Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 379
  • 796
  •   1
Отговори
# 465
Лина, честито и успех на новото място. Simple Smile

За носените дрехи, щом се прибера веднага се преобличам с домашни. Тези с които съм била, обикновено заминават за пране.
Дънки понякога нося 2дни, ако преценя че изглеждат ок.

Сака рядко нося, и то само зимата, когато имам и палто върху тях. Прибирам на закачалка в гардероба.

# 466
  • До морето
.

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 15:57 от Mariposa_Malva

# 467
  • sofia
Ние пък сме от засегнатите строители в Младост  Crossing Arms
Скрит текст:
. Има толкова голям интерес да се купува на зелено, което мен ме изумява. Не познавам квартала, но определено предпочитам Горна баня пред Младост.Факт е,обаче,че в ГБ се продава със страшен зор, а в Младост вече чакат ред, преди да е започнал строежът  Shocked

Транспорта, Гена, транспорта....

Лина, честито!

# 468
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Белинда, и аз точно същата със стола - имаме си с ММ по един стол в спалнята, на който си мятаме вечерта дрехите - сутринта ги премествам в коша или в пералнята. Понякога през деня отивам с блузата само до пазара и се връщам - мятам я на стола, грехота е, казвам си да я пера, за толкова малко носене, ще я облека утре пак до пазара и после ще я хвърля за пране. Обаче на другия ден не ми се облича носена, взимам си нещо чисто и пак така. И после, като зареждам пералня, обирам ги от столовете тия, дето щяхме да ги обличаме поне още веднъж за два часа. Joy Joy Майка ми, като дойде у нас, се хваща за главата - намерили сме, че премерили и сме се превземали с това пране. Joy А че тез прахове в природата остават, хич не ви пука, казва.

# 469
  • на Мелмак
Ха , и аз имам стол като Белинда  Joy
Пералнята всеки ден си върти.
Робота ми е ЛГ , 3г вярно ми служи , не мога без него , Лили му викаме в къщи, ММ се разбира с него всеки ден го пуска и вика " Прахосмукачка всеки ден пускам , моята жена е попаднала на мъж"  Laughing
Докато не уточня , че му натиска копчето.

Дъщеря ми като малка  не даваше да й сложа ластик, фиби, диадема - нищо, после имаше розов период, всичко беше розово.
Сега - прическа , дрехи в тон , вече даже сама си ги глади.
Кипруша е , но не е прекалено.
Бяха й подарили като по-малка комплект сенки , червила , ружове ,за мой ужас , беше 3-4 г.
бях забранила да се маже , но тя ме издебнала , намазала се , и цялата се беше изринала.
От тогава - нищо!
Сега си взима гланц - Хелоу Кити и  Тийн парфюмчета от Зара.

# 470

За носените дрехи, щом се прибера веднага се преобличам с домашни. Тези с които съм била, обикновено заминават за пране.

И аз оърви се преобличам. Просто не търпя да съм със същите дрехи  , с които съм била. Всичко засилвам директно в коша. Единствено някой панталон да обуя 2 пъти ама много рядко. На работа не носим дънки ( по етикет), за това чакам събота и неделя с нетърпение да се нахлузя в някой чифт дънки и суитчър. Имам колежки, които могат цяла седмица да изкарат с едни и същи дрехи... Ужас някакъв! Добре, че съм в стая с колежка, която държи на хигиената и е винаги изпипана и ухаеща много добре Simple Smile В цялата сграда можеш да усетиш кога сме минали ние двете по коридорите  Simple Smile

# 471
  • София
Аз пък не разбирам каква е драмата с прибирането на обличани дрехи в гардероба.
Неприятно ми е. Обичам в гардероба и по шкафовете всичко да изпрано, да мирише на чисто и между дрехите слагам сапуни, та още по на чисто да ми мирише /хем гони и молци/. Обличаната дреха, дори и за малко, се вмирисва на...ми, на носено Simple Smile Не е нужно да е гадно - под мишниците блузата мирише на сух дезодорант, отгоре на парфюм и т.н. Може да е  малко, може да не се усеща даже, ама аз си знам и би ми било неприятно да я прибера при праните дрехи. Затова си имам стол Mr. Green
А пък дреха, с която съм се качвала в градски транспорт абсурд да не изпера веднага след събличането. Че аз сядам по седалките, дето и клошарите ги ползват. Вкъщи дори на дивана в хола не бих седнала със същите дрехи, камо ли да ги прибирам в гардероба.
Ама нямам драма с това - кой както си е свикнал Simple Smile

# 472
  • sofia
В цялата сграда можеш да усетиш кога сме минали ние двете по коридорите  Simple Smile
И аз имам такава колежка, ама казаното да се приема с отрицателна нотка....и сме ѝ казвали да не се облива с парфюм....ефект никакъв. А в асансьора е чак задушаващо.

# 473
  • София
Ох, съжалявам, ама и аз си помислих същото Joy Не е много за хвалба, ако всеки може да познае, че ти си минал по коридора Joy

# 474
Знам... ама просто понякога не се усещам. Все си казвам,че ще пръсна по-малко.

# 475
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Шофьорска книжка имам, взех я от раз. Когато бях на 24 г. и имах голямо желание да се науча да шофирам, нашите ми дадоха 240 лв за шофьорски курсове, обаче тогава ММ каза, че имаме една кола и той не може да си представи да слезе от нея, за да карам аз. Пък ако не карам веднага след курсовете, няма да свикна и като така нямало смисъл да карам курсове. С парите си купих кожух, много се носеха тогава и много топлеха. Joy През следващите 16 години той постепенно взе да съжалява, че нямам книжка, защото всички дейности с кола минаваха през неговото участие. А в това време познатите ни жени, които шофират, вършат маса работи с кола, без да ангажират мъжете си, пък и ги возят вечер, когато са пийнали една ракия. Т.е. завидя им и започна да ме врънка да взема книжка. Аз вече не исках да шофирам - за тези години вече бях натрупала страхове, бях се наслушала как от жена шофьор не става и нямах желание. Обаче не можах да устоя на натиска и се записах на курсове. Бях на 40 г.и в курса само момичета и момчета на по 18. Тогава за пръв път разбрах, че остарявам, защото едното момче ме нарече "лелче" - Лелче, вика, ама мноу си добра на полигона!
Инструкторът се ядосваше, че на мен и на приятелката ми, с която се впуснахме в това приключение, трябва повечко да ни се обяснява в началото - на момчетата, казва, само им казвам кое къде е и веднага подкарват колата. А с вас много обяснения трябва...И какво образование имаш, висше ли? Мале, мале, само не ми казвай, че си лекарка, е тия най-трудно взимат книжка! Успокоих го, че не съм лекарка.
Дойде време за изпита  - листовки, полигон и кормуване. Момчетата ги скъсаха всички до едно на листовките, ама "лелчето" нали си е отличничка и си е свикнала да си учи, взе си листовките, взе си полигона, че и кормуването. От цялата група само лелчето си тръгна с книжка. Joy (Приятелката ми и нея я скъсаха на листовките.)
Дотук добре, обаче после не ми се получи много с шофирането. Мъжът ми не беше доволен как се справям, "мъчела съм двигателчето", казваше. И един ден както карах към вилата и той мрънкаше, че тая кола имала и други скорости и че така бендиксът щял да изгори, отбих вдясно, изгасих, изкарах ключа, дадох му го и му казах "карай си!". Амаха, казах си, трима шофьори имам вкъщи, аз всичко правя за тях, те пък да ме возят!
Сега малко съжалявам, че тогава така се врътнах и не бях по-търпелива, но от друга страна си давам ясна сметка, че щях да се натоваря допълнително със сума ти дейности, които така успявам да разделя с мъжа ми или да му ги прехвърля.
Сега ако се върна назад, бих се постарала повече, все пак. Иска ми се да можех да шофирам.

# 476
  • София
Гена, аз също много им се чудя на купуващите в Младост, хеле пък при тия космически цени. Като ме питат за мнение, винаги казвам това, което и тук написах, ама не винаги не чуват Simple Smile
То е нещо страшно, не кошер, а не знам какво. Ние сме в стар блок на една малка уличка срещу т.нар. парк Въртопо - е, преди гледахме към парка, сега гледаме към редица блокове, зад които строят още една редица блокове. Вече и зимната пързалка за шейни я няма.

# 477
  • София
Ох, не мога да не споделя един виц, който прочетох в нета по повод драмата с парното:

Младеж от "Младост" търси девойка с бойлер за кратка авантюра Joy Joy

Ужас е това. Леля ми е в Мусагеница, каза, че са затворили училищата. Вчера имали парно за малко, но днес пак не. Добре, че навън не е студено. Пък за къпането - м'чи тя зимата колко е Mr. Green

# 478
Много пишете, не мога да ви смогна Simple Smile

Умрях от смях с малкото Жаки и кокосовото масло  Joy

Белидна  hahaha

Правя интервюта за работници и имам чувстовото, че и в Търново са спрели топлата вода или просто всички некъпани минаха през офиса  Sick

Робот нямам, но бих имала. Изобщо всякаква технология, която би ми подхранвала мързела е силно желана  Mr. Green
Стол за дрехи и аз имам, даже два. На единия седи чистото пране и чака ред да си отиде в гардероба. На другия седят домашните дрехи. Вечер обличаме домашните дрехи и мятаме дрехите, които според мен не са за пране. Сутринта слагаме там домашните дрехи, а тия, дето са ми се стрували ок заминават за пране  Laughing

Четейки ви за Младост правя паралел с нашия град. Сега, покрай курсовете, карам из кварталите, които иначе не са в обичайния ми маршрут и направо съм шокирана. Изникнали са блок до блок, срещу блок, върху блок. Някакво ужасно струпване на нови блокове. Гледат тераса в тераса, никакво място за въздух няма. И понеже проучвах цените скоро направо не знам как някой би си го причинил, честно. Приятелка живееха в един "комплекс" от блокове със затворено между блоково пространство по средата - ами ужасно е. Чува се и се вижда абсолютно всичко, лятото беше кошмар. Един хърка, втори прави секс, трети си бие жената, четвърти слуша Цеца... И това в ново строителство за 100 хил. Умът ми не го побира.

# 479
  • София
Много ми е интересно като разказвате за момичетата си - дъщери и внучки. За мен това е един непознат свят.
Аз до 19 годишна съм ходила с престилка на училище, а пък за извън училище не оставаше много време и нямахме чак толкова много дрехи по тогавашно време. Така и нямам някакъв индивидуален стил на обличане.
Нека се кипрят, така се научават. После ще знаят кое за какво и кога.

Общи условия

Активация на акаунт