпнал парите, изпратил ги е и вероятно вече пътуват за България.
Най-вероятно ще мисля свекърите да го връщат, защото аз съм в чужбина. Имате ли идея колко излиза връщането до Амазон Германия?

# 170
Няма как да стане това! Амазон не дърпа пари за неща, които са ти в кошницата. Аз имам там 100 чифта обувки... Трябваше да съм се разорила и обувки да валят тук.  Laughing

По казуса със сбъркания размер боти - получавам пълен рефънд.  Blush

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 10:59 от Бижy

# 171
Ами, аз със сигурност не съм ги плащала, но не това ми беше въпросът.

# 172
Е, на другия въпрос не мога да ти отговоря с точност - между 22 и 35 лв. Нито дърпат пари от кошницата, нито пращат, ако не си ги плащала, обаче, та си провери нещата.

# 173
  • софия
Това, което описваш е абсолютно невъзможно. За да изтеглят пари си стигнала и потвърдила и последната стъпка. Моята кошница е пълна с всякакви неща, но никое от тях никога не е било изпращано, докато не поръчам.
Ако, все пак, настояваш, че не си ги поръчала, пиши на хелпа и настоявай да поемат връщането. Те лесно ще проверят логовета.

# 174
Т.е никога не си връщала обувки към Амазон? Crazy
Имам спомен, че се дискутираше в темата, че могат да престоят в кошницата няколко дена и след това Амазон автоматично си дърпа парите, 5 дена ли беше срокът Thinking?

# 175
  • софия
Имам спомен, че се дискутираше в темата, че могат да престоят в кошницата няколко дена и след това Амазон автоматично си дърпа парите, 5 дена ли беше срокът Thinking?
Това е след като си пуснала поръчка, а не когато са в кошницата. Можеш да пуснеш поръчка на празна карта и да внесеш пари до 5 дни, но това означава, че си минала стъпките по въвеждане на номер на карта, посочване на адрес за доставка и потвърждаване.
Имам неща в кошницата от месеци.

# 176
Бе няма такова нещо! Ако си ги пуснала, както се изразяваме тук, на празна карта, т.е. имаш ордер, те чакат 5 дни да внесеш пари и тогава си ги дърпат. Само в кошницата нищо не се случва. Няма връзка с липсата ти на пари от картата.

# 177
  • София

Няма такова нещо. Ако си купила нещо на празна карта срока за зареждане на пари в нея е до 5 дни. Няма как нещо от кошницата да се поръча само.

# 178
Не знам какво е празна карта, моята е стабилно пълна и е въведена в акаунта, както и адрес за доставка Peace.

# 179
  • софия
Дискутирано е пускане на поръчка с карта, в която няма средства - празна карта. Пуснала си си поръчката сама.

Общи условия

Активация на акаунт