Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 397
  • 796
  •   1
Отговори
# 435
  • sofia
Прахосмукачка робот http://www.irobot.bg/-/roomba-886.html

За съжаление не може да събира разпилените по пода неща....робот ми било  Mr. Green
Това ми е проблема, не самото прахосмучене.

# 436
  • София
Жаки, дано да е период Hug Аз май разбрах защо Господ ми праща само момчетии. С тая моя органична непоносимост към кифлеенето, ако имам някой ден момиченце с подобни наклонности, сигурно ще се чувствам адски зле и ще сме в непрекъсната конфронтация, което ще измъчва и двете ни Rolling Eyes Човек трябва да умее да приема децата си такива, каквито са. Работя върху себе си в тази насока Simple Smile

Докато сме на тема шофиране, да ви споделя, че днес направих огромна простотия. Можех да предизвикам катастрофа, а детето ми седеше отзад ooooh! Всичко от недостатъчна концентрация и неправилна оценка. А изобщо не съм такъв шофьор Rolling Eyes Може би е време да спра да шофирам, да работя и изобщо да извършвам дейности, изискващи интелектуално усилие. Мозъкът ми е на желе Sick Добре, че колата, която засякох успя да спре навреме и не ме удари. Умрях от срам Embarassed

От румбите и аз се интересувам, и то не от вчера. Трябва да проуча въпроса дали ще се справя с лайсните у нас при преминаването от стая в стая, иначе е супер идея Peace

# 437
Румба не искам аз - нямам килими, мокети, пък и къщата е на два етажа с различни нива, само ще трябва да я местя от стая в стая. Ми то по-бързо ще е да си пусна прахосмукачката.
Отделно нали имам две (момичета, не прахосмукачки  Laughing) та те ми помагат доста  Laughing

Обаче на това съм хвърлила око. Основно за банята, освен за прозорците, но не намирам отзиви никакви, пък и ми се свидят парите  Blush
http://hobot.bg/

# 438
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Румба не ми трябва,но виж това последното много ме заинтригува.Бих ги дала тези пари стига да е ефективно.

# 439
Жаки, защо не опиташ друго. Вместо да я ограничаваш, да и се караш и опитваш да пренасочиш интереса другаде, направи точно обратното.
Седнете и поговорете и се разберете така - в 2дни от седмицата (може и един), ще имате ден само за разкрасителни процедури. (или пък по 1час дневно)
Маски за лице, коса, тяло, грим и всичко каквото пожелае.
Заведи я в един магазин и купете малко козметика, или и поръчай детски гимове, лакове. Седнете заедно на компютъра и избирайте.

# 440
Моята кифла е същата. Аз грим слагам много рядко, госпожицата умира. Аз рокли не понасях, тя има над 15, че и държи да са на Некст Crazy.
Но това не е най-лошото, брат ѝ е още по-суетен и тя с кеф му слага фиби, гердани и гривни, (имаме една гривна от Некст, голяма драма настава кой да я носи), чисти си лицето с памук и мицеларна вода като мен, слагам му крем на лицето и задължително балсам. И ме следи като капой ако се скрия някъде и направя нещо без него. Rolling Eyes

# 441
  • София
Жаки, ама изобщо не можеш да си представиш колко добре те разбирам!! И аз не знам откъде ми се пръкна такава кокона, ама наистина. Когато щяхме да украсяваме елхата по Коледа, си избра специално тоалет, с който да изглежда добре като се качи на столчето да сложи звездата на върха. До преди миналото лято в гардероба й нямаше нищо, освен рокли и поли и дори от тях отказваше да носи такива, които са по вкуса й. Най-стандартната й сутрин е да стои пред гардероба и да се тръшка, че няма какво да носи. Коя блуза е грозна, коя не й стои добре, коя не си отива с полата... После каква прическа да направим, ама като я направя, да я снимам отзад с телефона, че да се види...

Чак сега, на 6, мога да кажа, че нещата леко се обръщат - по-склонна е да ме изслуша за тоалета си, по-консервативна е, започна да носи клинове през зимата, наясно е с ограниченията на гардероба си  Laughing и макар и да мрънка, в крайна сметка облича нещо.  а, и основно играе на майка вече Laughing Та има някакъв шанс.  

Хаха, сега като прочетох Лято се сетих, че аз до миналата година се гримирах в офиса, защото сутрин каквото отворех, задължително се оплескваше и тя с него  Laughing Герданите също си ги слагах в чантата и после в офиса се кича, че иначе се тръшка и тя да иска, ама от моите, истинските, не детските, които не са никак красиви. Ама ей го на, и това мина.

# 442
  • София
Ох, много се забавлявам с разказите ви за малките кокони Joy Как си го обяснявате, на какво се дължи? И аз едно време съм била момиченце и приятелки съм имала - ни една такава нямаше. По-често срещано ли е в днешно време или така ми се струва, и защо?

# 443
  • София
И аз много съм мислила върху това, Белинда. Според мен една от причините е, че по магазините има много, ама наистина много красиви дрехи за момиченца и ако е имало такива неща в нашето детство, и ние сме щели така да се кичим.
Отделно - детски чантички, красиви обувки, детски гримове, бижута, фибички и шнолички, че и шампоани и четки за зъби с принцеси ...

# 444
И аз съм една от вас. Положението като че ли не беше толкова зле,  но се подклажда от факта, че в групата в детската момиченцата едно че са кът, второ че две от тях ходят облечени като за принцеско парти ежедневно - от глава до пети. Не преувеличавам - това коронки по главата, плитки Елзини, Анини, за нищо ги нямат, дипли, дантели, брокати, лакове и тн. И естествено малкото свраче като види лъскавини и гиздавини, и то иска. Иначе вкъщи ако ме види че се гримирам, лакирам, глася и тн надига глас че иска и тя, та затова тези процедури гледам да ги правя в отсъствието й. Същата работа е и с дрехите  - ако съм с рокля преди ми правеше комплимент колко съм хубава, а сега най-често се муси и изревава, че иска и тя. На почти пет е вече и последното шестмесечие много ми опъва нервичките, уж се радвах че расте, а то...

Иначе аз като малка , пък и до ден-днешен съм на периоди; моменти на пълно неглиже, граничещо с повлеканщина, до дни в които ми се иска по възможност всичко да ми е изпипано и да се чувствам женствена.

# 445
От румбите и аз се интересувам, и то не от вчера. Трябва да проуча въпроса дали ще се справя с лайсните у нас при преминаването от стая в стая, иначе е супер идея Peace
Ако денивелацията между стаите не е много голяма - т.е. различни нива, няма начин да не минава румбата, щом моя доста по-евтин робот го прави безпроблемно. На мен ми се досвидя да взема Румба и заложих на едно китайско роботче - за ежедневно почистване е супер, нямате си идея що боклуци и прахоляк  Sick събира от уж чиста на вид стая. Всеки ден се пуска и всеки ден пълни контейнера.
И миялна имам, досри и да престоят един ден съдовете вътре, по нищо не се усеща. После, ако пускам на следващия ден, първо пускам програма изплакване да ги понамокри, след което стандартната програма. И аз като Рая - водата ни е ужасно, ужасно варовита, каквото и да правя  -като нея не мога да ги измия. А да не говорим колко е икономична душицата - 13 л вода на цикъл. А нашата вода в най-скъпата в страната - 3.30 за кубик  Laughing
Захирче, честито  Hug Дълъг и безавариен шофьорски стаж ти желая  bouquet
Хайде и аз да се пиша в групата с щерка-кокона. Не чак в такава степен като малкото Жаки, ама в значително по-голяма степен от мен. Обаче като гледам има и момченца, които не остават по-назад. Кръщелникът ми онзи ден го гледам - снимка от фризьорския салон - направен, гелосан, а е дете на 6 години  Crazy Живи и здрави да са, т'ва да са им кусурите  Hug

# 446
На мен пък това с кипренето каква болка ми е, абсолютно противоположна на вашите. Моето момиче не иска нищо такова - ни рокли, ни прически, ни гримове. А има хубава коса, която е постоянно вързана, не може да се ходи пусната. Аз пък обожавам да ми е пусната косата, да ми е дълга, като дете се правих на принцеса с чорапогащник на главата вместо дълга коса. Изобщо много обичам да се гиздя, а тя никак. Рокля последно е обличала на 5, аз пък ако има как само рокли ще нося. Така да им завиждам на тия майки дето момичетата искат да са кипри, ама на няма.

# 447
  • София
Рали, сподели роботчето Praynig И на мене не ми се затварят пари в такива уредчета.

# 448
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
У нас има две момичета - на почти 14 и на почти 3. И двете не обичат нищо разкрасително и женско. И двете не търпят нищо по косата - фиби, плитки, ластици, шнолки - абсурд. Голямата търпи единствено диадема, защото косата й е без бретон и да не й пречи на очите. Когато голямата беше малка и аз я гледах, редовно й правех прически със шнолки, с малки плитчици, с рибя кост и въобще, каквото ми хрумне. Тя нямаше нищо против. И я кипрех с кокетни роклички и полички с воланчета. Като тръгна на училище, коренно се промени - косата пусната, както расте, само диадема. Рокли не обича, поли понякога носи, но най-вече клинове с блузони. Панталон не обича, защото мрази копчета. Никаква суета няма у нея и даже съди майка си, че прекалено много мислела за тоалети.
Малкото бонбонче е абсолютен чешит - не дава никой да му пипа косата и тя расте, както си иска - на Маугли прилича. Майка й успява докато спи да й кръцне поне бретона, да не й бърка в очите. Никакво поли и роклички не понася - само клинчета с блузка отгоре. Такива  красиви рокленца сме накупили от мерак - не, не ги ще. И маниерите й са момчешки, нищо кокетно и женско тяма засега. Единствено това, че като се почувства виновна за нещо, издава устни като за целувка - демек, не можеш да ми се сърдиш. Joy
И двете нямат никакъв интерес към нищо за мазане по лицето.
Единственото, което голямата обича като грижа за външния й вид, е да й направя маска на косата, като дойде при мен.
Да уточня, че двете момичета имат различни майки.

Аха, ето и Весела е от нашата партия - несуетни момичета.

# 449
То всеки иска, каквото няма Simple Smile Аз съм ви казвала, че моят е капризен по отношение на дрехите, не че не носи анцузи, но не всякакви, той да си ги е избрал - колко да са тесни, какъв цвят да са, изобщо... А имаме приятелче, дето в каквото го облекат, с това ходи, пък моят пита защо е по пижама  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт