Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 321
  • 796
  •   1
Отговори
# 555
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Доколкото знам, всички съвременни автомобили (или повечето) имат фабрично поставен катализатор. Друг е въпросът,  че може да е повреден и да не пречиства изгорелите газове и при замерване да покаже лоши показатели.

Ха добрутро!
Почвам да умувам какво да приготвя за моите малчугани. Юнакът е много злояд, момичетата са ок. Ще направя мусака, той няма да яде, за него нещо друго ще мисля, ма няма много варианти - пица или бял ориз. Пилешка супа ще направя - и двете много обичат, той - не. А за утре съм мариновала малко свинско филенце да им направя една корейска манджичка - тъкмо ще се съчетае с ориза на малкия.
Салата с моркови и зеле обичат и тримата.
Захирчето не се яви да каже голяма или малка кутия маскарпоне за тортичката, та се чудя още каква да взема, май ще е голяма.
Днес нещо нямам енергия обаче... Вчера бях като фурия - изчистих цялата къща, измих банята и подовете, а пък днес ме няма нещо...Ама сега ще си направя едно кафе и ще се обадя на най-любимата ми приятелка да си го изпия с нея, та белким ми дойде музата.

# 556
  • sofia
Веси, ние не сме го махали. Обаче миналата година сменях изцяло всичко - първо задното гърне, а след няколко месеца - и предното. Надявам се, че не са ме лишили от катализатора Rolling Eyes
Едва ли. Ако пък ви е на газ колата, изобщо да не ти пука. На прегледите специално ме карат да работи на бензин, докато измерват.
Старите дизели да му мислят.

А, Янтра, ще измислят, че не е ползвана по преназначение и съгласно инструкциите на производителя и гаранция - йок  Wink

# 557
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро.Днес празнуват Валентите.Честито на имениците.Ама май не от тези многото изкочили в последно време.
Торти хич не мога да правя  ooooh! Леле колко продукти съм изхабила и не,не се получава.А толкова много обичам.Мога само на тях да карам.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 10:14 от Захарчето

# 558
  • Пловдив
А, Янтра, ще измислят, че не е ползвана по преназначение и съгласно инструкциите на производителя и гаранция - йок  Wink
Ама тя е нова, новеничка. Дупките на подматрачната рамка не съвпадат с дупките на опорите на амортисьорите.

# 559
Янтре, и тази ли счупихте? Мръсници Simple Smile
Захарче, зависи какви тори си правила. Аз напоследък си падам само по торти със заквасена сметана, маскарпоне и подобни. Няма варене на крема, няма глупости и няма как да не ти се получи.

# 560
  • sofia
Току що ми се обадиха от Икеа, че са ми доставили едни врати от старата серия кухни и си спазиха обещания срок. Чак не мога да повярвам. Сега остава да са доставили правилните врати, ама да не бъдем черногледи  Simple Smile

# 561
Аз от Икеа съм супер доволна по отношение на клиентското обслужване. Преди време бяхме взели една масичка детска на която счупихме крака. Обадих се и веднага ми го замениха безплатно. Страхотно отношение имат към клиента.

# 562

Разготвих се- свинска супа, ребра с кисело зеле, мариновах месо за пържоли.

Леле, моят мъж би те разцелувал, толкова много свинско наведнъж  Crazy
Чаршафи сменям в неделя  Peace

# 563
  • някъде ... тук ...
Веси, дизел е. Каквото - такова.

От много избиране, накрая си купихме плоскости, платихме рязане и кантоване и си я направихме сами спалнята. Сега, а се разскърца, а Златото я постяга. Държи се вече 7 години Crazy

# 564

Разготвих се- свинска супа, ребра с кисело зеле, мариновах месо за пържоли.
Леле, моят мъж би те разцелувал, толкова много свинско наведнъж  Crazy
ООО това е зарад моята диета.  Mr. Green Другите около мен просто намазват!
Янтра, как си обувате чорапите вие?

# 565
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Кажете някоя кръчма с хубава кухня в Банско, моля!
Кой беше там? Елени?

# 566
  • На брега на реката
На нас пък на предишната кола ни откраднаха катализатора. През ноща, легнали под колата и с диамантено въже, прерязали от двете му страни и готово. Полицията само се засмяха и толкоз. Ние я продадихме, но се замислям, ако не бяхме я продали и ни спрат за проверка, каква е моята вина, че полицията не намери виновника и ние си платихме 100 лв. да ни сложат тръба на мястото на катализатора.

# 567
На моята кола ѝ махнаха катализатора. Беше някакъв ужас цялата процедура. Ама сега не ми харесва как се държи. СПоред баща ми се е давила преди заради него. А според мен сега се дави без него.. Ама няма как да го убедя, предвид,че аз я карам, а не той.

# 568

От много избиране, накрая си купихме плоскости, платихме рязане и кантоване и си я направихме сами спалнята. Сега, а се разскърца, а Златото я постяга. Държи се вече 7 години Crazy
Ох, болната ми тема - скърцаща спалня  Confused Нашата е чамова, тати ни я прави и сърце не ми дава да вземем нова, с такъв мерак я прави човека, но нищо не я оправя и само се дразня...  Би ли споделила как ги изчислихте кое колко да е дълго, широко - имам чувството, че няма да успеем сами да натъкмим всичко точно да пасне, а е добра идеята, която споделяш  Hug

Катализатор въобще нямам идея дали имаме  Crazy

# 569
  • някъде ... тук ...
Рали, забравила съм точно как го смятах. Тогава бях набрала инерция с кухнята, после гардероб и шкаф. Фирмите си имат кроячни програми, но аз съм си ги чертала на Autocad. Занесох им разпечатани картинки с размерите и разположението на частите по плоскостта. Баща ми ми помогна кое как и колко да е в началото (30 г. е учил учениците на мебелен занаят). Ако искаш, ще потърся из архивите чережите, но моята спалня е проста - от 4 части и метални профили за подматрачните рамки.

Общи условия

Активация на акаунт