Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 335
  • 796
  •   1
Отговори
# 510
  • ГО
Аз пък направих шоколадово-портокалов кекс. Стана муцкааааа  Heart Eyes

# 511
Бърдс, те са си от старта генерация, така са свикнали вероятно и до край ще са си така. Аз имам подробни указания за сетния час, кой тоалет, кое бижу всичко ми е обяснено и за всеки случай написано.
Свекърва ми е била голяма красавица, винаги е била център на внимание, както самата казва диктувала е модата. Държи на етикета много. Аз съм много по- лежерна и непринудена. Нагласили сме се някак, всеки да си живее по своему, щото се разбрахме, че няма как да сме еднакви.
Ако Жаки е, като баба си няма да има край гласенето и до някоя година ще се храни само с рокля, тогава вече ме пишете полудЕла:)))
Ще ги опарвим нещата, тази вечер играхме на ресторант само, не е говорила за дрехи и грим, само за манджи:))) Сервира ми крем супа от броколи и имам баялдъ, каза че е миш маш, другото име не го запомнила. Извини се, че няма шапка на готвач и каза да си представя:)))
Айде лека ви нощ:)

Моят се нави от една дума за Румба, наесен обаче, ще се информирам аз тепърва за модели и какво що.

# 512
Както казва майка ми, "баба ти ще се обърне в гроба като види как ходиш".
Интересното е, че откак съм тук не обръщам внимание на това с какво съм облечена, но завърна ли се в БГ....дори и боклука не ходш да хвърлям без грим. И да си призная нямам дънки.  Mr. Green

# 513
  • Пловдив
Една салата от броколи, карфиол и китайско зеле - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/1655968_1020308043 … e&oe=590B7C6A

# 514
  • София

Лаленце, ама голяма си работа значи Hug

Решено - сурови настъргани ще са морков, ябълка и цвекло. Дано само да не е от онова, дето мирише на пръст. За ябълката ще си мълча, щото иначе консервите няма да ми опитат салатата. И тази на Янтра ме заинтригува, но дребните не ядат броколи, може пък за нас да я врътна някой път. Благодаря ви Hug

Бърдс, твойта мама съвсем хайлайф го раздава Laughing Що така ми се струва, че и тя, и на Жаки свекърва й, не са пили морни вода в тоя живот Mr. Green

# 515
  • Пловдив
Тази ми е от миналата седмица Simple Smile Днес сме на моркови, цвекло, карфиол и броколи. Ама това цвекло много сочно се случи и всичко изглежда като розов бъркоч, та не е подходящо за снимки.

# 516
  • някъде ... тук ...
То с цвеклото май все така се получава, колкото и на едро да го стържа - все си е розово-лилав бъркоч Simple Smile)

# 517
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Гледате ли Григор?

Цвеклото го предпочитам варено аз. Или печено. И сурово мога да го ям, ама вкусът му е много силен и доминира.
Сурови броколи не мога да ям.

# 518
  • Пловдив
То с цвеклото май все така се получава, колкото и на едро да го стържа - все си е розово-лилав бъркоч Simple Smile)
Е не, понякога не е толкова сочно и си личат и други цветове Simple Smile

# 519
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Имам въпрос към Захирчето: В "най-хубавата и лесна торта на света" каква кутия маскарпоне се слага - от 500 г или от 250 г?

И въпрос към всички останали: кои марки маскарпоне са добри и кои не? Защото една приятелка ми каза, че купила страшно гадно маскарпоне, обаче не запомнила името. Аз досега съм купувала само Гранароло, обаче в нашия магазин няма такова в момента. Има някакво Зехети, от 250 г.

Казах ли, че искам да направя утре тази торта за малчуганите ми?

# 520
  • В Космоса
Моята госпожица много обича да гримира мен. Наскоро тя беше козметичка и ни гримира и двете - червило, спирала, руж, черен молив, молив за вежди. Клоуните ряпа да ядат. Поиска да се снимаме и да пратим снимка на баща ѝ да ни види  колко сме красиви. Кой знае как си е изкарал акъла, горкия. Но тези и желания са отвреме-навреме, съвсем в рамките на нормалното. Не е по кипренето много, много.

Салатка с червено цвекло, моркови и ябълка наскоро ядох в един ресторант с дресинг от майонеза и мед. Хареса ми.

# 521
  • София
Ами аз купувам, което е на промоция Blush Никога не съм обръщала внимание на марката, не съм случвала на гадно.

# 522
  • Варна
Жаки  Joy Да цункаш малката!
Моята девойка имаше период около 6-7 годишна, когато държеше да лакираме ноктите. Прически не желаеше. Някак мрази да ѝ пипат косата(за разлика от мен-докато ме пипне фризьорката и започвам да се прозявам  Grinning)Сега е на 15 и малко и от време на време си слага спирала и червило. Моят период на прекомерно кипрене беше около шести клас-гримирана, лакирана, на кака сакото или някоя блузка, че блещукат и т. н. Сега рядко се гримирам. На едната ми братовчедка дъщеря ѝ ни вкарваше в ужас-още не ходеше на училище, но помня, че  като ни дойдат на гости и я изведа на люлките, беше с оцветено лице от-до.  Laughing Сега е една много приятна млада и успяла дама.
Моята не желае прически-много рядко правим нещо-плитка, опашка.

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 21:12 от Стейси Грей

# 523
  • Euskal Herria
Софиянки, какви проверки правят по улиците? Гледах някакъв репортаж, че спирали за проверка автомобилите. Нещо във връзка със замърсяването на въздуха. Някой минал през такава проверка?

# 524
Гледам Черешката на тортата и се дивя на чудото, наречено Светлана. ooooh!

На розе съм тази вечер. Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт