Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 656
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • Gotham City
Здравейте,
нахлувам с молба, някой ако може да ми даде линк към една много тъпа реклама на някакъв оператор беше с едно момиче и момче в ресторант, много дървени

# 316
https://www.youtube.com/watch?v=VWpPtG0dejA

Harleen не е търсената от теб реклама. Не се радвай.

# 317
Здравейте,
нахлувам с молба, някой ако може да ми даде линк към една много тъпа реклама на някакъв оператор беше с едно момиче и момче в ресторант, много дървени

Мисля, че беше на Lyca mobile, но не я намирам.

# 318
  • София
Цял ден се опитвам да се сетя коя е тази противна реклама, заради която сменям канала. Сега я пусаха - на Марети.

# 319
Цял ден се опитвам да се сетя коя е тази противна реклама, заради която сменям канала. Сега я пусаха - на Марети.
Да,толкова тъпа реклама,че всеки път я гледам и имам усещането ,че пропускам началото и ,толкова ми е безмислена

# 320
  • Разпиляна във въображението
Моят го интересува мацето, което дава брускетите дали не е участвала в някакъв филм Laughing

# 321
  • тук, на мястото си
Харесвам рекламите на Бриколаж - тази с бабата и мушкатото и другата с "доцент Мазов".  Laughing

# 322
Аз не съм я засичала тази на брускетите

# 323
Забавна ми е рекламата на сладолед Boss - яде си сладоледа мъжа, пее прекрасно, всички му се усмихват, въобще всичко е чудесно, изяжда сладоледа и се оказва, че пее фалшиво  Laughing

# 324
  • София
Забавна ми е рекламата на сладолед Boss - яде си сладоледа мъжа, пее прекрасно, всички му се усмихват, въобще всичко е чудесно, изяжда сладоледа и се оказва, че пее фалшиво  Laughing

И на мен ми харесва.  Laughing

Дразни ме тази, в която майката реже някаква шунка на детето си и то и казва да пише 6-ца и на колегите си. Даже и продуктът не съм запомнила.  ooooh!

# 325
  • София
Засега няма нито една реклама, която да ми прави положително впечатление от излъчването отскоро.
Има една на активия ли, на верея ли, много е гнусна, някакви жени, които лапват от млякото и още непреглътнали започват да говорят дървено.

# 326
всички говорят с пълна уста.

Компас Laughing

# 327
  • София
о, да, като го видя този младеж, и мисълта ми е защо не са го научили, че не се говори с препълнена уста и толкова ли не може сам да си намаже една филия.

# 328
  • София
Ох, като чуя Уаууу и се изприщвам.

# 329
На Компас хич не ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт