София, жк Младост - тема 28

• 79 622
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Тра-ла-ла
От къде мога да си купя хубав медец?! Flutter

# 586
  • София
В Лидл медът е хубав - 5,50 половин кило.

# 587
аз също пазарувам основно от Медея, но от тази в Мл. 4 между Лидл и Фантастико

# 588

Срещу Лидл на Ат. Москов. Магазин за мед. 

# 589
  • гр. София
аз също пазарувам основно от Медея, но от тази в Мл. 4 между Лидл и Фантастико
И аз често купувам от там. То в този район аптеки да искаш. Simple Smile

# 590
Кметицата ще отнесе плувката, май...http://sofia.dir.bg/news.php?id=25907387
Честно казано и на мен ми прави впечатление, че нищо не направи за тези месеци. Нито една площадка или поне проект, нито един паркинг...А това от статията пък е черешката на тортата.
Жалко, как пък не можем да си намерим един свестен кмет да ни оправи квартала?! Не искам много - примерно като кмета на Бургас... Blush

Момичета, моля ако на някой от засегнатите блокове са му пуснали топлата вода, да сподели. Моят мъж е врътнал кранчето у нас и няма как да разбера. То уж до 17,06  трябва да я пуснат, ама аз все се надявам да е по-рано. 

# 591
  • Ланкър, планините Овнерог
Да, ама площадката и улицата около блока на кметицата са чуден вид вече. Да не бъда зла, ама се надявах да минат и към нашия блок, който е в съседство, но няма такива позивни за сега.

# 592
Къде мога да подам сигнал, че ме заплашиха, ако спирам пред блок в Младост 1. Паркоместата не са в двор или лични, нито пред гаражи. Един мъж ми беше запушил колата и като дойде каза да не спирам, защото били на живущите и можело да стане лошо.  newsm78

# 593
  • София
Къде мога да подам сигнал, че ме заплашиха, ако спирам пред блок в Младост 1. Паркоместата не са в двор или лични, нито пред гаражи. Един мъж ми беше запушил колата и като дойде каза да не спирам, защото били на живущите и можело да стане лошо.  newsm78
Трябва да имаш доказателства. Не искам да те отчайвам, но всеки си заплашва и знае, че нищо не могат да му направят. Затова често се стига до саморазправи.

# 594
# 595
Мхм... знаят, че нищо не може да им се направи. Пред нашия блок двама си оградиха две паркоместа. Сложиха си колчета и верига с катинар. Ходих до общината и в крайна сметка се оказва, че и да подадеш сигнал -НИЩО няма да се промени... А най-интересното е, че едната кола не е на човек от нашия блок, а от съседния... Единствения начин е саморазправа, ама то това не води до нищо хубаво....

# 596

Гледай само да не иде някоя гума на кино... bouquet

# 597
Тъпанари. Tired А снимка на колата, която те е запушила, не може ли да се изпрати някъде? Какво по-голямо доказателство? Глоби няма ли за такива безпардонни простаци? Ейййй, как се ядосах от сутринта  Twisted Evil 

# 598
Егати, оказва се че положението е като в Дивия запад  ooooh! Много сме зле. Ще взема и аз да си оградя пред блока щом може така.

# 599
Да ви кажа, аз вчера така бързах, че трябваше да водя детето на РД, че дори не се сетих да снимам колата. Имам обаче номера и, ако стане нещо неприятно, ММ каза, че ще го държи него отговорен, ако трябва ще се разправя. Надявам се да не се стигне до там. Още нещо - имаше други свободни места за паркиране, но явно този си е решил, че това е "неговото" място.  Tired Thinking
Така се стресирах, че днес съм без колата.... Sad Confused

Общи условия

Активация на акаунт