София, жк Младост - тема 28

• 79 714
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
И мен ме вълнува нагревателя, че тия две девойки с големи коси.... Какъв взехте, може ли да се монтира и махне после лесно ( от човек, който нищо не разбира)?
До сега разглеждах, но само Делимано (изчерпан е този за хоризонтален монтаж) и Сапир (нямам кой знае какво мнение за марката, но по-скоро не добро) ми излизат.
Всъщност този тип уред с ток ли действа (ама че въпрос зададох)? С кабел? Че в банята не си го представям, освен да опъна кабел през цялата баня до отвън, където има контакт. Ама за 2 седмици би се изтърпяло.

Малко "росна китка" е струята, очаквах по-силна, но ПАК е добре. Загрява до 40 градуса, пише уж 55, но и 40 си е гореща.
За монтаж, да трябва ток, разлконител, защото умниците са сложили къс кабел и по стената с тиксо залепен, да не стане някоя беля. И си купете топла връзка от някоя железария предварително. Peace

# 466
  • София
Мами, някакви идеи за уроци по химия за 8 клас в района? Както и математика... ?

Като за какво ниво химия и като за какво ниво математика?

# 467
  • София
Ние днес освен всички други екстри от 9:00 до 16:00 няма да имаме и ток... Mr. Green

# 468
Ние днес освен всички други екстри от 9:00 до 16:00 няма да имаме и ток... Mr. Green

вие конкретно /което е къде/ или ние всички в младост?  Joy

ако ми спрат и нета, местя се в Люлин  Crossing Arms

# 469
Мами, някакви идеи за уроци по химия за 8 клас в района? Както и математика... ?

Като за какво ниво химия и като за какво ниво математика?

Като за осмокласник, за осмокасния материал. Трябва му съпорт!!! Simple Smile

# 470
Търся магазин с хубави копринени блузи. Сещате ли се за такъв?

# 471
В Младост 2 къде има читав солариум?

# 472
  • София

срещу била едно време ходех, много беше добър, потъмнявах бързо, но не знам работи ли още?

# 473
  • София

срещу била едно време ходех, много беше добър, потъмнявах бързо, но не знам работи ли още?

Ако говориш за този в GM city- пазарчето отдавна е изравнено със земята. Нали строят Grand Canyon-а турците там сега.... #Crazy

За блузи- в момента се сещам единствено за РУМ-а Младост-2.

# 474
В Младост 3 e, но ми изглеждат читави:
Соларно студио MORE SUN - Младост 3 бл.389 с/у бариерата на Kaufland.

# 475
  • София

Ако говориш за този в GM city- пазарчето отдавна е изравнено със земята. Нали строят Grand Canyon-а турците там сега.... #Crazy

За блузи- в момента се сещам единствено за РУМ-а Младост-2.

малеей верно ли? Че от там не съм минавала от години, мислех че пазрачето е останало. Жалко, солариума беше многооо добър

# 476
 Tолкова години в този форум и ЧАААК сега да открия, че има тема Младост Simple Smile, може би, защото отскоро съм мама, та да се вмъкна и аз в отбора. Намирам се в Младост 3, ще се радвам да открия много полезна информация и съфорумки, съседки  Grinning

# 477
  • София
Благодаря за отзивите за картините. Намерих много хубава.  bouquet

По темата за водата ние на входа имаме съобщение, че няма да имаме вода от 19.05 до 03.06? Някой друг да има такова съобщение? Аз съм леко объркана нашия блок е специален и няма да има топла вода един месец?  newsm78
Разкри се мистерията с тези бележки.

http://news.bnt.bg/bg/a/chasti-ot-mladost-3-ostavat-bez-topla-vo … o-sredata-na-yuni

# 478
Благодаря за отзивите за картините. Намерих много хубава.  bouquet

По темата за водата ние на входа имаме съобщение, че няма да имаме вода от 19.05 до 03.06? Някой друг да има такова съобщение? Аз съм леко объркана нашия блок е специален и няма да има топла вода един месец?  newsm78
Разкри се мистерията с тези бележки.

http://news.bnt.bg/bg/a/chasti-ot-mladost-3-ostavat-bez-topla-vo … o-sredata-na-yuni

Пак сме изтеглили късата клечка. Не остава нищо друго освен да се надяваме поне зимата да няма спирания.

# 479
Ами нищо не е разкрито с това съобщение. Защо не обявят, кои са засегнатите?

Попитах ги във фейса и ето отговора им:
"Привет! Информацията, с която разполагаме към момента е ж.к „Младост” 3, блокове № 324, 324А и 325А вх.1, 2, 3 и 4. Веднага щом разполагаме с друга информация ще Ви уведомим. Поздрави и хубав ден!"

Общи условия

Активация на акаунт