Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 383
  • 796
  •   1
Отговори
# 450
  • ГО
Имам Румба, че и друга, която да мие след Румбата  Embarassed
Най-добрата ми покупка. Много съм доволна от машинките. Много старателни и колко боклук събират от уж чистата стая.... Crazy Не ги заменям. Само, ако можеше да чистят и паяжини - златни щяха да бъдат.

Моята мадама е на 6г., почти на 7г. и винаги си е била типично момиченце. На мен не ми пречи, нека носи рокли, нека се конти. Грим не й давам да слага. Подариха й някакви детски, често иска да се маже, ама не давам. До сега 2-3 пъти си е слагала. Обича да е лакирана, ама само за важни поводи я вземам с мен на маникюр. Значи й се събира 2-3 пъти в годината да е с лак, който пада на втория ден. Имам позната, с дъщеря по-малка от моята, която слага гел и гел лак на детето. То има по-дълги нокти от моите, а е на 5г.  ooooh!

# 451
  • София
Ох, много е сладко това, дето мие прозорци, като тамагочи е, иде ми да го нагушкам Mr. Green Hug

# 452
  • някъде ... тук ...
Май понаваксах с изчитането Crazy

Честито на Захир за изпита! Да караш с кеф и безаварийно за напред Hug

Ваканцията свършИ. Хич не ми се прибираше Confused

Съни, големият ми син беше като причтелчето ви, а дребният винаги е знаел какво иска да облече. много са различни, а хем от едно семейство.
По отношение на кифлеенето, май-май и аз си разсъждавам като Белинда - хич няма да знам как да се разбирам с някоя малка кипра, че и моя Crazy

Миялната ми е 45 см Мидея - вече 7 години мие безотказно, понякога и по 3 пъти на ден.
Робот не ща, за мен е излишен разход. Предпочитам да ги дам за друго тия пари, а и чистенето с прахосмукачката и миенето на прозорците у нас не е мое задължение Whistling

# 453
Белинда, ето това е:
Скрит текст:
http://www.gearbest.com/home-appliances/pp_330567.html? - аз даже точно от този сайто го поръчах, имаше го в европейския им склад, използвах превозвач и доставката ми излезе много по-евтона от тази, която предлагат те. Истината е, че за парите си е повече от чудесно решение, водното почистване не струва, но прахосмука си е много добре. На долния етаж под нас имат Румба - доста по-бързо се движи, а и подозирам, че още по-добре почиства. Моето няма и виртуални стени, както и се сдвижи на пръв поглед хаотично - няма някаква видима система на почистване, но си чисти. Минаването от стая в стая също би било на хаотичен принцип - т.е. ако мине в друга стая е просто случайно, а не като по-скъпите, които още от първия път си правят някакъв скенинг на жилището и после си чистят по някакъв план. Така, че какво правим  -оставяме го да чисти на затворени врати в конкретното помещение, след като изчисти - преместваме го в друго. Има и дистанционно, което е голямо удобство. Е, направих му ревю набързо на моя Закс  Laughing
Съни, аз бих се радвала детето ми да има подобен изразен вкус, разбира се, да не се стига до крайности. Хубаво е от малки да знаят кое с кое си подхожда и кое - не. В това отношение аз доста я съветвам моята кукла, въпреки, че повечето ѝ дрехи са взаимносъчетаеми, но свекърва ми например няма никакъв проблем да я облече с роклята на елза - сещате се каква  е натвупана  с камъчета и какъв син цвят е и ....розов фигурален чорапогащник  Laughing За мен това е кич, та дрънка, ама не - децата били деца, не било важно цветовете да са правилно съчетани  Crazy

# 454
Екстра си е на Жаки дъщеричката. Не разбирам защо се оплакваш от детето, Жаклинче,  ти на войници и Батман ли искаш да играете? Laughing Ми жена е това, една малка, стопроцентова жена, обожавам точно такива момиченца.Далеч по-добре да е суетна и кокона, отколкото да се мърльосва развлачена  с едни дънки или( ужас анцуг) както и да не и пука как е облечена изобщо. Това е липса на самоуважение.
За мен, това, че момичетата искат да изглеждат добре е много похвално и  не бих го нарекла "кифлеене",  не харесвам тази дума, а и не приляга в случая. Wink

# 455
  • София
а и чистенето с прахосмукачката и миенето на прозорците у нас не е мое задължение Whistling

Е, то и у нас, точно затова никога не е толкова чисто, колкото бих искала и колкото би било, ако беше мое задължение. Ако мога да поддържам чистота по мой стандарт с инвестиция, което де не излиза извън разума, още утре действам Peace

Рали, мерси, ще разгледам Hug

# 456
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Заинтригувахте ме с тия роботи. И аз искам вече нещо мързеливо, да ми помага. Много мразя да вадя прахосмукачката.
Миялна машина имам от мига, в който се появиха в България през 90-та год. И не че исках аз, мислех си тогава, че тя тигани и тави не мие, а пък на мен те най-много ми тежат. Точно тогава синът ми токущо беше взел книжка и баща му му беше купил едно трабантче. Много му се караше и ме кандардиса да отидем да купим машината - продаваше ги някакъв човек в апартамента си в Лозенец, нямаше още по магазините. И аз да му уйдисам на акъла, че му е мерак да кара, се навих. Купихме я - портативна машина, гръцка, 42/44 см. Монтирахме я под мивката и така свикнах с нея, че после се чудех как съм успявала преди да измия толкова чаши, вилички и лъжички. После се преместихме тук, тук си имахме италианска, която си дойде с кухнята, пак портативна, пак под мивката - много беше добра. После тази я преместихме в Банкя, че там се извЪрвя много народ и голямо миене на чинии пада. Тук купих пак гръцка. Обаче след няколко години се скапа и в момента нямам тук, защото не мога да намеря с нужните габарити - с 1-2 см по-големи са. А онази в Банкя и тя се развали и купихме Мидея, обаче не ми харесва - много бавно ги мие, повече от час, а и кошницата е така разпределена, че можеш да измиеш само плитки чинии, ако сложиш купи, се събират по-малко и не ми е удобна нещо, та почти не я ползвам.
Но съм "за" съдомиялна и определено за малка - не се налага да събираш дълго чинии, а когато имаш гости, просто я зареждаш два пъти.

Искам да ви питам, като не слагате в гардероба носени дрехи, къде държите саката и костюмите? Защото не вярвам да ги перете или давата на химическо, след като сте ги носили два-три часа да отидете та гости, примерно.

Аз го имам този проблем и затова питам. И аз не обичам да държа носени дрехи в гардероба, но палта, сака, манта държа - вярно, в отделен гардероб, но все пак.

# 457
Аз имам гардероб за връхни дрехи. Там слагам якета, сака, палта, нищо друго.

# 458
  • Бургас
Благодаря за стиснатите палци! Избраха ме! Имам седмица да подготвя всички о на 20-ти съм на пангара  newsm44

# 459
  • Sofia
Хм,и аз искам такова роботче, и не само...  Mr. Green Ще информирам ММ какви идеи сте ми дали.Той си знае, де-четенето в бг-мамма му излиза солено  hahaha.
Ние пък сме от засегнатите строители в Младост  Crossing Arms
Скрит текст:
. Има толкова голям интерес да се купува на зелено, което мен ме изумява. Не познавам квартала, но определено предпочитам Горна баня пред Младост.Факт е,обаче,че в ГБ се продава със страшен зор, а в Младост вече чакат ред, преди да е започнал строежът  Shocked
Малката Жаки е голяма скица  Hug,ОБАЧЕ и аз бих се изнервила, ако постоянно трябва да играя на фризьорки,маникюр и т.н. подобни. Нямам такова търпение  Naughty.
Струва ми се,че прилича на свекърва ти,Жаклин  newsm78?
Лина,честито!

# 460
Благодаря за стиснатите палци! Избраха ме! Имам седмица да подготвя всички о на 20-ти съм на пангара  newsm44

Честито, Лина, лека и доходна да е  Hug

# 461
Браво, Лина! Дано ти допадне много  Heart Eyes

Тук сме на късмет- книжки, работа, Захарче, наред е твоя татко  Praynig

# 462
  • София
Аз саката и костюмите си ги прибирам в гардероба без угризения. Щом не са за химическо, значи стават за гардероба Laughing Но другите дрехи - рокли, блузи, ризи, панталони - цъ. Обикновено заминава в коша за пране, а ако ми се види срамота да го пера след един час носене, го мятам на един стол, където преседява до уикенда, когато пак заминава в пералнята hahaha Всеки ден пера, каквото има в коша, а уикенда - каквото е останало извън него Joy Знам, че е смешно, но толкова години не можах да се отуча да трупам дрехи на тоя стол!

Пуснала съм си саундтрака на Лалаленд, много е хубав Heart Eyes Още в киното ми хареса, но там бях разсеяна от историята и, разбира се, от Раян Blush Сега, на спокойствие, мога по-добре да оценя всъщност колко е хубава музиката. Дано им дадат Оскар-а за саундтрак!

Лина, браво, успех Hug

# 463
Аз пък не разбирам каква е драмата с прибирането на обличани дрехи в гардероба. Все пак са носени за няколко часа от мен,  чак пък  толкова мръсна или миризлива не съм, та вече да се гнуся от себе си, ако сложа обличана дреха от мен обратно в моя гардероб. Ако дрехата е мръсна отива за пране, ако не е обратно в гардероба. Все пак е обикновен шкаф за дрехи, а не стерилно помещение. Връхни дрехи за сезона си стоят на закачалката в коридора в къщи не се пуши, така че няма омирисване от цигари.

# 464
Щом съм излязла с нещо навън, значи е мръсно, не от мен, а от всичката мърсотия, която ни заобикаля. За мен няма значение половин час или един ден. Виж, мъжът ми е с други разбирания и има стол като на Белинда, което ме страшно ме изнервя.
Лина, честито!

Общи условия

Активация на акаунт