София, жк Младост - тема 28

• 79 659
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Mladost
Така се стресирах, че днес съм без колата.... Sad Confused
Напълно те разбирам, преди време получих бележка на чистачките да не паркирам на определено място. Около месец бях под стрес къде паркирам, на кого ще накривя шапката....
Преди 3 месеца проникнаха в жилището ни през балконската врата докато спим двете с дъщеря ми.... еми нямам нощ пълноценен сън от тогава. Един от полицаите ми препоръчаха да си сложа райбери  #Cussing out , а  другия  каза,  т.к в района няма камери съответно  няма вероятност да открият и извършител ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Е няма такава държава. Имам усещането, че Младост се превръща в Люлин преди години

# 616
Това е ужасно  Shocked Да не би да ств на нисък етаж?

mlv, много ти благодаря за отзивчивостта, но май ще пробвам един друг зъболекар. Иначе аз ходих при д-р Иванов. Много симпатичен човек, изглежда ми, че работи добре, но... аз съм свикнала един зъб да се работи през ден и за седмица-две да приключи. А сега се оказва, че зъбът ще бъде работен 3-4 седмици от отваряне до затваряне. С това темпо, акп имам и други зъби, ще ги работим 1 година. Жалко, защото ми изглежда свестен

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 13:53 от Мишелин

# 617
  • гр. София
Здравейте, дали можетет да ми рпепоръчате педиатър за бебече в района на 25 поликлиника (Младост 3), който да записва нови пациенти. В други теми намерих няколко но не мога да намеря телефони. Ако някой има ще съм много благодарна:
Катя Иванова
Aзади(Маргарита)
д-р Пеева (Стефка)
д-р Петрова (Елисавета)
д-р Ранева (Валентина)
Здравей, трябва да знаеш, че д-р Азади е само педиатър, а не личен лекар. За да е при нея детето, трябва да имате джипи, което работи с д-р Азади. Ходиш колкото пъти се налага, двамата лекари си се оправят с направленията. Но например за болнични трябва да си ходиш при личния лекар на детето, а не при Азади. Не знам дали ме разбра. Simple Smile Ние сме при нея. Аз я избрах, защото работи през целия ден, а не на смени.  Вдига си телефона в работно време, но понякога трябва да си по-настоятелна, че трябва да уцелиш момент, в който не преглежда. Като цяло може би съм доволна с малки изключения. Simple Smile

# 618
  • нейде там, където ....
Това е ужасно  Shocked Да не би да ств на нисък етаж?

mlv, много ти благодаря за отзивчивостта, но май ще пробвам един друг зъболекар. Иначе аз ходих при д-р Иванов. Много симпатичен човек, изглежда ми, че работи добре, но... аз съм свикнала един зъб да се работи през ден и за седмица-две да приключи. А сега се оказва, че зъбът ще бъде работен 3-4 седмици от отваряне до затваряне. С това темпо, акп имам и други зъби, ще ги работим 1 година. Жалко, защото ми изглежда свестен

Аз съм доволна от д.р Елица и Деница Пеневи , но не са в квартала. Стремят се всичко да приключи с минимален брой посещения. Недостатъци - кратко работно време и не работят със здравната каса. Часове записвам обикновено 2 седмици предварително, но ако се наложи по спешност нещо - намират начин да ме вмъкнат в графика.

# 619
Маршрутни промени

ЗА АВТОБУСНИ ЛИНИИ № 4, 306 И 413
Валидна от: 16-06-2017
15-06-2017 16:32

Поради пропадане на пътното платно на ул. „Свети Киприян“ срещу бл. 236 в ж.к. Младост 2 и заповед на столична община от 04:30 часа на 16.06.2017г. до 24:00 часа на 30.06.2017г. ще се променят маршрутите на автобусни линии № 4, 306 и 413:

Автобусна линия № 4 – в посока ж.к. Младост 1 от Кокалянско ханче по маршрута до кръстовището на бул. „Александър Малинов“ и ул. „Атанас Москов“, надясно по бул. „Александър Малинов“, наляво по бул. „Андрей Сахаров“ до обръщателното ухо в ж.к. Младост 1 – ДВУПОСОЧНО.
    Автобусна линия № 306 – от СУ „Св. Климент Охридски“ по маршрута до кръстовището на бул. „Александър Малинов“ и ул. „Проф. Александър Теодоров-Балан“, по старото трасе на бул. „Александър Малинов“, наляво по старото трасе на бул. „Александър Малинов“, наляво по новото трасе на бул. "Александър Малинов" и по маршрута си до СУ „Св. Климент Охридски“.
    Автобусна линия № 413 – от технополис Младост 4 по маршрута до кръстовището на бул. „Александър Малинов“ и ул. „Проф. Александър Теодоров-Балан“, десен завой по бул. „Александър Малинов“, наляво по улицата зад Макдоналдс, наляво по бул. „Андрей Ляпчев“ и по маршрута си до Централна гара – ДВУПОСОЧНО.

# 620
Здравейте. Интересувам се къде има фризьор - около Окръжна? Дъщеря ми се самоподстрига и някой трябва да я оправи, предпочитам да е днес. Мерси предварително.

Диня, мерси за информацията, ще ми бъде много полезна, че сме без кола в момента.

# 621
  • Ланкър, планините Овнерог
Пробвайте във Венера. Миналата година само там взеха моята от днес за днес.

# 622
  • София
От опита ми досега с фризьорите около Окръжна мога да препоръчам салон Контеса - салонът е между детската площадка зад Фантастико и 117 ОДЗ (бл. 128). Тел. 0899981861.

# 623
Скрит текст:
Здравейте. Интересувам се къде има фризьор - около Окръжна? Дъщеря ми се самоподстрига и някой трябва да я оправи, предпочитам да е днес. Мерси предварително.

Диня, мерси за информацията, ще ми бъде много полезна, че сме без кола в момента.

За да няма неприятни изненади, както се случи вчера. На мен 306 и с промяната ми е удобен, но хората живеещи във вътрешността бяха гневни. И с право никъде по спирките  не видях да има съобщения.
Момичета, от вас научавам много полезна информация. bouquet

# 624
Здравейте, дали можетет да ми рпепоръчате педиатър за бебече в района на 25 поликлиника (Младост 3), който да записва нови пациенти. В други теми намерих няколко но не мога да намеря телефони. Ако някой има ще съм много благодарна:
Катя Иванова
Aзади(Маргарита)
д-р Пеева (Стефка)
д-р Петрова (Елисавета)
д-р Ранева (Валентина)
Здравей, трябва да знаеш, че д-р Азади е само педиатър, а не личен лекар. За да е при нея детето, трябва да имате джипи, което работи с д-р Азади. Ходиш колкото пъти се налага, двамата лекари си се оправят с направленията. Но например за болнични трябва да си ходиш при личния лекар на детето, а не при Азади. Не знам дали ме разбра. Simple Smile Ние сме при нея. Аз я избрах, защото работи през целия ден, а не на смени.  Вдига си телефона в работно време, но понякога трябва да си по-настоятелна, че трябва да уцелиш момент, в който не преглежда. Като цяло може би съм доволна с малки изключения. Simple Smile
И друг път съм споделяла, д-р Азади като цяло е добър лекар с опит. Но работи на симпатия, когато родителят не и харесва отношението се предава върху детето и прегледа. Като това не е само мое наблюдение, а и мнения на познати.

# 625
Знаете ли как пътува дете на 7 г. с БДЖ?
Ако трябва карта, къде най-близо до Младост има бдж бюро? Ако е без карта, като на възрастен ли ще е билета?
Благодаря.

# 626
  • София
Знаете ли как пътува дете на 7 г. с БДЖ?
Ако трябва карта, къде най-близо до Младост има бдж бюро? Ако е без карта, като на възрастен ли ще е билета?
Благодаря.
Kaрти за бдж сме вадили на централна гара и в билетния център на ндк. Ако е ученик искат уверение от училище и снимка за самата карта. 

# 627
  • София
Деца до 7 год.мисля,че ползват намаление 50%.
Над тази възраст ползват ученически билет,но ако представят лична ученическа карта.С бележник не става.
В Младост няма бюро на БДЖ.

# 628
Ами то е на 7, но не е ученик все още. Дано не ми искат ученическа карта, че няма все още, да не говорим за бележник - първи клас нямат такива.
Благодаря за отговорите.

# 629
  • Сф
   http://www.bdz.bg/bg/info/contacts-sofia.html 
Обади се и попитай в бдж.Може и онлайн билети да се купят.За детето мисля , че е 50%намалението, показваш акт за раждане. Peace

Общи условия

Активация на акаунт