Юлски бебета 2016 - тема 5

• 32 506
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
За първи път се случва да има такова неразположение, кашлица и температура. И моето дете все едно е друго.  Sad
Мерилин ние ходихме до болницата вчера и я преслушва. Нямаше никакви хрипове, за кръвен тест не е споменавала даже. И днес като й казах,че кашля вика почвай антибиотика. Тия доктори..
Елена е права антибиотика не прави нищо при настинка и грип. Няма смисъл!

# 106
Благодаря много на всички за отговорите.  Hug Няма да си тровя детето без причина.  Naughty

# 107
Привет и от мен в новата тема. Не знам при вас как е, но моето момче напоследък голямо мрънкане мрънка, само да е до мен иска, спи по 40 мин. и през повечето време мрън-мрън.... Simple Smile
Същата работа е и мойта, а не правеше така преди даже си спеше цялата вечер , а сега през 30-40 мин. се буди вечер. Трябва да е при нас в леглото та да спи  Laughing

# 108
Аз не съм спала 1 цяла вечер откакто се е родил, нито 1! Никога не е спал повече от 4 часа на веднъж! Никой не съм имала да ме отмени и да си дремна, винаги аз съм ставала, хранила, преспивала. На последък се събужда на час и половина - два, по половин час приспиване. И чесно казано леко ви завиждам на тези , на които бебетата им спят по 6 часа и повече. Незнам кога ли ще ми се случи и на мен. И по темата: Лека нощ, дано бебетата ни спят спокойно!

# 109
Добро утро! Днес май аз съм първа. Току що се будим  Grinning целувам едни сладки бузки до мен  Heart Eyes
Еее няма сън вечер, събужда се поне 5 пъти вечерта и в тъмното ми се хили дрислата .
Мерелин2 ще дойде този момент с наспиването търпение  Simple Smile

# 110
  • Варна
Добро утро и от мен!
И аз не съм спала повече от 3 часа без прекъсване от повече от 7 месец,но Мерилин , наистина ти съчувствам и се възхищавам на майките като теб на които наистина няма кой да им помага !
 Аз поне през деня мога да я оставя на майка за 2,3 часа и да си разнообразя ежедневието.
 С безсънието разбрах, че се свиква!  Tired

# 111
Здравейте, нашите кръвни изследвания излязоха. Има повишение на еозинофили. Педиатърката каза, че това е признак на алергия, но не препоръча някакви допълнителни изследвания. Бебчо има на три места дерматитни петна, които от време на време се обострят.   Питах педито може ли да е от това, каза ми, че може. Досега от храна не е показал алергична реакция. Някой друг има ли отклонения в този показател?

# 112
  • Варна
Здравейте, нашите кръвни изследвания излязоха. Има повишение на еозинофили. Педиатърката каза, че това е признак на алергия, но не препоръча някакви допълнителни изследвания. Бебчо има на три места дерматитни петна, които от време на време се обострят.   Питах педито може ли да е от това, каза ми, че може. Досега от храна не е показал алергична реакция. Някой друг има ли отклонения в този показател?
Ние имаме леко завишени еозинофили и когато съм чела за този показател разбрах, че показва и възпалителни процеси на храносмилателната система и не само. В нашият случай има колит!
 При вас може еозинофилите да показват алергична реакция при положение, че има дерматит.
 Знам и че хора с много силна алергия имат еозинофили в норма и за това този показател не е много сигурен за диагностика на алергия.
 Дерматита може да е и от АМ . Да прави реакция към него. Наблюдавай детето в кои случаи се обостря АД и е добре все пак да посетите Алерголог за изследвания и успокоение!

# 113
Моята започна да спи почти цяла вечер (от 19 до 3-4 ч.) като спрях да я кърмя и минахме на АМ. Просто беше гладна, не й стигаше кърмата. Накрая се будеше на час и се отказах. Разбира се имаше и други причини да спрем кърменето.

# 114
И аз не съм спала за повече от 2-3 часа без прекъсване. Буди се и то не просто, за да цокне малко и да провери до нея ли съм, а от глад, но е вярно, че се свиква. На мен също никой не ми помага, но по-добре така. За мен бабите повече вредят, отколкото да помагат, като почнат да дават акъл, то край няма ... така че екстра съм си  Sunglasses
От няколко дни давам броколи (замразени на бондюел) като постепенно увеличавам количеството в микса, много се радвам, че и харесва. Иначе варената ябълка я пасирах с много вода и стана доста течно и с него забърках овесената каша, чак правих и допълнително. Явно ще е ценител на домашните манджи и с купешките пюрета ще се разминем. Каката пък само купени ядеше, щях да фалирам!  Joy

# 115
Моята започна да спи почти цяла вечер (от 19 до 3-4 ч.) като спрях да я кърмя и минахме на АМ. Просто беше гладна, не й стигаше кърмата. Накрая се будеше на час и се отказах. Разбира се имаше и други причини да спрем кърменето.
Аз вечер винаги му приготвям по 1 шишенце от замразената ми кърма, защото не му стига вечер, но вчера дадох последната и днес ще трябва да направя АМ за всеки случай, интересно ми е дали ще го държи по- дълго.

# 116
Аз вечер винаги му приготвям по 1 шишенце от замразената ми кърма, защото не му стига вечер, но вчера дадох последната и днес ще трябва да направя АМ за всеки случай, интересно ми е дали ще го държи по- дълго.
При нас не забелязвам промяна. Бебка си хапва по малко на често. Нощем се буди на 2-3 часа, а през деня си хапва на 3-3,5часа.

# 117
Аз понякога спя повече,  друг път по-малко като тази нощ.
Вече имаме 2зъбчета и сигурно от тях е нервна.
Видях,  че има `Уж'чисти пюрето от месо обаче те съдържат царевично Нишесте и Рапично олио.  В такъв случай трябва да се въведе и царевица отделно и Рапично то олио, нали така?

# 118
Аз понякога спя повече,  друг път по-малко като тази нощ.
Вече имаме 2зъбчета и сигурно от тях е нервна.
Видях,  че има `Уж'чисти пюрето от месо обаче те съдържат царевично Нишесте и Рапично олио.  В такъв случай трябва да се въведе и царевица отделно и Рапично то олио, нали така?
Рапичното олио мисля, че не се въвежда, но нишестето, ако като процентно съдържание е по-голямо, налага да си захранила с царевица.

# 119
Някой ползва ли вече паяк?

Общи условия

Активация на акаунт