Звездни компромати - 313 част

• 112 801
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • България-Швейцария
Много я засили, Бижу, чак пък бабка Simple Smile
Масово жените на 60 изглеждат така, а на 35 по този начин, още дълго ще й се припада.
Всъщност припада не е точна дума, по-скоро видът й обнадеждава, че при добър ген с грижи и гледане се получават нещата.

***редактирано****

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 15:35 от Catherine Tramell

# 586
Основно добри пари и добри пластични хирурзи, CTramell. Wink И да, добре поддържана жена на 60, а не млада мадама, дето няма да и познаеш възрастта. И споко, всички ще станем бабки. Кои по-смачкани, кои по-засукани, на 60 вече на никого не му пука, освен ако не е мръднал по въпроса за вечна младост и не се окарикатури някак.
Познатите ти едва ли ще са щастливи да знаят, че са експонати в дискусия...

# 587
на 60 вече на никого не му пука
Баш! Но ще си припадам по Кристи поне докато стана на 60. Дай Боже всекиму, както се казва...  Grinning

# 588
  • България-Швейцария
По въпроса с непукането хич не съм съгласна.
В доста различни среди се движим сигурно, но всички около мен, вкл. мъжете са доста загрижени как ще изглеждат на 60, гледат да са здрави и се поддържат.
Никой няма да тръгне да се сравнява с 20-30 годишните, обаче им е важно да изглеждат по-млади, най-малкото една групичка ще работим и на над 70, не ни стигат години за пенсия Laughing

И за да не е съвсем спам - не е Кристи Бринкли, но ето още една добре поддържана на 60+.
Скрит текст:

Малко прилича на Мирей Дарк.

# 589
  • София
Всички показано дами около 60те са чудесни! Аз не се надявам много-много да изглеждам така, въпреки, че имам хубав ген - и майка ми и баба ми изглеждат чудно за годините си. Ние, обаче, с това стресово ежедневие, толкова много работа, устройства с екрани покрай нас и изкуствената храна - силно ме съмнява. Rolling Eyes

# 590
"не им пука" го разбирам в смисъл, че никой човек с акъла си няма да се сравнява с 20, 30 годишни.
И горният пример, не е "пример" за добре поддържана на 60+. Бринкли е.

# 591
Кристи е страхотна. Освен, че изглежда много добре, излъчва и енергия. Много по-млади от нея могат да й завидят за телцето Heart Eyes

# 592
  • България-Швейцария
Бринкли е модел и актриса, работата й е да изглежда добре (с което не се опитвам да омаловажа вида й, прекрасна е).
Дамата по-горе, преди да я осветят прожекторите покрай мъжа й е работила като учителка в гимназия.
Има и 3 деца (вече големи хора).

Освен, че изглежда много добре, излъчва и енергия.
Това е много, много важно.

# 593
# 594
  • София
Катрин, познавам момичето с тъмната коса.
Мисля, че не е редно нейна снимка да е тук, освен ако изрично не е дала съгласието си.

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 15:47 от Rafiqa

# 595
Днешната рожденичка - Дженифър Анистън ( 48 год. )

# 596
Гледам инстаграма на Никито Шерцингер. Купонясва си в ЛА и хич не ѝ пука за турнирите в София.   Laughing

# 597
Някой питаше за нюансите 50-те....аз водих Генерала тази вечер.
Лежерна, готина работа е това филмче. Романтика, свежи млади хора, дрехи, партита, диаманти, любов...два часа времеубиец за непоправими романтици.
Другите да не дават 10 лв.
Божигол каза: "Како, няма да ти предлагам да се женим, защото ще се изпокараме после и така сме си добре!" Викам: "трепни Душо и се не бой за сватби, кака е дърта вече, а и е взета".

Джейми Дорнан много прилича на Григор в тази серия, ама нашето момче е по-хубаво! Heart Eyes
Иначе е направил чудно тяло.

# 598

Джейми Дорнан много прилича на Григор в тази серия, ама нашето момче е по-хубаво! Heart Eyes
Иначе е направил чудно тяло.

Даа, и аз гледах днес филма и като се прибрах точно започваше мача на Гришо. Все едно гледах Крисчън Грей да играе тенис  Mr. Green

# 599
Пак кавги по страниците на темата. И все едни и същи участват в тях.  Crossing Arms

Днес с възлюбения обсъждахме жени с красиви фигури и се сетихме за мацката от Flashdance (Jennifer Beals). Потърсих я - ами все още изглежда страхотно! Все така усмихната и в чудесна форма. Heart Eyes

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт