София, жк Младост - тема 28

• 80 776
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Младост 3 няма топло!

Редактирам се, дойде и при нас най-после Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 15:42 от nimfi4ka

# 136
  • София
Младост 2 - вече имаме парно и топла вода.

# 137
Най-после!
Почвам да чистя в несвяст, че знам ли кога пак ще ми се "разколебае" топлата вода Shocked

# 138
Най-после!
Почвам да чистя в несвяст, че знам ли кога пак ще ми се "разколебае" топлата вода Shocked

Mr. Green временно обаче!

# 139
  • София
Има ли щастливци в Младост 4, които да имат топло? При нас всичко е ледено, а стана обяд!

# 140
има, сутринта алармата звъня в 6 ч., топлото беше дошло преди да стана
ако сте от тези, които са нямали и ток - помпите са спирали и е възможно проблемът да идва от там
топла вода имате ли?

# 141
  • София
Оффф, направо ми иде да се гръмна! Ние изобщо не сме чак толкова нагоре...  ooooh!

# 142
  • София-Младост
Има ли щастливци в Младост 4, които да имат топло? При нас всичко е ледено, а стана обяд!
Още снощи към 22  и нещо имаше топла вода, сутринта и тръбите бяха топли вече. Какво ще е като се прибера...дано, няма промяна. Такъв кеф е да си вземеш топъл душ сутрин  Mr. Green
Ток снощи имахме, но заради тази авария на ЧЕЗ нямахме кабелна  Crazy

# 143

Да, има, от сутринта в 7, поне аз тогава видях. Peace

# 144
  • София
Най-после!
Аз го правих тази нощ от страх, че ще е временно. Посред нощ пред банята имаше опашка от желаещи да се къпят под течаща вода.  Laughing

# 145
Момичета, да попитам дали знаете къде в квартала има йога за бременни?

Понеже дойде топлата вода и парното (надявам се и постовете от типа имам вода, нямам парно и т.н. да спрат) отново поствам въпроса си. Благодаря!!

# 146
  • София-Младост

Понеже дойде топлата вода и парното (надявам се и постовете от типа имам вода, нямам парно и т.н. да спрат) отново поствам въпроса си. Благодаря!!
http://www.yogaipriateli.com/grafik.php

# 147
  • Ланкър, планините Овнерог
Има ли читав фризьор в Младост, който да работи събота и неделя или поне събота? Да го бива в късите прически, не само връхчета на дълга коса, което според мен е лесно. Късото подстригване не всеки го владее. Всъщност и да не е в Младост може. Просто вече не знам къде да ида. Във Венера попаднах на една девойка, която ме направи на нищо, после при друга в салон близо до нас - добре ме подстрига, но вече не работела в събота, а през седмицата ми е невъзможно.

# 148
В лозенец мога да препоръчам за къса коса - хотя при една и съща фризьорка от 100 години вече и е добра с късите коси, но и тя от време на време прави гафове:) Ако те интересува - ше ти пратя на лични.

# 149
  • София

http://www.yogaipriateli.com/grafik.php
Чувала съм за "Център за щастие Изкуството да живееш" в Бизнес парка, но нямам преки впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт