София, жк Младост - тема 28

• 80 785
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Йога и приятели май е единствения вариант в Младост 4. За този център в БПС гледах им сайта, но няма за бременни :/

# 151
  • София
Йога и приятели май е единствения вариант в Младост 4. За този център в БПС гледах им сайта, но няма за бременни :/
Извинявам се, че съм Ви подвела. Бях чувала, че има йога за бременни, но явно не съм разбрала правилно. Peace

# 152
  • София
Проверете във фитнес център Младост, Митко води такава група!

# 153
  • Ланкър, планините Овнерог
В лозенец мога да препоръчам за къса коса - хотя при една и съща фризьорка от 100 години вече и е добра с късите коси, но и тя от време на време прави гафове:) Ако те интересува - ше ти пратя на лични.

Миии, ако трябва, и до Лозенец ще ходя. Само да не струва 50лв кълцането, че това условие забравих да спомена. Най-много 30лв съм плащала за подстригване на една. Пъвия път ме направи перфектно, следващите 2 пъти беше ок само до първото домашно измиване - ни обем можех да докарам сама, ни форма.

# 154
Здравейте отново с моите терзания около частните ясли Simple Smile

След като се установи, че в тези, които бях набелязала няма места, бих искала да ви попитам дали някоя от вас е пускала детето си на ясла в Оксиния? Няма много информация в нета, фийдбека е предимно за по-големи деца, и оставам с впечатление, че фокусът им е предимно върху по-големите възрастови групи. Имате ли впечатление как се справят с най-малките? Имат ли леглова база, т.к. в един от много старите постове пишеше, че няма такава и децата се взимат на обяд. Извеждат ли се навън и каква кухня ползват?

Благодаря ви Simple Smile

# 155
Оксиния не беше ли занималня (взимаха децата от училище) и курсове за езиково обучение?  Thinking

# 156
В Оксиния има и целодневно гледане. Ако искаш спи, ако искаш не спи. Храната е от кетъринг, а може и да си носи. Персоналът е добър, децата ги харесват.

# 157
Мойте преки впечатления върху Оксиния са, че поне този център в Мл. 3 няма никакви условия за целодневно гледане на малки деца. Никъде не видях легла и не пожелаха да ми ги покажат с аргумента, че помещенията били "хигиенизирани". Просто директно ме излъгаха, защото нямат. Вероятно ако си бях дала там детето щяха да вземат една кошарка и да я тикнат някъде.
Стаичката не беше много голяма и нямаше места къде да седят децата и затова бяха по пода, който беше донякъде покрит с ламинат, а останалото беше с плочките, с които си е попринцип пода. Имаше няколко големи деца, в момента, в който аз отидох.
А ти в кои ясли си проверила и да са ти казали, че няма места?

# 158
  • София

След като се установи, че в тези, които бях набелязала няма места, бих искала да ви попитам дали някоя от вас е пускала детето си на ясла в Оксиния? Няма много информация в нета, фийдбека е предимно за по-големи деца, и оставам с впечатление, че фокусът им е предимно върху по-големите възрастови групи. Имате ли впечатление как се справят с най-малките? Имат ли леглова база, т.к. в един от много старите постове пишеше, че няма такава и децата се взимат на обяд. Извеждат ли се навън и каква кухня ползват?

Тук гледа ли? Имаха места преди месец като звънях, цената е поносима.

http://www.gradinaanika.com

Зафризьор аз ходя в Beauty Art в Мл.4 срещу Top Fit при Ради, ама само при нея, другите две не знам как някой ножица им позволил да пипнат. Цените са поносими  bouquet

# 159
Мацето, мерси, за Аника и аз ще следя в бъдеще Peace
За фризьор, пробвала ли си Stephan Hair в бизнес парка?

# 160
Мойте преки впечатления върху Оксиния са, че поне този център в Мл. 3 няма никакви условия за целодневно гледане на малки деца. Никъде не видях легла и не пожелаха да ми ги покажат с аргумента, че помещенията били "хигиенизирани". Просто директно ме излъгаха, защото нямат. Вероятно ако си бях дала там детето щяха да вземат една кошарка и да я тикнат някъде.
Стаичката не беше много голяма и нямаше места къде да седят децата и затова бяха по пода, който беше донякъде покрит с ламинат, а останалото беше с плочките, с които си е попринцип пода. Имаше няколко големи деца, в момента, в който аз отидох.
А ти в кои ясли си проверила и да са ти казали, че няма места?

Благодаря много!

# 161

Тук гледа ли? Имаха места преди месец като звънях, цената е поносима.

http://www.gradinaanika.com

Зафризьор аз ходя в Beauty Art в Мл.4 срещу Top Fit при Ради, ама само при нея, другите две не знам как някой ножица им позволил да пипнат. Цените са поносими  bouquet

Гледах, това всъщност ми беше първата опция. Писах им дори, но ми отговориха, че нямало повече места...Буквално преди 2-3 дни. И вече съм се видяла в чудо.

# 162
  • София
Само в Младост ли гледаш? Аз бях харесала и Еко Дара и 506 хлапета.

# 163
Да не изпусна темата... и дано да е безаварийна Simple Smile

# 164
Така като си говорим за детски градини/ясли, изобщо възможно ли е да ти приемат детето в държавна такава в нашия квартал или да продължавам с националната лотария? Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт