Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 339
  • 796
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Хич не ми трябваше тоя хвърчащ лист, аз отдавна си знам кой ми е кварталния, къде му е приемната и телефона му знам. Подавала съм жалби срещу откачени комшии при него.

# 646
И аз още съм с кафето и ровя из нета. Детето е на урок, като свърши до някой мол, че миналия уикенд пропуснахме и после ще пазаруваме, че хладилника е полупразен. Пуснала съм и една пералня, миялнята, а имам да сгъвам една сушилня дрехи, но още не съм приключила с кафето. Бавна съм и имам способността да се разсейвам. Много се кефя на жени, които са организирани и за нула време оправят всичко.

# 647
  • Варна
О, ела да ме видиш. Способна съм да пусна всички уреди наведнъж , да жонглирам с куп неща и като олимпиец да свърша всичко за нула време. Домакинската работа ми е омразно задължение, така че предпочитам като се захвана да свърша всичко наведнъж и да ми се маха от главата. Сега обмислям закупуване на миялна, вече ми е належаща и много ме зарибиха тука с тая Румба та хвърлих едно око и може да се обзаведа след някой месец и с нея.

# 648
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрутро, и аз набързо с вас едно кафе пийвам и скачам да правя корейската манджа, бял ориз и малко свинско с праз, синът ми много го обича.
След малко тук ще се напълни с детски смях и глъч, братовчедите не са се виждали от Бъдни вечер, а много се обичат. Малкият е влюбен в девойката и я гледа като божество. А малката само върви подир тях като последак. Какво да ви кажа, радост голяма!
Обичам да се случа близо до прозореца, когато синът ми пристига с децата си. Колата спира, той излиза и се навежда към задната врата. Известно време в полезрението е само долната част на тялото му, извършваща някакъв свой странен танц насам-натам, с дребни стъпчици. След това се изправя в цял ръст и гледката е внушителна - целият е накачулен с всевъзможни ранички, чантички, торби и две деца, вмъкнати в картинката - дъщеря си носи на ръце, а синът му е плътно до коляното, може и за ръка да го държи, ако е хлъзгаво. Понеже синът ми е висок, допълнителните "аксесоари" му придават още обем и и изглежда направо монументално - като паметник на желаното бащинство. А и той самият изглежда горд и щастлив, все едно е накичен с ордени и медали, не с деца и с чантите им.
Не познавам други хора, които толкова много да са искали деца и толкова много да се радват, че имат деца.
Купуват им доста играчки, но гледат все пак да има ограничения, за да не се презадоволяват децата и да загубят способността си да се радват. Наскоро в Джъмбо малкият взел някакво роботче, мушнал го в ръката на баща си и казал: тате, не мога повече да издържам! Откога го искам и все се въздържам, този път го купуваме и това е! Добре, приятел, казал баща му  - щом толкова неудържимо е положението, взимаме го. Тате! Ти си най-добрият баща на света, казал малкият и го прегърнал през краката. После синът ми каза: Е как да не съм щастлив? И другите бащи на касата бяха купили играчки, ама никой не им каза, че са най-добрите бащи на света.
Сега ставам, да се погрижа за обяда на най-добрия татко и най-добрите деца на света и в късния следобед ще ви нагледам пак. Joy
Хубава, топла, уютна и спокойна събота ви желая! Hug

# 649
svetal4027, хубаво ми е да те чета.

Аз още реанимирам след вчерашните 4 броя блиц срещи с учителите на големия синковец.  Не е съвсем апокалипсис, но  чворът си е чвор, както и да го възпитаваш и (уж) моделираш.
Скоро минаха срещите с учителите на двамата малки, голям кеф е да ти хвалят децата, та това ме топли леко след срещи като снощните.

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 10:39 от Анонимен

# 650
Ах,Светълчо,разчувства ме,а това рядко ми се случва  Heart Eyes .
Вчера правих картофени кюфтета и заделиха няколко сварени картофа.После ще направя някаква запеканка с тях,сега кекса се пече,и викам стига толкова готвене за днес.

# 651
Добро утро и от мен bouquet
Поспахме, пих кафе и приготвих къната за по-късно.Днес почивчица и релакс у дома.

Лина, успех с новата работа Hug
Алечка, палачинки по режима ли правиш?

# 652
  • Варна
Тъкмо глътнах второто кафе и след малко с малката излитаме по задачи. А такъв гаден вятър духа навън, ще се опаковаме здраво. Доволна съм, че дребното сякаш поизрастна болестите и тая зима не ми боледува. Да чукам на дърво, трети месец е от здрава по-здрава въпреки върлуващия грип и ниските температури.

# 653
  • Пловдив
Ха! Мъжът ми може да решава двоен интеграл както спи, но в математиката за 4-ти клас го правя смешен! Това го казвам гордо-гордо. То не е въпроса да решиш задачата, а да я решиш като четвъртокласник.

# 654
Добро утро и от мен.
Правих гофрети за закуска по желание на Борис. Simple Smile

После имам среща с колежка да уредим събирането ни за 8ми март. 

# 655
Янтра! Joy
Така,де! То като инж. всеки може.
И аз се бях възгордяла с една тоооолкова елементарна задача, че съм я решила за две минути, а детето не може.
Да, ама не. Това не сме го учили, това не е така, това онака и айдее предадох се.

# 656
Ех, Светалчо.... джак пот си ударила. С мъж, деца, внуци..... Ама си го заслужаваш!

Сбъдваща, ако ТМ не ти се обаждаше щеше от това да си недоволна. Радвай му се. И аз сега ще се обадя на ММ и ще му кажа нещо мило.

Сесил, много рано за такива организации. Бих празнувала (силно казано) този ден със семейството,  а с приятелки, колежки бих отишла на обяд в обедната почивката или след работа на по питие. Вие нещо по- така ли замисляте?

# 657
Измих филтрите на климатиците. Много прах бяха събрали, а ги мих, когато групово ги михме тук. Струва ми се, че скоро беше  newsm78
Търся си кутии за съхранение, но не намирам такива, които да ми се вържат с размерите на моята етажерка. То излиза, че етажерката трябва да сменя. Тези на Икеа, са си за техните етажерки Sad

8-ми март ми е далеч, но за Св. Валентин мисля да им взема нещо в знак на моята любов към тях  Heart Eyes

# 658
  • Пазете Гор
Добрутро, и аз набързо с вас едно кафе пийвам и скачам да правя корейската манджа, бял ориз и малко свинско с праз,....

След като го сготвиш, моля сподели рецепта или насоки за това ястие. Имам възможност да се снабдявам със чудесно свинско, имам и домашен праз в излишък, така че е добре сложа едно ударение на тях в седмичната разкладка.

Самотен баща съм тия дни и се захващам за начало с простиране. Много вятър, екстра е за тая работа.

Как са ви кокичетата? Моите вече са височки и разтвориха камбанките си. Кога бяха под пряспа сняг, кога излязоха, чудни са тия пролетните работи!

# 659
  • Пловдив
Янтра! Joy
Така,де! То като инж. всеки може.
И аз се бях възгордяла с една тоооолкова елементарна задача, че съм я решила за две минути, а детето не може.
Да, ама не. Това не сме го учили, това не е така, това онака и айдее предадох се.
Ами то задачата наистина има по-лесен начин за решаване, ама не и от гледна точка на четвъртокласник. То и аз мога като инж - цък, цък, цък. И после като трябва да обясня на детето -  newsm12 newsm12

Общи условия

Активация на акаунт