Снегът топи се, слънце пече, априлското бебче подритва с краче - Тема 12

• 46 618
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Нормално да е по-малък корема сутрин. После се подува от какво ли не. Аз не само сутрин, а и цяла нощ го имам този проблем, понякога и през деня. Усещам, че много ми се пишка, направо всичко ми се е стегнало, отивам - 2 капки. И после ме боли като при теб. Нормално е.

# 76
  • Пловдив
Аз клексана ще го бия до край.За сега сме за нормално та няма как да го спра 12 часа преди това.Като цяло знам,че се спира часове преди раждане, защото действа 24ч.а риск от запушване с тромб си има до раждането и след това се бие 10-тина дни.

# 77
На мен ми прави впечатление,че коремчето ми се смъкна надолу.  newsm78

# 78
  • Пловдив
И моя се смъкна преди седмица,но това ми създава дискомфорт и болежки.

# 79
Аз не могс да преценя дали моят е паднал, но и аз като ходя напоследък имам напрежение долу. Ходя като посрана  hahaha

# 80
Тъкмо вчера обяснявах на ММ, че имам чувството, че ми се е увеличил луфта между краката  Shocked С първата бременност нямам такива спомени... Аз пък ще се радвам да слезе малко надолу корема, че трудно дишам с тая глава горе.

# 81
И аз съм така Манха, дано се обърне скоро. А как ме боли срамната кост, ужас Sad

# 82
Здравейте,за фраксипарина и аз обсъждах и с АГ,и с проф.Паскалева и с д-р Ослеков от болница Надежда- и тримата препоръчаха да се прекрати 3 дни преди планираното секцио,след раждането да се възстанови за 2 до 3 седмици,като това ще остане за преценка на лекаря,който
Ще извърши секциото.

# 83
  • София
Нещо ме чопли да ви споделя какво прочетох при мартенките.Днес се е родило първото бебче на мама с термин 14.03. Взели са и цитонамазка по-грубо и хоп бебето се родило по-рано. Та внимавайте ако поискат да ви вземат цитонамазка точно сега!За щастие всичко е наред.Много вълнуващо ми подейства разказа и.
Ужас. Точно сега ли са се сетили, че е време за цитонамазка  ooooh!

Аз от кога разправям, че не е хубаво да ти ровят по цервикалния канал баш по време на бременност - ама не, полагало се по Здравна каса една цитонамазка при бременност. Ето - на!

# 84
И моето бебе е седалищно, даже по-скоро напречно. Мислите ли, че е по-болезнено от главичното? Страшно ме боли и мен срамната кост, аз писах и преди, едвам се изправям, и до тоалетна ми е трудно при пишкане, особено, ако съм седяла, все едно съм сплескала мехура и не тръгва. Местя се напред-назад да тръгне струята.
Сега след всичките притеснения и зачестилите БХикс едно от последните и на мен ми е да си изчакам датата на секциото. То още няма такава, чак другата сряда в 34-та седмица имам среща с консултант.

# 85
А тези болки в таза са много гаднию като бабичка ставам понякога..
Много ме е страх от контракции, които не усещам и да не би да тръгнв бебо да се ражда без да съм разбрала.. #Crazy Tired

# 86
Дими, твоето бебе седалищно ли е? 

# 87
Не. Поне послвдният път като бях при Марков ми каза, че е с главата надолу. Надявам се и така да си остане. Не знам дали главата му така ме притска, но ходя много разкикерчена понякога и ме боли..

# 88
И моето бебе е седалищно, даже по-скоро напречно. Мислите ли, че е по-болезнено от главичното? Страшно ме боли и мен срамната кост, аз писах и преди, едвам се изправям, и до тоалетна ми е трудно при пишкане, особено, ако съм седяла, все едно съм сплескала мехура и не тръгва. Местя се напред-назад да тръгне струята.
Сега след всичките притеснения и зачестилите БХикс едно от последните и на мен ми е да си изчакам датата на секциото. То още няма такава, чак другата сряда в 34-та седмица имам среща с консултант.
Да, по-болезнено е специално за таза и срамната кост. Второ бебе така нося, като това се завъртя преди 2 седмици и мога да сравнявам. Доктора също го потвърди.

# 89
Ясно, аз нямам база за сравнение и се чудех.
Сега една колежка ми разказваше как първото и било седалищно, и са и предложили процедура за мануално обръщане на бебето, бррр, на което тя се съгласила. ECV breech baby. Аз гледах клип от любопитство, не че бих се подложила. Не било никак приятно, станало и лошо дори, но било успешно:

Общи условия

Активация на акаунт