Звездни компромати - 313 част

• 111 256
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Тоя е ептен луд. Няма грам смисъл в думите му, но е грозно! Че и 16 споделяния има тоя бълвоч!

# 106
Любовна балада за Гришо и Никол от Калин Терзийски hahaha hahaha hahaha ooooh! ooooh!
Пак не си е пил хапчетата или си ги е пил с водка Crazy

Е, не! Даже и за пиян това си е огромна голяма тъпня. Сигурно е бил друсан. #Crazy
Дори не успях да я прочета цялата  ooooh!

# 107
  • София
Терзийски е тотално деграде вече!

# 108
Марая Кери  по манталитет я оприличавам на нашата Сашка Васева.
1 към 1! Даже Сашка ми се струва къде-къде по-стъпила на земята от Марая, която още се изживява като деветдесетарска секс- бомба.

# 109
# 110
  • София

Как така без грим?
Гледах в Комбина /но без звук/ Яна и Петко. Те всъщност колко деца имат? Общи имам предвид

# 111

Как така без грим?
Гледах в Комбина /но без звук/ Яна и Петко. Те всъщност колко деца имат? Общи имам предвид
Две общи. Доменик и Ян.
Петко има и друг син от Мария Игнатова.

# 112
Какво точно да ти отговоря?  Rolling Eyes Доколкото виждам е обилно намазана само с крем или нещо такова. Грим няма. Не ѝ гледай миглите, вероятно са 3D, но няма спирала. Устните на някои хора са си такива, ярки. И за капак - косата ѝ е за миене.

# 113
  • София
Пеле с Жизел Бюндхен и мъжът й Том.

Скрит текст:

# 114
  • София
Иванка без грим ми е ок, но вратът е много странен, изглежда по-стара Thinking

Едно страхотно интервю на Владо Карамазов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, много ми харесва как е монтирано, снимки, музика...въздейства. Отдавна не съм го гледала, наистина не е гениален актьор, но смятам, че най-доброто в професията му предстои. Hug

# 115
По-стара от колко? Тя наближава 40, на 36 е.

# 116
# 117
  • in Wonderland

ПП: Забравих да споделя, че новата песен на Миро много ми харесва. Слушам я вече няколко пъти.  Heart Eyes

И аз! Не мога да спра да я слушам и да гледам клипа!!! Уникални. Толкова въздействаща и запленяваща песен скоро не бях чувала. Преоткрих Димо Алексиев Heart Eyes

# 118
По-стара от колко? Тя наближава 40, на 36 е.
Като на 60-годишна е вратът й.
Не съм виждала 40-годишна с такъв, даже 50.

# 119
Е, на 36 не наближава 40. Това са си 4 години. За 4 години тялото и лицето се променят доста. Не е същото.
На тези снимки Иванка си изглежда добре, като изключим леко кобилестата й форма, но тя няма вина за това. В лице си е ок, просто неподходящ ракурс може би. Peace

Общи условия

Активация на акаунт