Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 686
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Цева аква ....незнам какво си,точно я пуснаха като седнахме да вечеряме
Какво е това хилене на майка и щерка над дупката на тоалетната чиния?!

# 211
  • София
Има една нова реклама на H&M за рокли-много ми харесва, песента е малко с хипи звучене.

И на мен, приятна е.

# 212
Рекламата на "Петрол" - освен нелепа е с краден текст на Тончо Жечев. Можеше поне са изпишат кой го е писал...

# 213
Изписват го.  Peace

# 214
Леле, тая реклама на сока Куинс е ужасно дразнеща, а сокът дори на рекламата прилича на смеска от химическа лаборатория.

# 215
  • София
Леле, тая реклама на сока Куинс е ужасно дразнеща, а сокът дори на рекламата прилича на смеска от химическа лаборатория.
PeaceАма явно тези,които са я измислили си мислят,че е много оригинална.

# 216
Това дете го ненавиждам още от предната им реклама!!!

# 217
  • София
ужасна е. Рядко реклама ме кара да сменя канала.

# 218
  • тук, на мястото си
Освен на Куинс, много ми е неприятна и рекламата за Япония, за някаква банка беше.

# 219
Освен на Куинс, много ми е неприятна и рекламата за Япония, за някаква банка беше.
Да,особен натъртването:Сега вече знаеш от къде изгрява слънцето

# 220
Много е тъпа  ooooh! Това послание, че ако не си взел кредит и не си отишъл в Япония значи си неудачник е мега противно  Sick

# 221
До мен стига друго "послание". Не си отишъл с приятелките на екскурзия, защото нямаш пари и сега те не те искат, защото не можеш да участваш в разговора. Те си разказват за навиците в страната, която са посетили, а ти си стой с мама и то на ... съседната маса. Големи приятелки, няма що. Sick Много, много тъпа реклама.

# 222
  • София
До мен стига друго "послание". Не си отишъл с приятелките на екскурзия, защото нямаш пари и сега те не те искат, защото не можеш да участваш в разговора. Те си разказват за навиците в страната, която са посетили, а ти си стой с мама и то на ... съседната маса. Големи приятелки, няма що. Sick Много, много тъпа реклама.

Много тъпа, определно.
Реалната ситуация щеше да е как двете приятелки разказват на третата колко яко е било в Япония, но тогава сюжета с кредита отива на кино.  Mr. Green

# 223
  • Разпиляна във въображението
Защо да отива на кино? Баш на място ще си е и много по-реалистично.

# 224
  • София
Защо да отива на кино? Баш на място ще си е и много по-реалистично.

Така де реалистично е, но за какво ще се тегли кредита ?

Общи условия

Активация на акаунт