София, жк Младост - тема 28

• 79 766
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
 ooooh! за водата

Има ли място, където да се продават балони с хелий?

# 406
  • София
ooooh! за водата

http://www.foerverki.net/categories.php?CategoryID=31

# 407
  • София
ooooh! за водата

http://www.foerverki.net/categories.php?CategoryID=31

Мерси! Peace

Скрит текст:
Хммм, виждам, че не работят в неделя. Нищо, ще мина през магазина.

# 408
  • София
Таман влизах и аз да чевтитя новата радост - ми то много свикнахме с благинките!

# 409
Здравейте, много малко инфо намерих за 178 ДГ - основна сграда. Моля, ако имате наблюдения да споделите. База, учителки, директорка.

# 410
Здравейте, бременна съм и ми предстои да избера педиатър. Спряла съм се на доктор Ивайло Димитров от поликлиника в Младост - бл. 37 се намира.Имате ли впечатления за него? Това е единствения педиатър, който ми препоръчаха в квартала, всеки който питам за районите Младост, Дървеница, Студентски казва, че ще го сменя юни, само за този ми казаха, че е ок. Та.. ако някоя мама има впечатления, ще се радвам да ги сподели Simple Smile

# 411
Здравейте, бременна съм и ми предстои да избера педиатър. Спряла съм се на доктор Ивайло Димитров от поликлиника в Младост - бл. 37 се намира.Имате ли впечатления за него? Това е единствения педиатър, който ми препоръчаха в квартала, всеки който питам за районите Младост, Дървеница, Студентски казва, че ще го сменя юни, само за този ми казаха, че е ок. Та.. ако някоя мама има впечатления, ще се радвам да ги сподели Simple Smile
Аз съм при д-р Оля Енева в Младост -бл.384. Много съм доволна. Първото  ми дете е при нея и живот и здраве и второто пак ще е при нея. Тя ни е и личен лекар на цялото семейство.

# 412
Аз съм при д-р Оля Енева в Младост -бл.384. Много съм доволна. Първото  ми дете е при нея и живот и здраве и второто пак ще е при нея. Тя ни е и личен лекар на цялото семейство.

А такъв вариант ме устройва напълно -да е близо до Младост 4, да е личен лекар и педиатър на детето. И двамата с ММ имаме допълнително здравно осигуряване от работа, та затова за нас не ми е приоритет. Но пък с едно ходене може да направим и за нас тази промяна, за всеки случай Simple Smile

Мерси много Simple Smile

# 413
Търсих в нета за нея, излиза ми,че практикува в 20 ДКЦ... Или си има и кабинет извън ДКЦ-то?

# 414
  • Тра-ла-ла
Промяна дати на планираните ремонтни дейности в ТЕЦ "София-Изток"
http://toplo.bg/single-news/?id=62

# 415
Здравейте, много малко инфо намерих за 178 ДГ - основна сграда. Моля, ако имате наблюдения да споделите. База, учителки, директорка.

Здравей , моето дете е там 2-ра група,като база е ремонтирано основно,като педагози аз съм супер доволна от нашите ,за директорката събирахме подписка,искат да я сменят...Ако нещо по--подробно те интересува,пиши

# 416

А такъв вариант ме устройва напълно -да е близо до Младост 4, да е личен лекар и педиатър на детето. И двамата с ММ имаме допълнително здравно осигуряване от работа, та затова за нас не ми е приоритет. Но пък с едно ходене може да направим и за нас тази промяна, за всеки случай Simple Smile

Мерси много Simple Smile
[/quote]

Мисля, че не е същата. Преди беше в 25 поликлиника. Сега се измести в нов блок в Младост 3.

# 417

Здравей , моето дете е там 2-ра група,като база е ремонтирано основно,като педагози аз съм супер доволна от нашите ,за директорката събирахме подписка,искат да я сменят...Ако нещо по--подробно те интересува,пиши
Благодаря ти. Изясни ми се картинката. За сега събирам мнения за градините в квартала.

# 418
Мами, някакви идеи за уроци по химия за 8 клас в района? Както и математика... ?

# 419
Търся манагазин за картини някъде в Младостите? Преди имаше много хубави картини в Хит-а, но вчера ходих и на тяхно място има книжарница.

Общи условия

Активация на акаунт