Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 219
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Много ме дразни рекламата на бонибон, бонбон ли е там, както у е името.  Laughing Където децата дават акъл на родителите да си ядат те бонбоните.

# 61
  • тук, на мястото си
Много ми харесва рекламата със слона и Васил Драганов.
Също и новата реклама на "Мерси".

# 62
  • София
Слона ми е фаворит напоследък.  Joy

# 63
И на мен ми харесва със слона. Няколко пъти хващах само втората половина на рекламата, където казва, че ако тя спечели нещо, ще целуне... И си викам "каква е тая тъпа реклама"? Едва преди два дни я хванах от началото и ми хареса.

# 64
На ''Мерси'' и на мен ми харесва.

# 65
  • София
И на мен ми харесва със слона. Няколко пъти хващах само втората половина на рекламата, където казва, че ако тя спечели нещо, ще целуне... И си викам "каква е тая тъпа реклама"? Едва преди два дни я хванах от началото и ми хареса.

И на мен ми харесва, защото обичам да търкам, а ММ е много скептичен.  Laughing

# 66
Ох, този от рекламата на Теси направо ме вбесява! Мъжка кифла-спикър-на-селф-хелп-много-сме-велики.

Харесва ми заигравката на една марка коли - там, където другите само тестват, ние сме си вкъщи.

Като спомена за Теси се чудех като семейството му звъни по вайбър, че отиват на вилата, защо сами не си пуснат бойлера като имат интернет, ами трябва да му прекъсват презентацията  Grinning Grinning

# 67
  • София
Ох, този от рекламата на Теси направо ме вбесява! Мъжка кифла-спикър-на-селф-хелп-много-сме-велики.

Харесва ми заигравката на една марка коли - там, където другите само тестват, ние сме си вкъщи.

Като спомена за Теси се чудех като семейството му звъни по вайбър, че отиват на вилата, защо сами не си пуснат бойлера като имат интернет, ами трябва да му прекъсват презентацията  Grinning Grinning

щото кара пък и ти... ееей начи не се сещаш  Party Party Party

# 68
  • София
Иначе как ще разберем, че имат вила  Naughty

# 69
  • София
а тоя е някакво тъпо визуално копие на Робин Шарма.

# 70
  • Разпиляна във въображението
И на мен ми харесва тази със слона.

Иначе караме си по пътя и от време на време попадаме на реклама на фаянс за тоалетна с една мечка, която посяка към капака на тоалетната чиния. Не я разбирам тази мечка и това е.

# 71
Иначе как ще разберем, че имат вила  Naughty
Като аз си признавам, че дълго време чувах, че отиват до Билата..

# 72
Аз много харесвам една реклама, в която таткото обзавежда стая за дъщеричката си. Даже не знам какво рекламират, но историята много ми допада. Майсторите, които го подиграват, че иска всичко да е розово и бащата облегнат на вратата - доволен, че е доставил радост за дащеричката си. Историята ми харесва и изпълнението.

# 73
  • Варна
Аз много харесвам една реклама, в която таткото обзавежда стая за дъщеричката си. Даже не знам какво рекламират, но историята много ми допада. Майсторите, които го подиграват, че иска всичко да е розово и бащата облегнат на вратата - доволен, че е доставил радост за дащеричката си. Историята ми харесва и изпълнението.
И мен ми харесеа смешничка си е на Уникредит е Simple Smile

# 74
  • DE
И да е розов, нали...  Mr. Green
Умирам си от кеф на тази реклама, нучих репликите и с мъжа ми все се шегуваме, даже правим жеста за пухкавия килим с ръце.
Никога не съм харесвала българска реклама, тази е първата  Heart Eyes и не ме интересува какво рекламират. Актьорската игра е на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт