Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 442
  • 796
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро!

Лиляна, леко избутване на смяната! Преди две седмици установих аз, че не мога вече от купон на работа, голям ми е зор. До обяд някъде изкарах, но после тежко ми падна тока и исках да спя  Mr. Green

Лина, все изпускам да ти честитя новата работа! Дано Марианка бързо да се адаптира в яслата, а ти да си доволна от новия колектив.

Светалчо, много мила работа е вашата работа! Много ми напомняте за нашето семейство и нашите отношения, което ме кара да те харесвам още повече. Аз с бабите си имам същата връзка, каквато имаш ти с твоите внуци, ако и да съм на 30 години  Heart Eyes Създадоха ми прекрасно детство, изпълнено с много любов, споделени моменти и щастие. Едната много ми липсва, понеже емигрира на село и с топ не можем да я докараме в града. Малко и се сърдя  Mr. Green, но се радвам, че е щастлива и ходя когато мога.  Обожавам ги, да са ми живи и здрави!

# 721
Лина, на нас ни харесва. Кухнята е хубава. Вътре няма забавления за деца, но нашите са винаги с компания, а и да не, те са си достатъчни. Няма много хора, щъкат напред-назад и така. По принцип, дават да се пуши, но когато видят, че има малки деца, се излиза навън.

# 722
Добро утро ви казвам с кафенцето  Hug Легнахме си в 3ч... Всеки път като ходим в комшиите преди 3 ч не сме се прибирали. Как минава това време , не знам. Крилата станаха уникални , направо се рзпадаха. А пюренцето- дунапрен направо . Не се изложих!  Rolling Eyes
Мъжът ми още си отспива, а аз скокнах ,за да правя закуска. Ще се ядт раирани кифлички с кашкавал.
Нямаме никакви планове за деня. Най-много да идем на пазар,да го разоря Simple Smile

# 723
Добро утро и от мен.
ММ е на работа, аз съм от 16 часа. Сега правя обяда- спагети с кюфтенца и доматен сос. После ще пържа свински дроб и салата ще забъркам.
Алечка, като прочетох за твоите отношения с баба и дядо, и като спомена за Светалчо си казах, че и аз искам да съм такава баба. Моите си отидоха преди много, много години и все още ми липсват.
Омазах си косата с домашна маска.

# 724
  • Sofia
Тъкмо ставаме ние  Flutter,добро утро!
Не съм измислила днешната програма  newsm78, дали да поспортувам, меденки да направя, среща с другарки...такива работи.
Осми март празнувам обикновено и аз с колежки-бивши. Събираме се къмто 20 "девойки",танци,напитки. Екстра си празнуваме,баш на деня. Това си е ден на колежката от край време  Mr. Green. На моите мъже им заръчвам пица да се почерпят  bowuu. За тази година-нищо не знам. Не са ми се обаждали с оферта  newsm78.

# 725
  • София
Да кажа здрасти и аз Simple Smile
Нямах нет повече от 24 часа, следях ви през телефона, но писането от там ми е неприятно, та само воайорствах. Имах да се изкажа по няколко теми, но вече забравих по кои  hahaha

Вчера посрещах гости с меню на Мимето - пица със сметана и гъби и салата Витамина. Всъщност пиците бяха три вида и обраха точките, но салатата мен лично не ме грабна. Другият вариант, без спанака, дето го правих преди няколко дни, сякаш по ми допадна. Снощи нещо дресинга ли й беше малко, не знам, ама не беше баш както си я представях. Правих и торта гараш, по една стааара рецепта от братовчедка ми - не ми се получи, беше суха и не си беше попила крема, обаче не знам как, пак беше много вкусна, то просто при тоя състав няма как да е друго...

Днес планирам да поработя, да заведа дечковците да поплуват, а следобед да отида на йога. Довечера сме на гости, май, не съм сигурна.

Осми март е ден на мама Heart Eyes Водя семейството някъде обикновено  - хапване, игри, такива работи.

# 726
Мариат, много вкусно днес у вас. Обожавам спагети с кюфтенца. Дроба ще го пропусна обаче.
Днес сме на супа топчета. По-късно ще направя салата, има и кекс за десерт. Вчера, като изключим, че забърках кекса, се отдадох на тотален мързел. Спане, филми, четене и секс. Grinning  Екстра! Днес смятам да правя същото. Може и да поизлезем някъде, малко разходка или в мола.

# 727
В 10.20 станахме ние. Simple Smile
Днес ще сме на филми, писане на домашни,, излизане не съм планирала, освен мъжа ми ако не е измислил нещо.
Приятна неделя на всички. Heart Eyes

# 728
  • Ямбол
Още 45 минути ми остават докато се добера до леглото си. Вече ме болят очите да гледам.
Поне успях да си подготвя уроците за утре. За вечеря нямам никаква идея, надявам се на подсказване от домашните, а може и да препиша нещо от вас, но трябва да е бързо и без много усилия.

# 729
  • Пазете Гор
8 март е най-вече ден на цветаря.
Жътва им е тия дни, правят половината от годишния си оборот, някои и повече. Няма лошо, напротив - аз съм "ЗА" всеки бизнес да върви добре. Един зевзек от бранша ми разправя, че букетите за колежките надминавали онези за съпругите дор до пет пъти - и като обем, и като и цена.  Grinning. Той е много наблюдателно и аналитично същество и нямам основание да се съмнявам в думите му.

Друг един пък, собственик на дискретен почасов хотел край София, също има много интересни наблюдения. Той пък е малко тип "профайлър", цял каталог си е завъдил с категориите любители на открадната любов. Умирам си от смях, когато пийнем и той вземе, та сподели изводи от картотеките си.

Последна редакция: нд, 12 фев 2017, 11:43 от Куркума

# 730
Белинда, съжалявам, че съм те подвела със салатата. Всъщност спанака се слага само за цвят и не се мачка, не се реже.... Както и да е. Важното е, че намери твоята салата с цвекло, която да се харесва на всички у дома.
Ша, аз съм по- напред с материала- днес ще се подготвят домашните за вторник.  Mr. Green
Куркума, това хотелче едва ли само на 8 март е с такава посещаемост. То, цветята по- рядко са на почит, за разлика от секса.

# 731
  • Пазете Гор
О, да, хотелчето си е с постоянен наплив, аз само за цветята казвам, мче са фокусирани на 8 март. Друго е интересното за хотела, ама нека спрем дотук, че бизнесът е основан на дискретност.

# 732
Друг един пък, собственик на дискретен почасов хотел край София, също има много интересни наблюдения. Той пък е малко тип "профайлър", цял каталог си е завъдил с категориите любители на открадната любов. Умирам си от смях, когато пийнем и той вземе, та сподели изводи от картотеките си.

Има един квартал край София, в който почти всяка втора къща е "Къща за гости"; и ние имаме такъв познат -освен категоризации по типове, има и доста забавни истории. Повечето са смешни - смешни, но и малко тъжни, като си представиш че зад всяка такава история стои поне един измамен човек, независимо дали мъж или жена...
Честно казано, вече само като минаваме покрай този квартал, и се чувствам дискомфортно, сякаш нещо гадно лепне във въздуха.

# 733
8- ми март е РД на мама, така си го и чувствам. 14 февруари не го честваме, може би ще отидем в някой хубав ресторант, вечеря, нормално. Мъжът има вето да ми подарява предмети. Ако иска нешо символично, но бижута, дрехи и др твърдо не. Има си много серизони причини за това, няколко изключителни шедьовара на бижутерията, които пазя евентуално, ако ме поканят да кумувам на циганска сватба:)
Не харесвам жълто злато и въпреки, че не ме е виждал да нося за един РД ме изненада със потресващ комплект, препоръчан му от сакън приятел златар....Имам още две по- малки и не толкова ужасни украшения, от началото на връзката ни, тях понякога слагам от сантимент.
От тогава се въздържа, по- добре малка ваканция или екскурзия или концерт или ако ще хубава книга. Няма никакъв вкус и е далтонист:)

# 734
Хандбална неделя. 4 мача един след друг с единия, с другия и с двамата заедно. До момента една победа и една загуба, малко скрити тийн сълзи и съвсем открити детски. Сега предстои най-важния мач, треньорът ги мотивира, родителите жужат. Двете  8-годишни кифлички с мен се забавляват чудесно с едни печати. Идилия неделна.

Общи условия

Активация на акаунт