Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 367
  • 796
  •   1
Отговори
# 570
Кумът ни ни черта шкафа за мивката на ръка. Дадохме чертежа във фирмата и после той го сглоби успешно. ИТ е, но много отръки му идва. Сам си направи кухнята и спалнята, както и легълцето на тяхното бебе.
Нашата я поръчахме от Рила. Доволни сме, но сме слаби и не я натоварваме много.

# 571

Захирчето не се яви да каже голяма или малка кутия маскарпоне за тортичката, та се чудя още каква да взема, май ще е голяма.

Eй ме, ама нямам време да ви изчета, че сменям позицията и правя някакви безумни трейнинги по цял ден, имам и други мои неща. Затова само да кажа, по-добре голямата опаковка. Малката е 250 гр. Последния път правих с една голяма опаковка маскарпоне, 200 гр сладкарска сметана и едно бурканче, мисля беше 250 гр течен шоколад. Облизаха тавата!  Crazy Аз не се давам! И не ям! Само една хапка опитах, колкото да видя какво пробутвам на хората.

# 572
Аз пък днес получх пратка от фешън дейс, едни кецове. Отварям кутията и какво мислите - единият кец 38-ми номер, другият 36-ти. Сега и аз пиша мейли, пращам айбани, простотии, заради тяхна грешка.

# 573
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Захирче, благодаря ти, мило! Hug
Тъкмо навреме ме прочете - и аз реших, че 250 ще е малко и купих две, щото в нашия магазин нямаше големи. Ама сега и ти като потвърди, друго си е. Тъкмо  я почвам, че до довечера да се стегне.

# 574
Ели, благодаря  bouquet Нашият матрак е еднолицев, т.е. спалнята ни е без подматрачна рамка, а с амортисьори за повдигане, така, че предполагам, че и да намериш чертежите, едва ли ще ми свършат работа, не се занимавай  Wink То и ММ умее да прави разни такива неща, но най-големите проекти, които е правил, са шкафът под мивката в банята, както и детска кукленска къща, спалнята предполагам си е по-висш пилотаж  Laughing
Ох, тази торта има ли я в кулинарната тема  Crazy?

# 575
  • ту тук, ту там
Сега виждам, Светълчо, дано не е късно.
Щом казваш кръчма, значи искаш традиционна кухня. Последно в Молерите пращах хора, бяха много доволни. Но има жива музика и е много шумно, ако това ще се хареса, значи е ОК.
Хубав е арменският ресторант на Хилда Казасян - Егур-Егур, както и ресторанта при хотел Лавина. Но те са друг тип заведения, не механи. Simple Smile

Сигурно съм единственият човек в света, който не харесва Нутела!   Rolling Eyes

# 576
И аз не я уважавам много, затова аз ще си направя тортата с маскарпоне и халва Simple Smile

# 577
И аз не харесвам Нутела  Mr. Green

# 578
  • Телиш/Плевен
Ох, тази торта има ли я в кулинарната тема  Crazy?
Разбира се - ето я. Hug

# 579
Аз сама си чертая нещата, които поръчвам....после мъжът ми ги прави професионално да изглеждат.
Та чак ошашкахме една фирма в БГ, като им изпратих чертежите  Laughing

# 580
  • на Мелмак
Колата ни събуди в 1.45  Twisted Evil - алармата.
Не съм спала, а днес трябваше да работя от 9.00 , мислех , че ще открадна после 2-3 часа за мен , но работата не ми го позволи, дойде ми, боли ме корем , глава, криво ми е и сега се очертава да си ходя към 20.00ч.
Чета за тази торта , утре , ако съм жива ще я направя  chef

# 581
Златна си, благодаря  Hug

# 582

заради вкл аларма не реагирам....брат ми се опитаха да го убият, че спипал крадците...

# 583
И аз не я уважавам много, затова аз ще си направя тортата с маскарпоне и халва Simple Smile
И аз. Предпочитам лешников тахан. Много по-здравословно и вкусно!! Flutter

# 584
  • на Мелмак

заради вкл аларма не реагирам....брат ми се опитаха да го убият, че спипал крадците...

Ужас !

Общи условия

Активация на акаунт