Място за боси стоножки - 14

• 119 340
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • гр. София
Да помоля някоя добра душа, да ми обясни подробно на лични стъпките по връщане на обувки до Амазон  EmbarassedДосега всичко ми е било точно,нооо  този път не уцелих с тези https://www.amazon.de/gp/product/B01EYQMTEK/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Вече поръчах други ,а тия искам да върна, директно до Бг бяха. Praynig
Не че съм и аз много компетентна ,но ако не са объркали амазон номера и са ти пратили не този който си поръчала или модела или цвета или пък ако имат дефект обувките...... дори да са директно до БГ ,можеш да ги върнеш ,но транспортните разходи са за твоя сметка.А транспортните ако не се лъжа са около 30 и лв Hug.Имах такъв казус с едно яке което ми беше голямо.А и ще ти възстановят парите за обувките ,но не и транспортните.Това означава ,че си се охарчила за транспорт един път и сега още един....аз така и не върнах якето.И понеже беше 120 лв не се продаде и си го нося..... Mr. Green

Ами не е точно така. На мен са ми връщали пари за обувки, които ми бяха големи. Бяха с доставка до БГ и ми възстановиха и транспорта от БГ до тях.
Сега също ще връщам 2 чифта боти /едните са ми големи, другите не ми трябват/, но те са с доставка до превозвач и ми е безплатно връщането от адреса на превозвача до техния адрес. А от БГ до адреса на превозвача си плащам аз.  Peace
Нека все пак да попита Амазон, ако иска.....

# 256
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
dtra За съжаление нямам обувки на марката, но съм чела отзивите в амазон. В общи линии за марката пишат, че са много качествени, за нормално стъпало, понякога и към широко. Препоръчват да се купува половин номер по-големи. "Трябва да се помни: Peter Kaiser размери са различни: 39.5 = 6. С други обувки 39 = 6." Разгледай, може да намериш и конкретно за този модел.

Благодаря много!

# 257
  • Испания
Благодаря,Leila
Ще изчакам ,пък ще видим,същевременно ще питам Амазон. Peace

# 258
То наистина на обувките на някои си имаше тикче за безплатно връщане ,ама и транспортните да възсановят  newsm78 ,най добре да си пита може пък да върнат парите bouquet

# 259
Моля за помощ! Някой да има впечатления от обувки на Петер Кайзер?
http://it.buyvip.com/ref=pe_219891_177311071_dpi12?src=email& … f=qd_women_eb_1_1
Дали си отговарят на номера и стават ли за широк крак?
Дъщеря ми си е харесала този модел.
Приемам всякакви предложения. Simple Smile

Една БГ-мама беше писала, че са изключително удобни и всеки ден с тях, минавала по 8 км пеша, общо на отиване и връщане (не е от тази тема). Но тя живее там, и не върви по нашите тротоари. Струва ми се, че са по-скоро офис-обувки, т.е. държиш ги в работата/или си ги носиш в ръка. И аз много ги гледам, ама-а-а.
ПС. Нямам ги, и всъщност не знам, дали стават за широк крак. И май не съм полезна Close

# 260
  • гр. София
Моля за помощ! Някой да има впечатления от обувки на Петер Кайзер?
http://it.buyvip.com/ref=pe_219891_177311071_dpi12?src=email& … f=qd_women_eb_1_1
Дали си отговарят на номера и стават ли за широк крак?
Дъщеря ми си е харесала този модел.
Приемам всякакви предложения. Simple Smile

Нямам обувки на марката, сега погледнах модела и според мен не е за широк крак. Доста са заострени отпред, в същото време не са и за много тесен, защото вероятно ще хлапат. Моделът е без каишка и е рисковано според мен да се взима без да се мери. Токчето е малко/ниско и едва ли са особено удобни.  Peace Всичко това - лично мнение!  Peace

# 261
Бижу, аз имам печален опит с два чифта ботуши на марката за мен - уж уголемени били, обаче поръчах 36 номер и двата пъти, а не можах да се напъхам изобщо - стелката беше точно 23 см. Иначе съм с крак 23 см точно и обикновено съм 36 номер. Виж за мъжките съм сигурна, че са уголемени от опит.
Не знам какво да те посъветвам newsm78
Vesana, поръчах едни мъжки боти Bunker(дамски не посмях) и се сетих, че ти писа нещо за мъжките та се върнах да прочета, но са платени вече... Та да питам поне колко са уголемени? Добре че не са умалени поне, че съвсем щях да се изложа... ooooh!

# 262
Бижу, аз имам печален опит с два чифта ботуши на марката за мен - уж уголемени били, обаче поръчах 36 номер и двата пъти, а не можах да се напъхам изобщо - стелката беше точно 23 см. Иначе съм с крак 23 см точно и обикновено съм 36 номер. Виж за мъжките съм сигурна, че са уголемени от опит.
Не знам какво да те посъветвам newsm78
Vesana, поръчах едни мъжки боти Bunker(дамски не посмях) и се сетих, че ти писа нещо за мъжките та се върнах да прочета, но са платени вече... Та да питам поне колко са уголемени? Добре че не са умалени поне, че съвсем щях да се изложа... ooooh!

Бункер са умалени според мен - с около половин номер. https://www.amazon.fr/gp/product/B00ZC4ACCK/ref=ox_sc_sfl_title_ … id=A1X6FK5RDHNB96  Тези кецове поръчах есента и ги пуснах в размените, защото ми бяха малки и си взех 40 номер - те пък са ми малко широки, но с дебел чорап изкарах зимата - много са удобни.  Боти миналата зима съм поръчвала за мъжа ми - като ги видях бях почти сигурна, че няма да му станат, но той носи 42,5  и в 43 успя да влезе слава Богу  - но не са за широк крак.
бтв. BKR са същата марка.

# 263
Ъъъ и мъжките ли са умалени? Rolling Eyes Надявам се в този случай и за този модел да се окаже,  че е между инфото на двете ви - т.е. точни. Става въпрос за тесен крак 42, който ми се струва, че ще се побере и в 41,5.
Стискайте ми палци Blush ако не, аз ще си ги нося Joy тогава пък дано се окажат умалени с цял номер! Crazy
Тези са https://www.amazon.de/gp/product/B01HMUSKBG/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

# 264
  • Sofia
Бижу, аз за Camel мъжки обувки говорех Peace

# 265
  • Испания
Да помоля някоя добра душа, да ми обясни подробно на лични стъпките по връщане на обувки до Амазон  EmbarassedДосега всичко ми е било точно,нооо  този път не уцелих с тези https://www.amazon.de/gp/product/B01EYQMTEK/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Вече поръчах други ,а тия искам да върна, директно до Бг бяха. Praynig
Не че съм и аз много компетентна ,но ако не са объркали амазон номера и са ти пратили не този който си поръчала или модела или цвета или пък ако имат дефект обувките...... дори да са директно до БГ ,можеш да ги върнеш ,но транспортните разходи са за твоя сметка.
Ами не е точно така. На мен са ми връщали пари за обувки, които ми бяха големи. Бяха с доставка до БГ и ми възстановиха и транспорта от БГ до тях.

Нека все пак да попита Амазон, ако иска.....
Писах им и ми отговориха това -
Aufgrund der Umstände und der Beschaffenheit des Artikels ist eine Rückgabe ausnahmsweise nicht erforderlich. Bitte behalten Sie den Artikel oder - falls er nicht mehr zu gebrauchen ist - entsorgen Sie ihn entsprechend.
Sie müssen den Artikel an uns NICHT zurück schicken.
Die Erstattung haben wir schon veranlasst.
Това ли е ,което си мисля,да не ги връщам,а те така или иначе ще ми върнат парите  ShockedОбичам гииии Hug

# 266
Ясно Blush Моят телефон е развален. ooooh!

# 267
  • София
Ясно Blush Моят телефон е развален. ooooh!
Ами не е в твоя , странното е че и аз си помислих че пише за Bunker smile3556, затова аз обикновено трия излишното в цитата.

# 268
Здравейте.
За първи път поръчвам от Германия. Имам пратка от немския амазон, която не ми излиза при проследяването. Пък може и аз да не правя нещо както трябва. Иначе на поръчката пише, че вчера е трябвало да дойде.
Та въпросът ми е, за колко време идват чепиците, горе- долу, и ако не дойдат какво правя.

# 269
  • София
Здравейте.
За първи път поръчвам от Германия. Имам пратка от немския амазон, която не ми излиза при проследяването. Пък може и аз да не правя нещо както трябва. Иначе на поръчката пише, че вчера е трябвало да дойде.
Та въпросът ми е, за колко време идват чепиците, горе- долу, и ако не дойдат какво правя.
влез си в поръчката и натисни:
Bestelldetails, след това има жълто поле в което като натиснеш можеш да видиш, дали е доставена и дали има проследяване.

Общи условия

Активация на акаунт