Звездни компромати - 313 част

• 111 249
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Роналдо и от мен  Simple Smile

Скрит текст:

# 91
  • София
Роналдо и от мен  Simple Smile

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 92
Много са ми хубави Дукесата, Уилям и Хари. Много свеж полъх. Ако и нашите кифли не кифлееха, а бяха естествени, сигурно и на тях щях да симпатизирам, но уви, не мога.

# 93
Много сладки снимки на младите от кралския двор. Дадоха ми настроение  Hug

Значи в класацията за най-големите селяни  Mr. Green първите три, почетни места ги държат футболисти, на Денси котето - отличник  Joy
Моята гордост! Селянин номер 1! Бори се за титлата със зъби и нокти и трепна като взе медала.
Очаквайте клип! Crazy

Браво  на момчето!  newsm10 Аз всяка сутрин, влизайки в нета трЪпна, тръпна, тръпна ... за нов клип. Божигол, чакаме! Heart Eyes
ПП очаквам и титла за песен аз.

# 94
# 95
Много харесвам Лейди Гага, направила е голямо шоу на Супер Бол и всички са възхитени от нея.

# 96
  • София
Юлиан Вергов в " Комбина " . Знам,че има няколко съгорумки,които го харесват,спец. за тях  Wink

аз! Благодаря!  Grinning

С Юлиян Вергов бяхме в едно заведение в петък вечер. Не заедно, разбира се. Хубав и чаровен мъж. Никаква показност, усмихнат.

# 97
Някой ако може да пусне един компромат от участието на Нелина в предаването "На кафе". В момента я гледам и не мога да не кажа, че се е направила на вещица от Хелоуин. То коса, шапка, червило.....

# 98
Д-р Енчев е станал баща за втори път. Да им е жива и здрава!

# 99
# 100
  • София
Гримът на Румър е ужасен.  Stop

Наоми е страхотна за годините си, както и Иман.  Heart Eyes

ПП: Забравих да споделя, че новата песен на Миро много ми харесва. Слушам я вече няколко пъти.  Heart Eyes

# 101
Д-р Енчев е станал баща за втори път. Да им е жива и здрава!
Бебето се казва София
http://www.dnes.bg/zvezdi/2017/02/06/d-r-enchev-stana-tatko-za-v … na-shterka.331066

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 12:21 от Г-жа Рамацоти

# 102
Любовна балада за Гришо и Никол от Калин Терзийски hahaha hahaha hahaha ooooh! ooooh!
Пак не си е пил хапчетата или си ги е пил с водка Crazy

Иванка Тръмп без грим Confused

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 11:26 от Бижy

# 103
Марая Кери  по манталитет я оприличавам на нашата Сашка Васева.

# 104
  • Варна
Любовна балада за Гришо и Никол от Калин Терзийски hahaha hahaha hahaha ooooh! ooooh!
Пак не си е пил хапчетата или си ги е пил с водка Crazy

Е, не! Даже и за пиян това си е огромна голяма тъпня. Сигурно е бил друсан. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт