Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 353
  • 796
  •   1
Отговори
# 660
  • До морето
И аз съм с кафето още. След малко се опаковаме и отиваме на пистите, днес ни е последен ден. Мм няма да кара, че събота е лудница и прануваме поне няколко часа да правим снежни човеци. После ще изядем по една супа за 10 кинта  Laughing и ще се хоризонтираме в хотела. Много съм доволна от почивката, много добре си починах. Хем бяхме много семейства и винаги когато искаш имаш компания, хем бяхме толкова народ, че не е нужно и няма как да се съобразяваш с всички. Аз много се натоварвам като сме 2 - 3 семейства и все някой с някой се съобразява - на кой детето му спи, на кой му се играе, на кой къде не му се ходело. Ужасно се напрягам така.

Я, кажете какви са ви плановете за 14ти. Кой какво ще празнува? Аз мислех да сме си вкъщи на суши и розе, ама половинът ме изненада с дегустация в една винарна. Сега остава да пласираме ремаркенцата на баба им и отиваме да се опиянчим  hahaha

# 661
Добро ви утро! Цяла нощ не съм спала. Гърбът ме боли от ижекциите и ми беше лошо. Даже пих Деган към 6ч. Станах ама съм парцал. Стомахът ми хич не  е добре, предполагам е от инжекциите. Днес ще готвим по комшийски, че иска да я науча как се правят пил. крила Simple Smile Ама май ще открадна още час-два сън,че ми тежи тялото.

# 662
Здравейте, аз съм на работа. Първата ми работна събота за тази година  Laughing
То било хубаво да почиваш всяка седмица.

Успях да се насвяткам сутринта с фотоепилатора - казах ли колко съм доволна. Три месеца след покупката и почти няма косми. Кеф. Лятото ще съм най-видната девойка, толкова съм щастлива. След четвърт век борба с гадовете най-накрая победа  Mr. Green  Crazy

# 663
Как са ви кокичетата? Моите вече са височки и разтвориха камбанките си. Кога бяха под пряспа сняг, кога излязоха, чудни са тия пролетните работи!
Имам проблем с кокичетата. Години наред се опитвам да завъдя хубави, едри, здрави кокичета, но или не поникват, или са късни и дребосъчести. А иначе всякакви луковичести ми виреят екстра - обожавам лалета и имам поне десетина сорта, плюс няколко минзухарови, 3-4 сорта от дребничките нарциси и дори нелюбимите ми зюмбюли. Почнаха да пробиват вече, нямам търпение.
Миналогодишните:
Скрит текст:

Извинете, олях се.

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 10:53 от Анонимен

# 664
  • София
Обаче се оля красиво. Искам и аз така!

# 665
  • Оптимист по принуда
Стейси, ако говориш за момчето в Англия, там нещата относно осигуровките стоят по-различно - от там документ издават само ако заявиш, че напускаш страната завинаги. Тогава ще му дадат документ какво е плащал  през годините. Процедурата е много бавна. Затова ние, когато се прибираме, си плащаме всичко на частно. При него вариантът ще е, ако иска да ходи по лекари, да си плаща осигуровките, които дължи, за периода, в който е отсъствал от Б-я.

# 666
Много красиво, Сбъдваща!
При нас тази година кокичетата лееееко закъсняха. Все още ги виждам в чуждите дворове.
Нямаме планове за предстоящите празници. Отбелязването ще е с вино у дома.....чисто символично.

# 667
  • Sofia
Я, кажете какви са ви плановете за 14ти. Кой какво ще празнува?
Аз имам рожденик тогава,син  Heart Eyes съм родила,ехеееей  bowuu.Та,така празнуваме  Hug. Вечерта семейно с двете роди, в един ресторант. Моите се вдигат от другия край за повода, чакат с нетърпение и се кефят,че още ги кани внукът  Heart Eyes
Светълчо,  Hug! Пълниш ми душата с разказите и описанията!
Сбъдваща,  чудесни красоти си отгледала  Peace.Брех,ще вземе да ми дойде музата и на мен,да ги разровя моите цветарници  Whistling.
Още не съм го почнала фотоепилаторът, чакам да ми ги донесат  Crossing Arms.Руми, обнадежди ме и мен. Че то коса на главата хубаво поимва, ама другаде- не ща  hahaha
Синко още спи  Crazy. У нас не се яде през деня,комай.Рови се нещо от долапа  Whistling.Довечера- хапване навън. Смятам да поошетам днес и да поизляза да похарча някой лев  Laughing.

# 668
Ох, че красота, Сбъдваща! Heart Eyes  Прекрасни цветя!

Чак планове нямаме за 14-ти. Ще вечеряме някъде навън и после вкъщи.

# 669
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Сбъдваща прекрасни са  Heart Eyes

# 670
  • Пазете Гор
Чудни, цветя, чудни, браво! А това, че снимките са прекрасни е изцяло твоя заслуга, Сбъдваща. Красиви цветенца могат да израстат и в не особено красива градина (като моята), но да бъдат подредени и заснети с вкус - това си е изцяло лична заслуга и дарба, каквато малцина имате.

Нямам никаква представа обаче защо  не ти се случват нещата с кокиченцата. Те не търсят особени грижи. Замислям се, че при мен дребни кокичета стават, когато луковиците им са сравнително на плитко и в песъкливи субстрати. С годините обаче потъват в почвата и цветовете стават нормални на размер. Дали на твоите не им е трудно да се "окопаят"? Опитай наесен да заровиш част от тях малко на по-дълбоко и в по-плътни почви. Поне при мен, обаче, пресадените кокичета на дават цветове на първата следващата пролет.

# 671
И ние нямаме планове за 14ти. Тази година празнуваме 10 години ,откакто сме заедно тогава и сме решили по този повод да се усамотим в едно хотелче около 3ти март, че времето сега  емалко рисковано (предвид,че аз съм шофьора). Очаквам мъжът ми да измисли какво ще правим на 14ти.

# 672
  • Варна
На мен ми е много глупав празник 14-ти и не го празнувам. Но мисля да изненадам половинката с билети за кино тия дни, заплюли сме си Великата стена, а после да хапнем нещо непретенциозно някъде и да изиграем няколко партии билярд, ние сме фенове.

# 673
Аз направих първата си питка и сега съм и дала шанс да втаса. От много гледане на клипове /как се оформя/ и безброй рецепти, които изчетох ще видим какво ще стане Crossing Arms

# 674
Сандо,не,че нещо,ама... къде видя хладилник до моята фурна  newsm78 Това е шкаф-килер, хладилникът все още не е сложен по времето на снимката, сега  е отдясно, на края. Хора, функционалното за едни не е функционално за други. В моята кухня готвя и я използвам аз, така, че държах на мен да ми е удобно. А и някак не приемам за меродавно мнението на човек, който има амнайсет перални и сушилни - луда работа  Laughing Може би до фурната ми трябваше да имам...друга фурна  Mr. Green

Кате, и на нас ни предстои лека реконструкция на детската, че голямото момиче ще е ученичка наесен, живот и здраве, и ще трябва по-солидно бюро, етажерки... В момента е затрупано с играчки, не знам какво да ги правя - не ми се хвърлят, но осъзнавам, че така няма как да побере всичко, което е необходимо за две деца.
Контеса, чудна ти е кухнята и много просторна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт