София, жк Младост - тема 28

• 79 678
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Мерси, обадих се - искат уверение, че е ученик. А той ученик ли е и дали училището ще издаде уверение.Simple Smile Иначе пълен билет.
Само на гарата, 22 каса издават карти.

# 631
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали обущар в Младост , но за поправка на чанта. Не търся най-евтиното, а да е качествено. Благодаря  bouquet

# 632
Обикалях да търся обущар наскоро и няколкото, които намерих не работят.... Накрая попаднах на една дама до Била, в ляво от Happy.

# 633
Намалението май беше до 10г. И беше по-голямо, отколкото за ученик. Така че се възползвай от това намаление, не знам тези по тел не те ли информираха, сайтът на бдж също е хубав.

# 634
  • София
Обикалях да търся обущар наскоро и няколкото, които намерих не работят.... Накрая попаднах на една дама до Била, в ляво от Happy.
Мерси shrekie
а доволна ли си от работата?

# 635
Мерси shrekie
а доволна ли си от работата?

Още не съм ги взела. Simple Smile може би тия дни. На място ми направи добро впечатление. Обсъди с мен как да ги поправи и дали аз съм съгласна.

# 636
Намалението май беше до 10г. И беше по-голямо, отколкото за ученик. Така че се възползвай от това намаление, не знам тези по тел не те ли информираха, сайтът на бдж също е хубав.
Аз не се отказвам лесно и гоня целите докрай, но в случая няма как.
От училището казаха, че детето не е техен ученик преди 15.09., нямат го в системата, нищо няма да ми подпечат  и да ходя в детската градина. Crazy Там няма кой да сложи печат и така... Не е ясно и в БДЖ дали изобщо приемат такива бележки. Ще се вози с цял билет явно.
Благодаря за съдействието ви.

# 637
  • София
От училището казаха, че детето не е техен ученик преди 15.09., нямат го в системата, нищо няма да ми подпечат  и да ходя в детската градина. Crazy Там няма кой да сложи печат и така... Не е ясно и в БДЖ дали изобщо приемат такива бележки. Ще се вози с цял билет явно.
Щом не е ученик все още отиваш само с акта за раждане, снимка и 1 лв. Ето тук го пише:http://www.bdz.bg/bg/uslugi/jelezoputni-karti.html

# 638
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали обущар в Младост , но за поправка на чанта. Не търся най-евтиното, а да е качествено. Благодаря  bouquet
Преди доста време ползвах услугите на обущар с/у Фантастико в "Младост" 3 (май така се води). Това, което се пада под "Лидл". Добре се справи.

# 639
Здравейте на всички! Имам въпрос, купих си апартамент в жк Мусагеница до метро ГМ Димитров, но се води адрес Младост 1 . Някой обяснение? Хаха

# 640
  • София
Здравейте на всички! Имам въпрос, купих си апартамент в жк Мусагеница до метро ГМ Димитров, но се води адрес Младост 1 . Някой обяснение? Хаха
Родена съм в тоя квартал и по соца си беше Младост. Май, обаче, не му слагаха 1. По някое време стана Мусагеница, но май неофициално. А си е от всякъде Младост, защото номерацията на блоковете следва тази на "същинския" Младост 1. Там са от 1-ви до 79-ти, а тук от 80 до 110 (май до този номер стигна новото строителство). За мен по-страннното е, че се води към Студентска община, но пък така е по-наблизо администрацията Wink

# 641
Щом не е ученик все още отиваш само с акта за раждане, снимка и 1 лв. Ето тук го пише:http://www.bdz.bg/bg/uslugi/jelezoputni-karti.html
Точно това имах предвид. Карта за дете, не за ученик. И съотвъответно не ти трябва уверение от училище. Въпреки че ние сме ученици, мин год извадих детска, за да е по-голямо намалението.

# 642
Благодаря на всички.  bouquet
Обущар ползвам до Билата - между Хепи и Комсед, а също и до 125 СУ откъм Ал. Малинов има едни павилиончета. Чанти не съм поправяла, но все се каня да занеса един сак за зашиване на дръжка.

# 643
Родена съм в тоя квартал и по соца си беше Младост. Май, обаче, не му слагаха 1. По някое време стана Мусагеница, но май неофициално. А си е от всякъде Младост, защото номерацията на блоковете следва тази на "същинския" Младост 1. Там са от 1-ви до 79-ти, а тук от 80 до 110 (май до този номер стигна новото строителство). За мен по-страннното е, че се води към Студентска община, но пък така е по-наблизо администрацията Wink

Точно, от време оно си е Младост-1. С единицата, при това. Сега масово му викат и "Мусагеница" или "Дървеница" на тоя район.

# 644
Здравейте, бих искала да се присъединя.
Скоро, живот и здраве, ми предстои да стана мама за първи път. Живея в Младост-4, до Бизнес парка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт