Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 635
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Никаква параноя не ме гони.  Peace Просто ми звучи тъпо , дори и "бира, биричка" да припяваха, пак щеше да е тъпо. Да бяха измислили някаква мелодия, а не да крадат чужда.

# 376
  • Stuck in a moment
Определено изпъкват две реклами на бири за мене - Пиринско и Шуменско.
Първите смениха лайтмотива с разувстващите природни гледки (на мен наистина ми въздействаха) и заложиха на животни и смях, малко от типа "най-смешните клипове с животни". Пак си остават "свежи от планината", но някак навреме дойде новата реклама.
Шуменско - пак с ретро акцент, но този път толкова безумно озвучаване, просто да се чудиш тъпо ли е или забавно. Но при никой случай незабелязано, което е основна цел на всяка реклама.
Амстел си остават сладури с момъка, който все пак успява да се впише в местната кръчма с нелепи мустаци на младежкото лице.
За кой бих си дала парите в кварталния магазин - въпреки глуповатата реклама, Шуменско винаги ми е харесвало като вкусови качества, и от нашенските бири, купувам него.

"Мамо, имам 6" и "Ела за награда да ти дам сандвич (???!) с шунка", май на Тандем, просто за момента ми води класацията на глупави реклами. Просто не виждам как могат да внушат, че шунката им може да е толкова добра, че да стане награда за учебни постижения  Joy

Харесах една реклама на лекарство за сърце, с детенце, което спи гушнато в баба си. Обаче надписа с името не се вижда добре и не запомних какво беше.

# 377
Рекламата с шеф Михалчев - много зле. Продаде се и той за едни кренвирши.
"Мамо имам 6" води класацията по тъпотия.

# 378
Рекламата с шеф Михалчев - много зле. Продаде се и той за едни кренвирши.
Точно, ще кажеш, че кренвиршите са някаква супер изискана храна, като му гледам претенциите в предаването.

# 379
  • София
Поне да се беше продал за кренвирш, а то и кренвирш няма, а мие кола и са го направили момче за всичко. Какво може да се очаква от тъпа потребителка на тъпи кренвирши? На нея ще й дадеш луксозен джип, а тя ще го използва да кара мотиките и  доматите от село.

# 380
"Мтел без граници" ли помогна на човека да се ожени?

# 381

"Мамо имам 6" води класацията по тъпотия.
Точно,а това дете как нескопосано и дървено рецитира,дразнеща реклама

# 382
  • София
Всичко й е дървено на тази реклама. Започвам да се чудя колко акъл трябва да имат отговарящите за кастинга, също и режисьорът, че да вземат точно това дете и точно тази жена и да направят толкова ужасна сценката. Какво, икономисвали са тока на камерата ли? Не можаха ли поне повече дубли да направят и един свестен монтаж!

# 383
На мен рекламата с шеф Михалчев ми е забавна, но само като сюжет и дотам.
И аз се учудвам как и тримата рекламират подобни продукти, въпреки всички претенции и изисквания, които поставят в Мастър шеф.

# 384
Не можаха ли поне повече дубли да направят и един свестен монтаж!
Аз мисля че са направили точно дубъла, който са искали.

# 385
  • София
ужас, режисьорът сигурно едва с тройка е завършил  или си е купил дипломата. Едно дете от улицата да вземем, ще направи по-добра режисура.

# 386
А какво ще кажете за: "Попитахме две(!?) жени за менопаузата." Цели две жени!?  Grinning Да не говорим, че едната изглежда като тридесетгодишна.
Рекламите на Савекс чупят тъпомера. Особено последната с г-жа Папазова.  ooooh! Направо са обида за зрителя.

# 387
Един въпрос за рекламата на салам Народен - тази, в която "делят къщата" - първоначално не беше ли със Стоянка Мутафова? Имам чувството, че рекламата има две версии, но не мога да ги намеря...Може и да не съм гледала внимателно и само да съм си въобразила..

Между другото и тези реклами са малко... но поне са комедии, простено им е.

# 388
Когато идва "мамицата му" не можеш да си въобразиш  Joy
Може да им е втора майка, може и защото е яла много от тази марка...

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 12:20 от Трънка Бодливкова

# 389
А какво ще кажете за: "Попитахме две(!?) жени за менопаузата." Цели две жени!?  Grinning Да не говорим, че едната изглежда като тридесетгодишна.
Рекламите на Савекс чупят тъпомера. Особено последната с г-жа Папазова.  ooooh! Направо са обида за зрителя.

Ооо, тези с г-жа Папазова са ужас просто. Не си била прала шала от 3 седмици, ама той си миришел хубаво. Това значи, че няма нужда да си пере дрехите ли? Бррр.

Общи условия

Активация на акаунт