Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 331
  • 796
  •   1
Отговори
# 585
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Елени, благодаря. Не е задължително да е традиционна кухня, важното е да е вкусно.
"Кръчма" го казах ей така, като място за ядене.

Гришо започва мача си на четвъртфинала, стискайте палци!

Нутела и аз не обичам, обаче направих тортата по рецептата, после ще ви кажа мнение. Но децата обичат, надявам се да им хареса. Лешников тахан не е ли много скъпо? Струва ми се, че видях по 25 лв. буркана.
За халва не се сетих, следващия път. 

# 586
  • Варна
Пет пари не давам дали е вредна, нутелата като я видя и включвам на автопилот - докато не опразня буркана не виждам и не чувам нищо и никой Simple Smile

# 587
  • Варна
Кажете някоя кръчма с хубава кухня в Банско, моля!
Кой беше там? Елени?
Светалчо, дай още параметри.  Laughing
Елени е написала за Молерите вече-там ще останете доволни, но е скъпо. Друг вариант, пак готвят вкусно, но е по-евтино-"Лог Хаус"-дървената къща, до Мола.
Добра храна, на добра цена, селска атмосфера-примерно "Чичовци" в с. Баня, на 5 км от Банско. В Разлог-"Канчето". В Добринище-срещу банята, също ми хареса една механа, но ѝ забравих името.

# 588
Ох, изниза се и тази седмица. Уморено ми е, постоянно сме заети с нещо, нямаме време да се видим или сме тотално скапани, за да разнообразим. И искам вече да е топло, днес пак валя сняг  Crossing Arms.

Вманиачих се по песента на Миро  Mr. Green

Ааа, Нутела с маскарпоне ми харесва, но с лъжицата от буркана не мога да я ям. Един готварски шоколад отлежава от една седмица, освен да направя едно суфле утре, докато мъжът ми не го е омел  Laughing

# 589
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добре де толкова много торти се направиха пък никой не почерпи  Laughing

# 590
# 591
Правя спагети.  Simple Smile

Течен шоколад не обичам, има ми гаден вкус. 

# 592
Рени, чудна е тортичката  Heart Eyes Аз торта готова нямам, ама да си покажа кухнята, че Марият беше изявила желание да я види като беше дискусията преди време, ама снимките нещо не ми се виждаха, сега видях, че са ОК, та ето ми я, дълго-дългочакана беше и сега като я гледам пак бих я направила същата. Титина да не гледа, че ме беше насолила хубаво в интериорната тема колко нерационално била разпределена  Mr. Green
Скрит текст:

Малко неща на този свят ме учудват вече, но необичането на шоколад сигурно най-много ме шокира  Crazy Как го постигате, бе хора  Crossing Arms?
Аз чакам дребната да се наспи, каката е на ваканция при свекърите, мама след малко ще ни донесе вечеря. Идилия просто  Heart Eyes

# 593
  • Варна
Аз току що ги направих!  Grinning

# 594
  • някъде ... тук ...
Екстра е кухнята  Hug Цвета на моята е същия, но страниците и плота са други Simple Smile Как успяваш да държиш толкова празно на плота? У нас все прибирам и все някой нареди нещо Crazy

# 595
  • Sofia
Течен шоколад и аз не обичам.И не правя никаква разлика между Нутела, Финети,Нукрема и био-лешников крем,освен в цената,разбира се. Купувам да има за палачинки на синковеца. Това не е шоколад за мен  Naughty.Аз обичам черен шоколад.
Публиката определено не се държи много адекватно на мачовете, в които играе Григор. Любов, любов, ама си има правила  Crossing Arms.Малко байганьовска работа  Embarassed.
Да ви покажа моята кухня...с билярдна маса по средата  hahaha,вместо остров  Whistling.

# 596
Гена, показвай  Grinning

Ели, това са снимките в най-суров вид, няколко дни след монтажа. Сега има микровълнова, кафемашина, два стерилизатора за микровълнова, машина за сок, разни други малки джиждавки, така, че е малко измамно първото впечатление  Blush

# 597
  • Mediterraneo
Бре, два дни чета, не мога да ви смогна!
Започнах работа, та ми е кът времето.

Книжка имам едва от 8 години. Май съм казвала и аз, че взех книжка на дърти години, та се паднахме при един инструктор с двама мои тогавашни ученици. И като ме бъзикат Госпожо, браво, много добре въртите волана  Blush Много ми беше неудобно, докато карах курсовете, ноооо сега не си представям живота си без да мога да шофирам!

Имам две момичета, на 7 и 12 години. Минали са през всякакви периоди от "ако може да спя гримирана, с прическа и рокля" до "не ми купувай поли и рокли, аз да не съм жена". Напоследък и двете слагат изключително рядко рокли и поли, но ежедневието им е такова, че не им е удобно с тях- прекарват много време навън, докато са на училище и предпочитат клинове, даже тази зима и дънки не са обули нито веднъж.

Много съм доволна, днес ходих да ми вземат цитонамазка, записах си час за ехограф на гърди, абе послугувах си и аз.

# 598
  • Бургас
У нас сме на пица.

Честити книжка на Захир, работа на Лина, имен ден някой ако има...!

У нас течен шоколад се яде само с палачинки, каквито правя, и то отскоро, веднъж-два в месеца.

# 599
  • Варна
И аз ще ходя на цитонамазка до месец.  Crazy Много мразя, ама трябва.
Леле, много рядка ми била едната от двете фобии! Какво ми трябваше да сърфирам по проблема!  ooooh!

О, да, щях да забравя-Лина-успех!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт