София, жк Младост - тема 28

• 80 792
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Само в Младост ли гледаш? Аз бях харесала и Еко Дара и 506 хлапета.

Да, основно в Младост гледам, Еко Дара и 506 хлапета са ми ги препоръчвали и други познати, но за съжаление не разполагам със собствен транспорт и ми идват малко далеч и с голямо отклоненеие по пътя до работата ми.

Наистина стискам палци на всички, но ще продължавам с тотото за всеки случай Laughing Peace

# 181
  • софия
търся добра физиотерапия  след счупване на китка. дали има такива кабинети в окръжна болница или  по възможност наоколо? някой може ли да ми препоръча добър терапевт за лечебна физкултура. newsm78
Аз ходих в 25 поликлиника. Бързо възстановяване!

Barbabelle, имам някои въпроси - и ти ли се възстановяваше след счупена китка? с направление от ЛЛ, нали? 10 дни ли продължиха процедурите и какви бяха? в пирогов ми казаха, че хич не ми трябват разни ултразвуци и др.подобни, а основно лечебна гимнастика за раздвижване - дали? извинявай за списъка, ама нали съм българче, та на второ четене се размислих. предварително благодаря за всяка подробност! bouquet

# 182
Да, бях на рехабилитация след счупена китка на ръката. Не съм плащала, сигурно е било с направление. Много ме болеше и хич не се движеше както другата ръка. Доста отчаяна бях, но всичко се оправи бавно и постепенно. Минаха около 12 години от тогава и не помня много какво включваше, но май беше някакви вибрации от уред и парафин; дадоха ми насоки какво да правя вкъщи.
Ти как я счупи? Аз паднах от ролери.

# 183
  • софия

Barbabelle, благодаря за инфото - утре ще видя какво ще направя.
ти на ролери, а аз пък се "възползвах" от късмета на петък 13-ти и лекичко се подхлъзнах на плочките в антрето - беше наистина лекичко, но след 1-2 часа се наду и разбрах, че няма да мине с лед. вчера ми свалиха шината и явно бавно и славно ще се възстановявам /а си мечтаех как веднага ще си седна в колата и ще хукна по разходки -е това най - ми липсва/. приятна вечер! newsm76 Flowers Bouquet Wine Glass

# 184
  • София
Здравейте,
Преди време се обсъждаха курсове по английски, но не мога да ги намеря.
Препоръчайте ми школа за разговорен английски в Младостите  bouquet

# 185
Така като си говорим за детски градини/ясли, изобщо възможно ли е да ти приемат детето в държавна такава в нашия квартал или да продължавам с националната лотария? Laughing Laughing

Нас например миналата година не ни приеха, в някаква чудовищна опашка сме на трийсет и някое място за яслата, която ни е първо желание (при положение, че сме с постоянен адрес тук, единствено работим в друг квартал с мъжа ми).  И колкото и да дебнех местата по другите ясли по време на новите класирания, все имаше деца с повече точки от нас. За това и не се надявам много и се оглеждам за частни. Според мен ще е някакъв невероятен късмет ако ни приемат някъде.
В Младост 1 ще имате повече шанс, дебнех опашките с месеци и там влизаха и с точки като вашите. Има тема за градините във форума, доста помага как да си изчислиш шансовете, просто трябва да намериш правилното място за вас.

Да знаете че в Сребърно копитце ще отворят много места за втора ясла сега  Peace

Благодаря, да ще го имам предвид. Сребърно копитце ни е сравнително близо, но предполагам наплива ще е голям, т.к. в Младост 1А, в " Сърчице" няма да има места за набор 2015 (или поне така се говори). А те са в един район. Още няколко дни и ще разберем накъде отиват нещата Simple Smile)

# 186
  • София
Някой може ли да ми препоръча добра масажистка в Младост?  За предпочитане да е жена, в краен случай и мъж може да е, ако няма други отзиви! Да кажа, че търся не силов масаж ( търся за майка ми, която претърпя множество операции в последната година, иначе аз лично предпочитам силовият. Отворена съм и за такива предложения, тъй като аз имам проблеми с гърба и няма да ми се отрази зле и на мен един масаж!)

# 187
  • София-Младост
Някой може ли да ми препоръча добра масажистка в Младост?  За предпочитане да е жена, в краен случай и мъж може да е, ако няма други отзиви! Да кажа, че търся не силов масаж ( търся за майка ми, която претърпя множество операции в последната година, иначе аз лично предпочитам силовият. Отворена съм и за такива предложения, тъй като аз имам проблеми с гърба и няма да ми се отрази зле и на мен един масаж!)
За теб, но не е силов:
https://grabo.bg/sofia/masaj-na-grab-0g464

# 188
  • София

А някой може ли да ми препоръча школа/занятия по карате/бойни изкуства за дете на 6г в Младост-ите. С кола сме, така че ми е по-важно да е добър треньора, а не чак толкова местоположението, стига да е в района, де.

# 189
  • София
За масаж препоръчвам Ирина 0886706876. Работи в Младост 2 до бл. 205А.

# 190

А някой може ли да ми препоръча школа/занятия по карате/бойни изкуства за дете на 6г в Младост-ите. С кола сме, така че ми е по-важно да е добър треньора, а не чак толкова местоположението, стига да е в района, де.
Aйкидо при Габи в 125 СУ, понеделник, сряда и петък, може и 2 пъти седмично.

# 191
  • София

Мерси много за информцията. А когато занятията са към определено училище може ли да се посещават от външни деца или Габи ползва само базата на училището?

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 16:14 от Antoaneta_y

# 192

144 СОУ, кунг-фу при Теймур Джафари
с Гугъл намерих собствения си отзив от преди време  Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=726681.msg26131479#msg26131479 и още няколко поста надолу
https://www.spisanie8.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D … %D0%B5%D1%85.html
може и външни деца - понеделник, сряда и петък

# 193
  • София
За масаж препоръчвам Ирина 0886706876. Работи в Младост 2 до бл. 205А.
merian64, в салон ли работи?

Ала-Бала, благодаря! Попадала съм на този салон и друг път в сайтовете с оферти, но никога не съм ги пробвала!
Върти ми се нещо в главата, че съм попадала в темата на добри отзиви за масаж, някъде в района на ШЕЛ-а и МакДоналдс, но тогава не ми е трябвало и не съм си го сейвнала! Коментираше се, че е тип медицински!
 Благодаря ви и на двете, все пак!  bouquet

# 194

Мерси много за информцията. А когато занятията са към определено училище може ли да се посещават от външни деца или Габи ползва само базата на училището?
Може от външни лица, то е вечер.
Виж и другите адреси на клуба. Но аз мога да препоръчам кака Габи.
http://www.chowa.eu/?page_id=2230

Общи условия

Активация на акаунт