София, жк Младост - тема 28

• 80 867
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София
За масаж препоръчвам Ирина 0886706876. Работи в Младост 2 до бл. 205А.
merian64, в салон ли работи? ПП Да, в салон.

Ала-Бала, благодаря! Попадала съм на този салон и друг път в сайтовете с оферти, но никога не съм ги пробвала!
Върти ми се нещо в главата, че съм попадала в темата на добри отзиви за масаж, някъде в района на ШЕЛ-а и МакДоналдс, но тогава не ми е трябвало и не съм си го сейвнала! Коментираше се, че е тип медицински!
 Благодаря ви и на двете, все пак!  bouquet

# 196
  • София
Да питам пак Simple Smile
За възрастни става въпрос.
Здравейте,
Преди време се обсъждаха курсове по английски, но не мога да ги намеря.
Препоръчайте ми школа за разговорен английски в Младостите  bouquet

# 197
  • София
Да питам пак Simple Smile
За възрастни става въпрос.
Здравейте,
Преди време се обсъждаха курсове по английски, но не мога да ги намеря.
Препоръчайте ми школа за разговорен английски в Младостите  bouquet
Във фейса преди дни ми излезе реклама на училища Максимум, но нямам преки впечатления. Просто save-нах, за да го имам като информация.

# 198
  • София-Младост
За масаж препоръчвам Ирина 0886706876. Работи в Младост 2 до бл. 205А.
merian64, в салон ли работи?

Ала-Бала, благодаря! Попадала съм на този салон и друг път в сайтовете с оферти, но никога не съм ги пробвала!
Върти ми се нещо в главата, че съм попадала в темата на добри отзиви за масаж, някъде в района на ШЕЛ-а и МакДоналдс, но тогава не ми е трябвало и не съм си го сейвнала! Коментираше се, че е тип медицински!
 Благодаря ви и на двете, все пак!  bouquet
Алфамедика...и там съм била с ваучер също много доволна. Последно дъщеря ми ходи, цяло тяло за 1 час...също много доволна.

# 199
Здравейте! Може ли да ми кажете къде в Младостите има добро златарско ателие където правят поправки, трябва да ми се монтират камъчета на пръстен. Видях че е писано по-отдавна за РУМа в Младост 2 , има ли все още там?

# 200
  • софия
Здравейте! Може ли да ми кажете къде в Младостите има добро златарско ателие където правят поправки, трябва да ми се монтират камъчета на пръстен. Видях че е писано по-отдавна за РУМа в Младост 2 , има ли все още там?

в хит има 2 различни ателиета - ползвала съм услугите им и съм доволна

# 201

в хит има 2 различни ателиета - ползвала съм услугите им и съм доволна

Да, онзи ден минах оттам Peace

# 202
Благодаря много! bouquet

# 203
Още един глас за масажите на Ирина. Студиото е Ананда до Еконт в Младост 2.
Относно часните ясли съм доволна от Детство мое на Свети Киприян.

Препоръчайте ми танци за девойка на 3г., но да е във някакви вечерни часове. Всички занимания, които намирам започват около 17 часа и ако човек си няма баби под ръка, няма как да се класира.

# 204
  • София
Здравейте, да питам кафенето до площадката в Младост 3 ( срещу общината) дали е отворено вече? Трябва да заведа някъде една позната и искам да съчетая хем малката да играе на открито, хем да я почерпя с кафенце, че иначе тя ще скучае Simple Smile

# 205
  • София
Здравейте, да питам кафенето до площадката в Младост 3 ( срещу общината) дали е отворено вече? Трябва да заведа някъде една позната и искам да съчетая хем малката да играе на открито, хем да я почерпя с кафенце, че иначе тя ще скучае Simple Smile

Да, днес беше отворено. Peace

# 206
  • София
Знаете ли дали има училищна занималня в Младостите  (най-вече в Младост1), където работят с деца със СОП?

# 207
  • София
Можете ли да ми препоръчате траурна агенция в Младост за поръчка на некролози?

# 208
Търся си бански костюм сега по никое време. Някой да е виждал в Младост или в източните квартали? Става въпрос за по-голям размер и не искам да е цял бански, а от 2 части.

# 209
В Декатлон?

Общи условия

Активация на акаунт