София, жк Младост - тема 28

• 80 786
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
за приемането в ясла/градина май си е тото... моят го приеха на втората година (втора яслена група), първата я изката в частна ясла... Късмет!

# 166
  • София
Така като си говорим за детски градини/ясли, изобщо възможно ли е да ти приемат детето в държавна такава в нашия квартал или да продължавам с националната лотария? Laughing Laughing

Възможно е ако живеете и раборите в административен район. Шансовете в Младост 2 и Младост 1 са по-големи, имаше доста места по яслите сега.Моето момче го приеха при 1 свободно място в целия район, изтеглиха го на томбола, късметче. Wink

# 167
  • София
Така като си говорим за детски градини/ясли, изобщо възможно ли е да ти приемат детето в държавна такава в нашия квартал или да продължавам с националната лотария? Laughing Laughing
И моята девойка я приеха от раз, даже два пъти... Simple Smile Ние сигурно сме единствените с отнети точки  Mr. Green
Тъй като бях чувала, колко драматично е приемането в яслите, и че хората си подавали документите още с раждането на бебето, и реших и аз да се регистрирам в системата. Набелязах си няколко ясли и "разцъках", гледах как се променя временното класиране в различните детски заведения, по едно време ги зарязах нещата ( тъй като не ми било належащо, признавам) и... съответно съм забравила, че съм се пуснала в класацията... един ден си отварям пощата и гледам имаме писмо, че сме приети в една от детските градини ( която по случайност е останала на първо място, въпреки че не беше най-желаната от мен) и тъй като не сме се записали в законно определеният срок- виждам, че съм получила още едно писмо, с което ме уведомяват, че ми се отнема една точка (наказателна) за съответното детско заведение, тъй като не съм и писала, че няма да записвам дъщеря ми при тях, въпреки че е приета  Rolling Eyes
Е , на следващата година я приеха в желаната от нас ясла, подчертавам , без каквото и да е ходатайство, търсене на връзки или рушвети! Не знам дали е въпрос на късмет!

# 168
  • София
И нас ни приеха без големи драми, даже бях изненадана. Ние освободихме мястото, но няма значение. Важното е, че бяхме приети.

# 169
Аз да се върна на темата за топлата вода - сега забелязах, че показанията на водомера са се върнали доста назад -може ли причина да е спирането на водата?

# 170
Само в Младост ли гледаш? Аз бях харесала и Еко Дара и 506 хлапета.

Да, основно в Младост гледам, Еко Дара и 506 хлапета са ми ги препоръчвали и други познати, но за съжаление не разполагам със собствен транспорт и ми идват малко далеч и с голямо отклоненеие по пътя до работата ми.

# 171

Нас например миналата година не ни приеха, в някаква чудовищна опашка сме на трийсет и някое място за яслата, която ни е първо желание (при положение, че сме с постоянен адрес тук, единствено работим в друг квартал с мъжа ми).  И колкото и да дебнех местата по другите ясли по време на новите класирания, все имаше деца с повече точки от нас. За това и не се надявам много и се оглеждам за частни. Според мен ще е някакъв невероятен късмет ако ни приемат някъде.

# 172
В Младост мисля, че не би трябвало да има проблем с местата в ДГ. За разлика от Люлин. Успех!

# 173
  • софия
търся добра физиотерапия  след счупване на китка. дали има такива кабинети в окръжна болница или  по възможност наоколо? някой може ли да ми препоръча добър терапевт за лечебна физкултура. newsm78

# 174
  • София
търся добра физиотерапия  след счупване на китка. дали има такива кабинети в окръжна болница или  по възможност наоколо? някой може ли да ми препоръча добър терапевт за лечебна физкултура. newsm78
Вижте в МЦ "Здраве за всеки" в Младост 1 при д-р Шейтанова http://zdravezavseki.com/%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1 … 0%BF%D0%B8%D1%8F/

# 175
  • софия

dechy, благодаря много! bouquet
разгледах - удобно място и изглежда добри услуги предоставя.

# 176
Аз ходих в 25 поликлиника. Бързо възстановяване!

# 177
  • София

Нас например миналата година не ни приеха, в някаква чудовищна опашка сме на трийсет и някое място за яслата, която ни е първо желание (при положение, че сме с постоянен адрес тук, единствено работим в друг квартал с мъжа ми).  И колкото и да дебнех местата по другите ясли по време на новите класирания, все имаше деца с повече точки от нас. За това и не се надявам много и се оглеждам за частни. Според мен ще е някакъв невероятен късмет ако ни приемат някъде.
В Младост 1 ще имате повече шанс, дебнех опашките с месеци и там влизаха и с точки като вашите. Има тема за градините във форума, доста помага как да си изчислиш шансовете, просто трябва да намериш правилното място за вас.

Да знаете че в Сребърно копитце ще отворят много места за втора ясла сега  Peace

# 178
  • София-Младост
Още един глас за физиотерапията в Младост-1. Имаш си час, отиваш и не чакаш...за разлика от 25 ДКЦ...

# 179
  • софия
Аз ходих в 25 поликлиника. Бързо възстановяване!
Barbabelle благодаря!  дано да е бързо! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт