Място за боси стоножки - 14

• 119 412
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Благодаря. bouquet
Описанието е подвеждащо.

# 496
Обувките Think! отговарят ли си на номера?
Имаме два чифта боти и обувки,да,отговарят,за нормален крак са:нито много тесни,нито много широки.
Качествена марка.

# 497
  • България
 Момичета, как мога да напиша писмо на Amazon.de във връзка с връщане на продукт? Искам да върна едни обувки на Legero, които са ми големи. При покупката имах безплатна доставка и връщане, но ползвах доставчик от Германия. Сега ще ги върна от БГ и искам да им го обясня, за да коментирам каква сума от връщането ще ми опростят. Контактната форма за връщане автоматично ме препраща към връщане чрез DHL или Hermes, но при мен е неприложимо.

# 498
# 499
  • гр. София
Leila, понякога е по-изгодно с поръчка до БГ директно. Пример: ботуши и мъжки маратонки 4 кг. по 3.40 + доставка до Еконт в моя град ми излезе 19.20 лв. Ако поръчката беше от ВИП директно до вкъщи, щеше да излезе 14 лв.
Предполагам, че sasi6 това е имала предвид.
Не искам да разводняваме темата. За мен изгодно от Вип-овете е когато поръчаш няколко неща наведнъж. Всеки ден по чифт обувки или дреха - ми не е изгодно! Когато поръчвам от обикновените амазони се съобразявам и тъй като не ползвам Еконт, а си взимам пратката директно от превозвача не плащам допълнително. Мога и още да пиша, но няма смисъл.  Peace

# 500
  • България
Благодаря Бижy  bouquet

# 501
Спорът ви е безпредметен. Всеки поръчва според своята преценка и финансовия си статус. За някого 5€ не са проблем, за друг са доста. Не е нужно никой да се обяснява.  Stop

SofiaV,  Hug

# 502
  • ново
Няма никакъв спор! В някои случаи плащането на доставка е по-изгодно, в други не е. Крайните мнения са безполезни, но дебатирането, придружено с примери е полезно. В случая аз просто дадох пример....

# 503
# 504
  • Варна
Аз все се заричам, че нищо няма да купувам и пак 4 чифта чакам. Включително някакви маратонки, които съм убедена, че надали ще нося, ма нали Camper за без пари, как да се изтърве сделката  Twisted Evil Чак си се дразня в момента. В гардероба отново забравени обувки откривам. Например тези 35 номер. Ми... не стават, малки са (в размените са). В един момент се оказва, че ако купувам обувки за децата от БГ по-скъпо, всъщност май по-евтино ще ми излиза Simple Smile

# 505
Така и не ги показахте тия Камперки без пари.  Rolling Eyes

# 506
Така и не ги показахте тия Камперки без пари.  Rolling Eyes

Ето ги

Дамските

# 507
Моарейн, при мен линковете отварят начална страница на випа, а не конкретните модели...

# 508
Благодаря, номера има само 36, 38 и 39.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт