Място за боси стоножки - 14

• 119 418
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • гр. София
Аз днес получих тези боти:
https://www.amazon.de/gp/product/B00ZBTUXB6/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Опасявах се да не са ми тесни, но се чувствам добре. Не са тесни, даже има място и за стелка. За висок свод са и това ме устройва.
Получих и двата вида кафе на капсули, които бяха на промоция, но не съм ги пробвала още.

Тъй като не ми се занимава с ВИП-овете /не ми се дават пари за доставка/ се ослушвам и не поръчвам от немския и английския нищо, но има някои намалени цени и вече се замислям...... ooooh!

Момичета, някой беше получил от тези обувки:
https://www.amazon.de/gp/product/B01FX957M8/ref=ox_sc_act_title_ … mp;th=1&psc=1
Може ли да сподели колко номера по-големи е поръчал?

Благодаря!

За тези и аз бях питала. Момичетата казаха, че са умалени. Аз още не съм поръчала, тъй като нося 36 и мислех да взема 36. Следващият номер е по-скъп.

# 481
Получих мокасини, отговарят си, стоят хубаво, доволна съм.
Поръчах складови топли боти за щерката, но имам лошото усещане, че може и да не ги получа. Платила съм ги на 4 март, още подготвят пратката. Наскоро така ми бавиха една евтина чанта от склада на СК, после ми написаха, че я нямат и ми я изтриха от поръчката. Та да видим сега какво ще стане.

# 482
Благодаря за отзивите за Tosca Blu. Кракът ми е нормален към тесен и май ще са точно като за мен. Simple Smile

Мокасините станаха много популярни напоследък....Аз харесах едни на hogl, но чакам малко да им падне цената.

# 483

Тъй като не ми се занимава с ВИП-овете /не ми се дават пари за доставка/ се ослушвам и не поръчвам от немския и английския нищо, но има някои намалени цени и вече се замислям...... ooooh!

Не знам какво значи това,твоя си работа, но доставката от випа е колкото поръчка до превозвач,само,дето във втория случай плащаш на превозвача и погкрепяш българското...един вид  Laughing

# 484
  • гр. София

Не знам какво значи това,твоя си работа, но доставката от випа е колкото поръчка до превозвач,само,дето във втория случай плащаш на превозвача и погкрепяш българското...един вид  Laughing
Не мисля, че 7 евро + 0.50 цента на всеки следващ артикул е колкото поръчка до превозвач. Не плащам на превозвача по 20 лв.  Peace А и честно казано от пусканите линкове малко неща ми ставаха и харесваха. Не съм ровила, защото за момента нямам нужда от още дрехи, пък и не ми се получава поръчването на дрехи онлайн - не си целя номера. С обувките се справям, макар че тази година не ми вървеше много.  Peace

# 485
  • ново
Leila, понякога е по-изгодно с поръчка до БГ директно. Пример: ботуши и мъжки маратонки 4 кг. по 3.40 + доставка до Еконт в моя град ми излезе 19.20 лв. Ако поръчката беше от ВИП директно до вкъщи, щеше да излезе 14 лв.
Предполагам, че sasi6 това е имала предвид.

# 486
  • София
Аз също НЕ пазарувам от виповете.
1. Няма да ти излезе 14 лв, защото имаш доставка за всеки следващ - дори и минимална.
2. Не мога да си харесам по 5- 6 неща наведнъж, за да е изгодно.
3. В нашата поща ми изчезнаха поръчки, и само да ходя да питам и да ме гледат и да се държат сякаш аз съм виновна- не.
Отделно от това са писмата  и нервите с изпращача за неполучени пратки.
Всеки сам си преценява, аз за себе си съм преценила че не си струва.

# 487
  • ново
Миленски, за последните 2 чифта от миналия ден платих 7 евро доставка. 6.50 + 0.50

# 488
  • София
Не споря с никой, написах всеки сам си решава Peace.
Отделно от това е имало случаи в които момичета са писали че получават носен или използван продукт, от основният сайт поне знаеш ако е така.

# 489
  • Бургас
От Виповете? От склада - да, случвало се е, но от виповете нямам спомен някой да се е оплаквал от носени неща newsm78

# 490
  • София
От Виповете? От склада - да, случвало се е, но от виповете нямам спомен някой да се е оплаквал от носени неща newsm78
О да от виповете, една мацка беше получила ползвана кафемашина, наскоро някой се оплака за обувки с кал , сигурна съм в това което пиша. Може да е рядкост , но се случва.

# 491
Обувките Think! отговарят ли си на номера?

# 492
Не разбирам за какво е тая дискусия? Не поръчваш, не поръчваш- ми хубаво.

# 493
  • София
Искам да попитам  , тази марка как са като качество?
https://www.amazon.de/Fritzi-aus-Preu%C3%9Fen-Tasche-Wasched/dp/ … 41462&sr=1-78
За чантата пише кожа , ама нещо като я гледам не съм убедена, струва ми се еко.

# 494
Не е кожа.
Features & details
Outer Material: Synthetic
Inner Material: Textile
Material Composition: Außen 100% Polyurethan, innen 100% Polyester

Общи условия

Активация на акаунт