Звездни компромати - 313 част

• 112 819
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мерк, не си права, в момента половин Холивуд се натиска да играе в сериали, и то елитната половина. Макконъхи участва в "истински детектив" в годината, в която получи Оскар, Харди се снима вече във втори поред, Оскар Айзък получи Златен глобус за мини-сериал в промеждутъка между "Междузвездни войни" и "Екс-мен". Лейди Гага също получи Златен глобус за сериал. Самият Антъни Хопкинс има сериал тази година.

# 391
Не е ли една идея по- добре да я докараш до сериал, от колкото до кино поредица от типа на 'Запознай се с малките'? Робърт де Ниро визирам и не само той.

# 392
# 393
Те наистина се сливат двете вече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 394
Бих се заклела, че е Алисия.

# 395
Можела тя да продава и въздух... ooooh! Като продаде на ескимос хладилник, да ми се обади! Сега да се ограничи до продажбата на Рефан 162 и парцали от Али. Mr. Green

Григор с Велина Узунова - то е контур, то са веждаци... ooooh! Това ли е новата мода, да приличаш на карикатура и герой от комикс?

# 396
  • Варна
И аз така  Shocked

Розамунд Пайк е с интересна рокля,
Но каква е тази дължина...
Подхожда на младо момиче,
На дъщерята на Рийз, например.

# 397
  • София
Права е Джо, телевизията е новото кино. Бюджетите отдавна са огромни, а сериалите доста по-смислени, добре режисирани и заснети от повечето безумни филми по Марвел, DC комикс или поредния римейк на нещо отпреди 20-30-50 години. Затова така всички са се засилили към телевизията. Още от пилотния епизод на Лост навремето се обърнаха нещата, а и приходите от излъчването в интернет не са хич зле.

А Кидмън изглежда много зле. По начало не ми от любимите, но с остаряването започва да става зловеща.

# 398
И аз ги обърках.Ако не пишеше коя е,не бих помислила,че е Николета  Laughing

# 399
  • София

Рийз Уидърспун и Никол Кидман на премиерата на общия им сериал.
Скрит текст:

Все едно Рийз се е снимала с восъчната фигура на Никол.

# 400
# 401
И много сериали са римейк.

# 402
  • Варна
И аз ги обърках.Ако не пишеше коя е,не бих помислила,че е Николета  Laughing
Ами тя не прилича на себе си.

# 403
  • София
И много сериали са римейк.
От новите високобюджетни римейк и то на филм е само Западен свят, поне аз не се сещам за друг. Но така или иначе идеите са кът, а и с високите бюджети и в киното вече никой не смее да рискува с нещо особено оригинално, та и в телевизията въртят около познатото. Авторите на True Detective са фенове на Туин Пийкс и всеки от нещо старо е повлиян и го прехвърля напред.

А можете ли да просветите по-простия потребител коя е Велина Узунова?  Embarassed

# 404
  • Burgas
И аз  Peace

Момичета много е готина темата, редовно преглеждам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт