София, жк Младост - тема 28

• 79 735
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
При нас тока е спирал, разбрах от електронния часовник!

# 526
  • Ланкър, планините Овнерог
Ние в Мл1 не сме късметлии. Нямаме още топла вода.

# 527
  • София
Ремонта на ул. Бъднина е до края на юни, според Информационната табела.

# 528
  • софия
и в младост 1 вече имаме топла вода Heart Eyes
направо трябва да сме благодарни Mr. Green

# 529
Аз така и не си намерих, разочарована съм от Битракова, Младост-1.
Мисля, че свестните не приемат повече пациенти за съжаление.
Успех, ако някой може да се включи@

За водата, М4, ОЩЕ е хладка, ама става.

мерси. дано  и други мами се включат с препоръки...

# 530
Ремонта на ул. Бъднина е до края на юни, според Информационната табела.
Какво? Shocked Тия нормални ли са? Това табелата на самия обект ли е?

# 531
  • гр. София
Здравейте! Търся си място за детски РД в Младост 3 или 4. Ще бъдем и доста възрасти, така, че ако може да не е цифромания. А има ли някъде заведение а кът и навън? Мерсиии Simple Smile

# 532
  • София
Здравейте! Търся си място за детски РД в Младост 3 или 4. Ще бъдем и доста възрасти, така, че ако може да не е цифромания. А има ли някъде заведение а кът и навън? Мерсиии Simple Smile

Wiki's house, точно между 3 и 4 е, но няма опция за навън, цените са нормални, заведението е хубаво и подържано

# 533
  • гр. София
Цитат на: irri link=topic=964160.fmsg35070130#msg35070130 date=1495902639

Wiki's house, точно между 3 и 4 е, но няма опция за навън, цените са нормални, заведението е хубаво и подържано
Знам го, до нас е, ама миналата година офертата им ми се стори скъпа. Благодаря ти!

# 534

Правихме веднъж там РД, с родители и деца - изложиха се и откъм храна - миниатюрни порции невкусна храна, а в тортата, между парчетата...огромен черен косъм.... Мерси. Никога повече. 😕

# 535
  • София

Правихме веднъж там РД, с родители и деца - изложиха се и откъм храна - миниатюрни порции невкусна храна, а в тортата, между парчетата...огромен черен косъм.... Мерси. Никога повече. 😕

не съм имала нито една забележка, храната си беше достатъчна и вкусна, тортите не ги правят те, така че не виждам причина да обвинявате заведението, нашата беше мега вкусна от Didys Cakes, Момичетата вътре се раздаваха на максимум да забавляват децата, не са ги оставяли и за минутка. Отзивите са ми от преди 2 месеца  Peace

# 536
Здравейте! Търся си бански и ще е супер ако някой знае магазин в Младост. Мерси Simple Smile

# 537
yagodka, в Декатлон със сигурност ще намериш.  Peace

# 538
от днес има в Лидл

# 539
Мерси, момичета, ще видя какво има  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт