Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 460
  • 796
  •   1
Отговори
# 690
Отново съм с брутално главоболие. Още от 12.30ч.

Пий Миг 400 ,ако имаш възможност.

Ееее, KaRoLa, мъжете да не ви сюрпризират, че ще празнувате Св. Валентин по- рано!
По- добре вие ги изпреварете и им кажете, че днес празнувате Трифон Зарезан, за да може спокойно да си отпразнувате другия празник на 14- ти.  Mr. Green Трудно ще преглътнат крилцата.

Значи, мен хич не ме тревожи този факт. Мога да празнувам по всяко време Simple Smile

# 691
Karola, аулин пих в 15ч.
Разни други неща, от които на хората им минава главоболието, аз дори не ги усещам.

Днес купих на малкия страхотна двулицева грейка. Simple Smile И той много си я хареса.
Малко ще му е голяма сега за пролетта, но наесен ще му е идеална.

# 692
 Sesylle, тия 30 човека как ще празнуват заедно, като някои даже дума няма да си отговорят, защото ще са на бая разстояние.  newsm78 По- скоро бих пропуснала празнуването. Каква е идеята да се празнува с колежки?

# 693
Янечек,  в кой театър ходихте?

# 694
Ужас, щом Аулин не помага Sad може и мигрена да е. Моята лична препоръчва тоя миг 400 за всичко!

# 695
На 14-ти съм на работа,та нищо няма да празнуваме  .Но ако не бях-да живее Трифон зарезан  Flutter . Колегите голямо умуване му удариха последните седмици,обсъждаха и си даваха идеи за подаръци  hahaha .И според половинките им,само мъжете правели подаръци на този празник,та те щели да останат валат.И се чудех,аз ли съм сбъркана,или наистина голяма част от жените мислят предимно за себе си като стане въпрос за подаръци newsm78 .Ако ние с мъжът ми уважавахме Свети валентин,със сигурност тези жестове нямаше да са едностранни.

# 696
Моите колеги също плануват събиране по случай Свети валентин. Ама аз май ще го пропусна. Ще се включа за 8ми март. И без това сме повече жени и сега не виждам смисъл да се ходи на заведение. Очаквам мъжът ми да запази някоя маса някъде и после на кино ( почти ни е традиция така да "празнуваме"). Не очаквам подарък. Но цвете ще има, сигурна съм Wink

# 697
Свети Валентин не празнуване. Всяка година чинно правим опити - резервация в ресторант и т.н и някой се оказва болен на легло. Първите години аз, заради кръста. Миналата година мъжът ми - с варицела  Mr. Green

Мислим другата събота да идем да си подрежем ритуално лозите и да си направим софра на къщата. Това с баба и дядо, те са инициаторите, аз нямам представа какво се зарязва  Mr. Green

На осми март традиционно излизаме с момичетата. Имаме си любим ресторант и там. Не, че през останалото време не го правим де.

# 698
Преди няколко години забраних на ММ да ми подарява цветя. Той и щерката имат алергии и за 15 години брак нямам нито една ваза. Та му казах че е по- добре един шоколад, бонбони, розе....
Аз, защото знам че няма да ме остави без някакво подаръче ще му купя вино, ядки, шоколад и сухо мезе.

# 699
mariat, ами аз не виждам какъв е проблема и защо да не се съберем заедно. Но ясно че 30човека, ако ще и на поляна да седнат пак няма да се чуват всички.
Така решихме, и от около 20човека в началото, до края на седмицата станахме 30.

Карола, може и такова да е. Трябва да посетя невролог вече, както и ендокринолог.

# 700
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Sesylle много ми е познато подобно главоболие  Confused Аз за себе си открих лекарството от което ми минава и сега е добре.Но преди това съм карала по 3 - 4 денонощия така.Всъщност Паракофдал пия аз.Пробвай може и да има ефект  при теб.

# 701
Сандо,не,че нещо,ама... къде видя хладилник до моята фурна  newsm78 Това е шкаф-килер, хладилникът все още не е сложен по времето на снимката, сега  е отдясно, на края. Хора, функционалното за едни не е функционално за други. В моята кухня готвя и я използвам аз, така, че държах на мен да ми е удобно. А и някак не приемам за меродавно мнението на човек, който има амнайсет перални и сушилни - луда работа  Laughing Може би до фурната ми трябваше да имам...друга фурна  Mr. Green

Кате, и на нас ни предстои лека реконструкция на детската, че голямото момиче ще е ученичка наесен, живот и здраве, и ще трябва по-солидно бюро, етажерки... В момента е затрупано с играчки, не знам какво да ги правя - не ми се хвърлят, но осъзнавам, че така няма как да побере всичко, което е необходимо за две деца.
Контеса, чудна ти е кухнята и много просторна  Hug
Ай ся, и ти Joy Да не си ми се вързала Joy, но ако хладилникът ти е от дясно, печелиш ръкопляскане newsm10. Елементът на мивката пред прозореца, в кухнята на контесата, много ми хареса. Мисля, че на Тонка новата кухнята е с такъв прозорец. И аз ще си купя прозорец, точно такъв, за новата кухня. На 14, мисля да вържа панделка на гербера и волна програма Joy

# 702
Sesylle, всеки има право на мнение. Моето е, че празник посветен на майката/ жената бих празнувала с най- близките си- семейството и на второ място приятелки. Няма какво да празнувам с колегите. Не виждам смисъл. Но, това си е мое мнение.
Сандо, на старата къща имах прозорец над мивката. Немаш си на идея колко пръски вода имаше по него. В един момент ми писна да бърша. Имай го и това на ум.

# 703
И на мен ми бяха направили прозорец зад пространството, на което е мивката, но след няколко дни размислих и точно защото си представих пръските и колко трудно би се чистил, а и гледката навън точно от тази страна не е много за гледане, та ги накарах майсторите да го зазидат. Но имахме такава възможност за промени, понеже надстроявахме къщата с нашия етаж няколко месеца преди да се нанесем.

8-ми март и за мен винаги е бил ден на майката, не го чувствам по друг начин. Даже не мога да се усетя много-много и аз празнуваща като майка вече, по-скоро си е празника на моята мама  Heart Eyes

# 704
Аз пък ни 14.02 ни 8.03 чувствам като празник Mr. Green и нещо не ги отбелязваме ние.Мъжа ми от време на време ми купува някоя китка, ама знае, че аз рязан цвят не обичам и купува в саксийка.Саксийката нося на мама, щото аз де има цвете съм го уморила Mr. Green Та така.Празнуваме си наши лични празници.А и моя мъж хич не е романтичен, за празници все ми казва: избери си нещо, аз ще го осребря.Какво да го правя, душичка Heart Eyes Наскоро присъствах на парти-изненада организирана от мъжа на приятелката ми по случай рождения и ден.Ми аз толкова се вълнувах, все едно на мен правеха изненада Grinning

Маре, ние много се забавляване в нашия колектив и все плануваме поводи за купони.И не си говорим всички, не сме на семинар Grinning на групички сме, по интереси Mr. Green

Рали, нашата детска трябва да приюти 16 годишен момък и 5 годишна девойка.Как ще стане, не ми е ясно още Laughing

Общи условия

Активация на акаунт