Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 629
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Когато идва "мамицата му" не можеш да си въобразиш  Joy
Може да им е втора майка, може и защото е яла много от тази марка...

Да, обаче аз имах предвид рекламата с къщата - 

Тя има ли друга версия или е само с тази актриса? Thinking

# 391
Всичко й е дървено на тази реклама. Започвам да се чудя колко акъл трябва да имат отговарящите за кастинга, също и режисьорът, че да вземат точно това дете и точно тази жена и да направят толкова ужасна сценката.
Пише, че жената е някакъв мениджър във фирмата. Искали са явно да е максимално правдоподобно, но наистина е бая дървено, по добре актьор-шефка, отколкото реалната  Mr. Green
Колкото до рекламата на Народен с ловците пък на мен ми направи впечатление, че в предишната версия Ненчо питаше-"ще ни направи ли кралицата принцески", а сега само-"принцески". Сигурно им е практика да снимат по две-три версии и да си ги въртят. Grinning

# 392
Савекс също правят промени в рекламите си и това ме изнервя (гледам същото нещо, но леко променено - кара ме да се чувствам гадно). В една от рекламите с "перфектните" домакини  кадърът е същият, но репликите са променени и наложени върху старите (като гласът е на друга актриса).

Между другото, тяхната реклама с "перфектният нов съсед" беше много зле - група омъжени жени се крият в храстите, за да шпионират съседа и се надяват приятелката му да му е сестра...

# 393
Между другото, тяхната реклама с "перфектният нов съсед" беше много зле - група омъжени жени се крият в храстите, за да шпионират съседа и се надяват приятелката му да му е сестра...

Което е изключително обидно и пошло!!

# 394
Новата на Савкс е много зле.
Тази реклама със шестицата, как така не съм я засичала? newsm78

# 395
Трудно се засича. Но успях да я видя точно 1 път.

# 396
Тези дни се сетих за тази реклама на пастет - детето се зъби неестествено и прави някакъв знак с глава, все едно иска да избяга...Добре, че не я дават повече - новите им реклами са много по-добри.

П.п. знам, че до сега момичето от клипа трябва да е пораснало - ако случайно прочете този коментар, да не се сърди - извинявам се, ако звучи грубо, но актьорските му умения наистина не са били на ниво към момента, когато е снимана рекламата.

# 397
  • тук, на мястото си
Ами няма как да има добри актьорски умения, то да не би заради тях да е избрано?! В рекламата на "Народен" Ст. Мутафова прегръща детето, което сега играе в "Ние, нашите и вашите". На всички дечица от рекламите мамите и татите са бръкнати из телевизиите.

# 398
Кое е момичето от рекламатана каменица? Що ми се струва, че съм я виждала някъде и не ви ли прилича на момичето от рекламата залокум на Захарни заводи newsm78

# 399
  • София
Така е, децата в рекламите рядко са случайни. Дори когато се организират кастинги за деца, много често се получава така, че избират едно или две деца от кастинга, а после участва нечие дете от екипа или на познати на продуцента или някой отговорен фактор от екипа. Тогава защо изобщо правят кастинг, да губят времето на децата и родителите им ли?

# 400
Така си казват "ето, преслушахме 100 деца, и все пак на Пешо детето се оказа най-доброто"!

Suzuki Swift: нещо в повече ми идва.

# 401
  • Stuck in a moment
Уискас, с малките котенца - разтапям се всеки път  Heart Eyes

# 402
Така е, страхотни са Simple Smile

Почти всички реклами с котки ми харесват. Има една, която е ужасна - не помня какво рекламират, но ставаше дума за "котката Жанет, котка с кларинет" и т.н.

П.п. една странна японска реклама с котка - споделяше се често във фейса :

# 403
Започнаха и да оригат ли.

# 404
Да ви попитам за рекламата на Мосю Бриколаж с доц.Мазов (Моню Монев) в края й казват- за лЕкота и освежаване.
Вие дали сте обърнали внимание, че направо ми бърка в мозъка  Mr. Green или нещо грешно чувам...

Общи условия

Активация на акаунт