По- добре вие ги изпреварете и им кажете, че днес празнувате Трифон Зарезан, за да може спокойно да си отпразнувате другия празник на 14- ти.
Значи, мен хич не ме тревожи този факт. Мога да празнувам по всяко време
. Колегите голямо умуване му удариха последните седмици,обсъждаха и си даваха идеи за подаръци
.И според половинките им,само мъжете правели подаръци на този празник,та те щели да останат валат.И се чудех,аз ли съм сбъркана,или наистина голяма част от жените мислят предимно за себе си като стане въпрос за подаръци
.Ако ние с мъжът ми уважавахме Свети валентин,със сигурност тези жестове нямаше да са едностранни.
Това е шкаф-килер, хладилникът все още не е сложен по времето на снимката, сега е отдясно, на края. Хора, функционалното за едни не е функционално за други. В моята кухня готвя и я използвам аз, така, че държах на мен да ми е удобно. А и някак не приемам за меродавно мнението на човек, който има амнайсет перални и сушилни - луда работа 
Да не си ми се вързала
, но ако хладилникът ти е от дясно, печелиш ръкопляскане
. Елементът на мивката пред прозореца, в кухнята на контесата, много ми хареса. Мисля, че на Тонка новата кухнята е с такъв прозорец. И аз ще си купя прозорец, точно такъв, за новата кухня. На 14, мисля да вържа панделка на гербера и волна програма
Наскоро присъствах на парти-изненада организирана от мъжа на приятелката ми по случай рождения и ден.Ми аз толкова се вълнувах, все едно на мен правеха изненада 
на групички сме, по интереси