София, жк Младост - тема 28

• 79 642
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • гр. София
Мерси, момичета! Не остана много време и трябва да избирам вече. Simple Smile

# 541
Здравейте,

скоро очаквам първото си бебче и си търся добър педиатър в района на Младост, но за съжаление досега без успех - оказа се трудна задача  Tired Тъй като доста майки пишат в темата искам да ви помоля да ми препоръчате такъв, ако има доволни  Praynig

Аз също се интересувам от този въпрос, скоро трябва да избера педиатър. Много ми се искаше да бъде някой от 25 ДКЦ, но темите за педиатрите там са доста стари и ще съм благодарна ако някой даде актуална информация. Благодаря ви!

# 542
  • София
И аз ще се включа с молба за личен лекар за възрастни. Коментираните в предните теми вече не записват нови пациенти  Rolling Eyes

# 543
  • София
И аз ще се включа с молба за личен лекар за възрастни. Коментираните в предните теми вече не записват нови пациенти  Rolling Eyes

аз съм що годе доволна от др. Петрова в 25-то дкц, тя е и педиатър. Сега обаче се преместих в Mymd в Студентски, това е практиката за възрастни на 1дкк. Много ми е удобно, работното време е 12 часа, винаги има лекар на расположение, отиваш със записан час, който го има от днес за днес, не чакаш и минутка, отношението е супер, обстойни прегледи, таксата за преглед е 10 лв http://mymd.bg/%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80/

# 544
  • София
Благодаря, ще го погледна.
А там при кого си?

# 545
  • София-Младост
Търся отзиви от/за фитнес Титаниум в Младост-3.
Трябва вече да започна нещо спортно и това май ми е най-близкото място...за нещо рано сутрин с инструктор.
bubanka,
Ти май пита преди време за йога и посети няколко места...къде ти допадна най-много?

# 546
за сега йога никъде не ми хареса Tired
днес на обяд ще ходя в бизнез парка, много се надявам това да е моето място

хареса ми каланетиката в сградата на КРИТ, залата на петия етаж, но времето не е удобно за мен
една по-възрастна дама я води - жестока е!  Heart Eyes 

# 547
  • София-Младост
хареса ми каланетиката в сградата на КРИТ, залата на петия етаж, но времето не е удобно за мен
една по-възрастна дама я води - жестока е!  Heart Eyes  
Да и на мен този час ми е ранен, иначе пилатес, или нещо групово ми е по-приятно от колкото фитнес. Но  в тази спортна зала за съжаление практикуват супер бърз за моя вкус пилатес Sad

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 11:33 от Ала-Бала

# 548
  • София
Благодаря, ще го погледна.
А там при кого си?

там нямаш си личен личен, а си отиваш при който лекар е на смяна, те си пазят в системата цялата информация за посещенията ти там и си четят каквото има записано. Аз съм доволна, че преди въообще не ходех при личната когато съм болна, едно че трябва да запомниш коя смяна е, едно че чакаш безумно много време, аз сега отивам и след 20 мин съм приключила.

# 549

аз съм що годе доволна от др. Петрова в 25-то дкц, тя е и педиатър. Сега обаче се преместих в Mymd в Студентски, това е практиката за възрастни на 1дкк. Много ми е удобно, работното време е 12 часа, винаги има лекар на расположение, отиваш със записан час, който го има от днес за днес, не чакаш и минутка, отношението е супер, обстойни прегледи, таксата за преглед е 10 лв http://mymd.bg/%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80/

И аз ще се местя там, моята ЛЛ е просто неоткриваема и все е крива. Laughing

# 550
  • София
ми за 10те лева си струва. Верно че е в Студентски и поликлинката е порке мизерия, ама те са си оправили 3 кабинета и си е удобно за работещ човек.

# 551
  • София
ми за 10те лева си струва. Верно че е в Студентски и поликлинката е порке мизерия, ама те са си оправили 3 кабинета и си е удобно за работещ човек.
а как стои въпросът с направленията?

# 552
  • София

нормално, ако имаш нужда и не са им свършили ти издават  Peace както при всички лични лекари, извън работно време работят с Полимед

# 553
  • София

нормално, ако имаш нужда и не са им свършили ти издават  Peace както при всички лични лекари, извън работно време работят с Полимед
Мерси Маце ще им се обадя.  bouquet

# 554
[/quote]
Маце, може ли по-конкретно инфо за лекарката от 25 ДКЦ, аз харесах една Петрова и даже смятах утре да нося книжките на цялото фемили да се записваме. Но ако е същата и имаш нещо, което те притеснява или изнервя с нея, моля сподели, че ние вече година се чудим накъде да поемем и на кого да се...нахендрим... 😉

Общи условия

Активация на акаунт