Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 7

• 67 960
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
 Уки то това си е батерия съвсем обикновена и масова. От година и половина не ми слиза от ръката-бетон е.
 Относно изпарителите......бе ти и мъжа ти сте от старата школа-ветерани дет се вика за какъв са ви тия еднодневки  newsm78. Инокина е супер изпарител ама.....за начинаещи  Laughing. Става преди да си вземеш кайфун или байка  Joy. Мелото е инхалатор,за него нищо не мога да кажа. Повечето любители на гоУем пушак го харесват. Два коренно различни изпарителя са.

# 616
Здравей, Принцесо  Hug
Никакви ветерани не сме ние- пак се изложихме яко.  Embarassed
Погледнах го този Кайфун, но определено не е за мен- няма да се занимавам с всичките болтчета, винтчета и джаджи по него. Милото също... Искам нещо просто, лесно и по- дребно за мен. Може би по- нататък /ако не се изложим пак/ ще узреем и за такава техника, но на този етап ми е като извънземна технология.
За мода ме притеснява дали ще имам търпение да разуча тези настройки на ватове и т.н. Сега съм се надъхала и искам да купя нещо и веднага да започна да изпарявам, защото съм такава- ако не хвана вълната много бързо ми прегаря мерака. До края на седмицата трябва да стартирам, иначе отивам на кино.
Пуша от 11 годишна, сега съм почти на 43г.- зависима съм и го осъзнавам... имам нужда от помощ СПЕШНО! /егати лиричното отклонение  Joy/

Та с две думи- да грабвам ли за мен един Инокин от малките- Т18 и едно Пико- ще се справя ли бързо с настройките?

# 617
Махай ги смръдливките, много са лоши за кожата освен всичко друго.
Взимай си един мод и един изпарител и действай.
Казвала съм го много пъти - един eleaf и един nautilus и си в джаза без много разправии, а от там нататък експериментите.

Дори да имаш мод с много настройки, никой не те кара да ползваш всички, аз лично не ползвам нищо - карам си на 12 вата и това е. Само зареждам батериите.

# 618
Миоки, особено ми е драго  Hug
Чета редовно тук и знам, че силно препоръчваш nautilus-а, но нещо не го намирам наличен, а за мен е много важно да разполагам с всичко необходимо поне в началото. Така пропуших миналия път- взех си мини Виви- Вижънското /по твоя препоръка/, бях мнооооого доволна, докато не спряха да продават главите. Накупих си разни Смоци пирекс и други боклуци, ама не ми харесаха. Пробвах да си пренавивам главите на Вивито, но не беше същото... Накрая се изнервих и си купих кутия цигари. И така... Embarassed

Nautilus-а го има в ОЛХ, дали да си го купя от там? Плюс малко резервни глави за начало, пък после мога да си поръчвам и от чужбинско.

Досадих ви с моите чуденки, но наистина имам нужда от подкрепата ви.  Hug bouquet

Мъжът ми току- що пристигна въоръжен до зъби- Пико 75 вата с Инокин Т22, батерии, зарядни... Остава и аз да се обзаведа и СТАРТИРАМЕЕЕЕЕЕ.

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 17:51 от Уки

# 619
 Hug

Аз лично съм много доволна от Нути - лесно, вкусно и никакъв теч. Перфектен е за старт. Да има понакога глави, които издържат по-малко и трябва да се подготвят при пълнене - да се понакиснат хубаво преди да се запалят, но нищо сложно. Имам два и си ги ползвам от време на време все още.

# 620
  • Варна
 Уки що работата е на живот и смърт бегай в Гига и граби смело едно пико с инокин. Него поне го има в БГ и хвърляй цигарите. И да ти дадат читави батерии  Naughty . Миоки ще ти даде линкове за наутилус да си поръчаш и него и глави,но до събота няма да стане. Знаеш,че един изпарител не стига винаги трябва да има резерв  Naughty.

Скрит текст:
Бе да му се не види  Joy Миоки аз затуй ли съм се разкрасила тъй  newsm78 Joy от глицерина ще да е ше знаеш

# 621
Здравеите интересна и полезна тема за хора които изкат да минат на елцигари вместо на тютюневи
Да ви попитам на колко вата изпарявате

# 622
  • Варна
 На колкото му е кеф на VTC-то напоследък щот русата кратуна/демек аз/не го заключва и диването си ги сменя Laughing. Ама..около 17 +-0.2. Това на К3 , К5 и байка 6 със стоманена намотка 0.5 ома грубо. Изпарявам кога на ватове кога с термо както дойде.

# 623
Много зависи какъв изпарител използваш. Всъщност ватовете зависят от изпарителя или главата/намотката и може да варира в широки граници, така че отговорът на въпросът ти, така зададен, сам по себе си не носи никаква информация Simple Smile

Аз съм с Кайфун единия е с намотка 1,8ома и я паля на 10-11 вата, а другата е 1,5 ома и я паля на 12 вата.

# 624
Ами благодарение на вас и доста четене по темата се спрях на каифун мини

# 625
  • Варна
 Добър избор аз имам 2-оригинал и ментак като с ръка на сърцето си признавам,че ментака ми харесва повече  Joy. С по-стегната дръпка е от оригинала. Като цяло са безпроблемни поне моите ама и не ги ползвам много, много напоследък.

# 626
Намерих си Наутилус, ама те били няколко модела
http://www.nirvanaecigarette.com/index.php?cPath=154_204_156

NAUTILUS
NAUTILUS 2
NAUTILUS MINI
NAUTILUS X
TRITON MINI
Миоки, ти като техен фен кой модел би ми препоръчала?

Добре де, момичета, сами ли си правите намотките на тия Кайфуни? Гледах ревю на Smoking-maniac- тоз пич има една торба с инструменти, жици, памуци... това ли е единственият начин при Кайфуните? Продават ли готови, обгорени намотки- само да ги завинтиш?

За батериите- LG или SONY да взема?

# 627
NAUTILUS и NAUTILUS MINI са еднакви, само обема е различен. NAUTILUS 2 не съм ползвала, но е със същите глави катопредните два NAUTILUS X за мен е инхалатор и не ти го препоръчва за старт
TRITON MINI не знам какъв е, но ми прилича на инхалатор и той.
Така че, един от първите три. Всички са с едни и същи глави.

Намотките сама си ги правя, не е нищо сложно. Трябва ти жица, памук, отвертка, която може да ползваш и за правене на намотката и нокторезачка Simple Smile

Намотките винаги се обгарят преди да сложиш памука, че иначе рискуваш вкус на мокри чорапи в добавка с аромата  Laughing

# 628
  • Варна
 Има и готови намотки във фаста продават кутийки по 50 бройки жълтите ама и аз си ги правя сама. Уки не е нищо сложно. Не го гледай Милен/Маняка/ той е професионалист и педант. Намотки съм навивала и на стоманен пирон и пак работеха. Съгласна съм с Миоки. Нужна е отверка/обикновено китайците пращат със всеки изпарител едни мънички сини-идеални са за намотки/,стомана или кантал от Гигов,японски памук ама може и тампон за грим,че е пресован и 10мин.

# 629
Манияка продава една много полезна джаджа микрокоил се казва за навиване на реотани има и видео как става аз също се чудех как докато не разрових саита му

Общи условия

Активация на акаунт